Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

929317

Alle lokale doelen

Jan Linders vestiging
Lokaal doel

Jan Linders Roermond

Stichting Wel.kom Roermond (2020)
×

Stichting Wel.kom Roermond

Stichting Wel.kom Roermond is een brede welzijnsinstelling die samen met beroepskrachten en vrijwilligers de leefbaarheid van burgers en wijken versterkt. De opbrengsten worden besteed aan het bekostigen van activiteiten en entreekaartjes voor musea. 

Stichting Wel.kom Roermond (2019)
×

Stichting Wel.kom Roermond

Wel.kom is een brede welzijnsinstelling die met beroepskrachten en vrijwilligers, burgers en groepen versterkt in hun eigen mogelijkheden zodat de leefbaarheid van burgers en wijken wordt versterkt. De opbrengst wordt besteed aan het bekostigen van activiteiten en entreekaartjes voor musea.

ga naar Stichting Wel.kom Roermond

Jan Linders Roggel

Stichting handmade by Janine (2020)
×

Stichting handmade by Janine

Handmade by Janine is tot stand gekomen nadat Janine (uit Roggel) wegens haar ziekte thuis kwam te zitten. Na Janine’s overlijden is er een webshop opgezet waarbij producten die Janine gemaakt heeft, in productie zijn genomen. De opbrengst wordt geheel aan Stichting Melanoom gedoneerd. Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met een melanoom en oogmelanoom.

Stichting handmade by Janine (2019)
×

Stichting handmade by Janine

Handmade by Janine is tot stand gekomen nadat Janine (uit Roggel) wegens haar ziekte thuis kwam te zitten. Na Janine’s overlijden is er een webshop opgezet waarbij producten die Janine gemaakt heeft, in productie zijn genomen. De opbrengst wordt geheel aan Stichting Melanoom gedoneerd. Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met een melanoom en oogmelanoom.

ga naar Stichting handmade by Janine

Jan Linders Servicekantoor

Stichting Buurtbus Bergen (2020)
×

Stichting Buurtbus Bergen

Stichting Buurtbus Bergen verzorgt vervoer voor diegene die verstoken zijn van openbaar of anderszins vervoer. Hiermee richten zij zich op kwetsbare burgers, ter voorkoming van een sociaal isolement. De opbrengsten worden besteed aan de exploitatie van een wensbus. 

Stichting Buurtbus Bergen (2019)
×

Stichting Buurtbus Bergen

Het bevorderen van het welzijn, zich daarbij speciaal richtend op kwetsbare doelgroepen. De opbrengst wordt besteed aan de exploitatie van een wensbus.

ga naar Stichting Buurtbus Bergen

Jan Linders Sevenum

Stichting Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke" (2020)
×

Stichting Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke"

Jeugdcarnaval "Ut Ezelskopke" is een carnavalsvereniging voor kinderen tot 18 jaar. De carnavalsvereniging vraagt geen contributie, waardoor het toegankelijk is voor ieder kind. De opbrengsten worden besteed aan nieuwe kleding en extra activiteiten. 

Schuttersgilde St. Sebastianus (2019)
×

Schuttersgilde St. Sebastianus

De Schuttersgilde van Sevenum toonde zich in 2018 de beste schutterij van Limburg en organiseert in 2019 het Oud-Limburgse Schuttersfeest. Als relatief kleine vereniging is dit een once-in-a-lifetime happening. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van het OLS.

ga naar Schuttersgilde St. Sebastianus

Jan Linders Sint Anthonis

Toneelvereniging Kakelbond (2020)
×

Toneelvereniging Kakelbond

Toneelvereniging Kakelbond wil graag jong en oud bereiken door en met toneel. De opbrengst zal besteed worden aan de aanschaf van een nieuw decor.

Volleybalclub Activia (2019)
×

Volleybalclub Activia

Volleybalclub Somas Activia uit Sint Anthonis en Ledeacker is de oudste volleybalvereniging uit de regio (sinds 1956) met vele senior-, jeugd- en miniteams. De club wil buiten een (beach)volleybalveld en een paar speeltoestellen voor de jeugd realiseren in het dorp, zodat iedereen er in Sint Anthonis gebruik van kan maken.

ga naar Volleybalclub Activia

Jan Linders Sittard

Stichting Ophovenerhof (2020)
×

Stichting Ophovenerhof

Stichting Ophovenerhof biedt voor ruim 50 mensen met een beperking zinvol werk op boerderij Ophovenerhof in Sittard. Taken als het verzorgen van de dieren, werken in de moestuin of verkopen van gemaakte producten in de winkel worden onder begeleiding van de vele begeleiders en vrijwilligers met liefde uitgevoerd.

We4Kids (2019)
×

We4Kids

We4Kids is een stichting die zich in de regio Sittard-Geleen inzet voor zo'n 1500 kinderen die leven onder de armoedgrens. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan iets extra's: een kleine vakantie, een cadeau.

ga naar We4Kids

Jan Linders Someren

Zorgtuinderij Wijnen (2020)
×

Zorgtuinderij Wijnen

Wijnen Zorgtuinderij biedt een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psychische achtergrond. De opbrengsten worden besteed aan een grote picknicktafel voor de medewerkers en klanten.

Zorgtuinderij Wijnen (2019)
×

Zorgtuinderij Wijnen

Het tuinbouwbedrijf biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Met de opbrengst wordt een A.E.D. aangeschaft. De kantine van de tuinderij is ook de ontmoetingsplaats voor de buurtvereniging Vaarsehol en ook zij kunnen gebruik maken van het A.E.D.-apparaat.

ga naar Zorgtuinderij Wijnen

Jan Linders Stein

Kindervakantiewerk Stein (2020)
×

Kindervakantiewerk Stein

Kindervakantiewerk Stein organiseert activiteiten voor kinderen van de basisschool. Jaarlijks organiseren zij in de zomer een busreis voor circa 160 kinderen. De opbrengsten worden dan ook besteed aan deze busreis. 

Buurtcentrum Nieuwdorp (2019)
×

Buurtcentrum Nieuwdorp

Buurtcentrum Nieuwdorp is ontstaan uit de activiteiten van DorpsOntwikkelingsProject in de gemeente Stein. Het heeft een waardevolle functie binnen de wijk. Zo is er iedere dag een inloophuiskamer en worden er muziek-en kaartmiddagen georganiseerd. Maar ook sport- en beweegdagen, bloemschikken en een repaircafé. Regelmatig is er een buurtontbijt en zijn er kooksessies. Aan deze gezamelijke eetmomenten wordt o.a. het geld besteed.

ga naar Buurtcentrum Nieuwdorp

Jan Linders Swalmen

Jong Nederland Beesel (2020)
×

Jong Nederland Beesel

Jong Nederland Beesel is een jeugdvereniging waarbij actieve en creatieve programma's worden georganiseerd voor jongeren. De opbrengsten worden besteed aan de organisatie van deze programma's. 

Jong Nederland Swalmen (2019)
×

Jong Nederland Swalmen

De vereniging staat voor spel, creativiteit en avontuur (natuurbeleving) voor de jeugd. De opbrengsten worden gebruikt voor het 75-jarige jubileum in 2020. 

ga naar Jong Nederland Swalmen

Jan Linders Tegelen

Onze Beestenboel (2020)
×

Onze Beestenboel

Onze Beestenboel is een dierenparkje met een speeltuintje waar alle inwonders van Tegelen omstreken welkom zijn. Onze Beestenboel draait op donaties en vrijwilligers. Het geld wordt besteed aan verzorging van dieren, onderhouden park, terrasmeubilair en speeltoestellen. 

Stichting 'Uw Wijkbus' (2019)
×

Stichting 'Uw Wijkbus'

De stichting organiseert vervoer en uitstapjes voor oudere bewoners of bewoners met een sociale of fysieke beperking. De opbrengst wordt besteed om de eigen bijdrage aan uitstapjes van de deelnemers laag te  houden. Daarnaast willen ze met de opbrengst ook op zondag uitstapjes gaan organiseren, omdat dit dagen zijn dat ouderen zich vaak eenzaam voelen. 

ga naar Stichting 'Uw Wijkbus'

Jan Linders Tienray

Stichting BES (2020)
×

Stichting BES

Stichting BES ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve- en bewegingsactiviteiten in de regio. De opbrengsten worden besteed aan de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor de jongeren, zoals ballen en kegels. Daarnaast wil de stichting een nieuwe rolstoel aanschaffen voor rolstoeldansers.

Stichting Kidsfun (2019)
×

Stichting Kidsfun

Stichting Kidsfun Tienray houdt zich vooral bezig met organiseren van jeugdactiviteiten in Tienray. Om de bijdrage van de deelnemende kinderen zo laag mogelijk te houden, wil de stichting een eigen tent aanschaffen.

ga naar Stichting Kidsfun

Jan Linders Valkenburg

Stichting Wigwam (2020)
×

Stichting Wigwam

Stichting Wigwam organiseert vakanties voor gezinnen met een kind met een beperking. Overdag wordt  een activiteiten programma georganiseerd voor alle kinderen met behulp van heel veel vrijwilligers. De opbrengsten worden gebruikt voor de activiteiten die georganiseerd worden.

JongHouthem (2019)
×

JongHouthem

De stichting Wij Houthem – St. Gerlach richt zich op het ondersteunen en stimuleren van initiatieven van inwoners, signaleren van ontwikkelingen voor de dorpsgemeenschap. Een onderdeel ervan is JongHouthem. Zij organiseren activiteiten voor de kinderen uit het dorp om zo een bijdrage te leveren aan de Houthemse gemeenschap. De opbrengst zal besteed worden de huur van attracties voor de sport- en speldag. Afgelopen jaar is de basisschool in het dorp weggevallen en nu wil de stichting toch van alles doen voor deze kinderen. 

ga naar JongHouthem

Jan Linders Veghel

Stichting Vrienden van Aatrium (2020)
×

Stichting Vrienden van Aatrium

De stichting zet zich in voor de cliënten van het zorgcentrum door extra voorzieningen en activiteiten te financieren zoals uitstapjes, aankleding van gemeenschappelijke ruimten en attenties rondom de feestdagen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan verdere aanleg van de belevingstuin en belevingsruimte. 

Stichting Vrienden van Aatrium (2019)
×

Stichting Vrienden van Aatrium

De stichting zet zich in voor de cliënten van het zorgcentrum door extra voorzieningen en activiteiten te financieren zoals uitstapjes, aankleding van gemeenschappelijke ruimten en attenties rondom de feestdagen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan verdere aanleg van de belevingstuin en belevingsruimte. 

Jan Linders Velden

Toneelvereniging Spelenderwijs (2020)
×

Toneelvereniging Spelenderwijs

Deze vereniging voert 7 toneelvoorstellingen per jaar op in Velden. Zij willen graag een nieuwe tribune aanschaffen, hier kunnen zij de opbrengsten van het Jan Linders Fonds goed voor gebruiken.

Jeugdklup JFK Velden (2019)
×

Jeugdklup JFK Velden

Jeugdklup John F. Kennedy Velden, kortweg JFK, is een vereniging voor jeugd van 6 tot en met 16 jaar. Tijdens de wekelijkse groepsavonden staan sport, spel en creativiteit voorop. Daarnaast organiseert de JFK dé Kenny-dag, een ouderavond en het proefkamp. Dit is een voorproefje op het spetterende zomerkamp waarmee ieder seizoen wordt afgesloten. Het geld komt ten goede aan een bijzondere dagje uit voor alle leden in het jubileumseizoen 2018-2019.

ga naar Jeugdklup JFK Velden

Jan Linders Venlo

Speeltuin Diamanthof (2020)
×

Speeltuin Diamanthof

Speeltuin Diamanthof is gelegen in Venlo-Zuid, hier spelen dagelijks veel kinderen uit de wijk. De speeltuin heeft veel achterstallig onderhoud en is hard toe aan vernieuwing van het kleine pleintje.

Stichting Steun gezin Venlo (2019)
×

Stichting Steun gezin Venlo

Op Steungezin.nl staan financiële hulpvragen van stadsgenoten die in armoede leven. Ook in Venlo leven gezinnen onder de armoede grens en Stichting Steun Gezin zet zich in voor hen, met behulp van een online buurtplatform. Zo kunnen de stadsgenoten elkaar (anoniem) een steuntje in de rug geven. De website van Steungezin Venlo is hét nieuwe, innovatieve online buurtplatform. Steungezin verbindt stadgenoten met elkaar én overbrugt de kloof tussen arm en rijk. Met de opbrengst kunnen rekeningen betaald en wensen vervuld worden voor mensen die in armoede leven.

ga naar Stichting Steun gezin Venlo

Jan Linders Venray

Danshuis Venray (2020)
×

Danshuis Venray

Danshuis Venray biedt kinderen, jongeren en volwassenen een gevarieerd dansaanbod. Ieder jaar heeft het danshuis twee voorstellingen in de schouwburg. De opbrengsten worden besteed aan de kostuums voor de voorstellingen en aan een nieuwe vloer voor in het cultureel centrum.

Lourdesgroep Maas en Peel (2019)
×

Lourdesgroep Maas en Peel

De stichting organiseert twee keer per jaar een reis naar Lourdes om mensen een mooie bedevaart en vakantie te bezorgen. Ze willen in 2020 een gezinsbedevaart naar Lourdes organiseren. Daarmee richten ze zich vooral op de kinderen. Hieraan zal de opbrengst van het Jan Linders Fonds besteed worden.

ga naar Lourdesgroep Maas en Peel

Jan Linders Wanroij

Goede Doelen Wanroij (2020)
×

Goede Doelen Wanroij

Goede Doelen Wanroij is een collectief van 11 landelijke goede doelen dat is opgericht om de collectes samen te organiseren. De opbrengsten gaan naar deze 11 goede doelen.

Stichting Jongeren Onder Elkaar (2019)
×

Stichting Jongeren Onder Elkaar

Stichting Jongeren Onder Elkaar heeft als doel om kinderen die de basisschool verlaten, op een veilige en toegankelijke manier kennis te laten maken met het uitgaansleven. Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De opbrengst wordt besteed aan het vervangen van verouderde licht- en geluidsapparatuur.

ga naar Stichting Jongeren Onder Elkaar

Jan Linders Weert (Molenakkerplein)

Scouting St. Maarten Weert (2020)
×

Scouting St. Maarten Weert

Scouting St. Maarten biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De opbrengsten worden besteed aan diverse activiteiten, het gezamenlijke kamp en een asbestvrije blokhut.

Wijkraad Groenewoud (2020)
×

Wijkraad Groenewoud

Wijkraad Groenewoud fungeert als tussenpersoon tussen burger en gemeente. Ook hebben ze een "repair cafe". De opbrengsten worden besteed aan een leuke activiteit voor de vrijwilligers van het repaircafe.

Stichting Scouting St. Maarten (2019)
×

Stichting Scouting St. Maarten

Scouting St. Maarten staat voor uitdaging! Ze bieden leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 
De op brengst van Jan Linders Molenakker wordt gebruikt voor het gezamenlijke kamp en een asbestvrije blokhut.

ga naar Stichting Scouting St. Maarten

Jan Linders Wijchen

Stichting High Hopes (2020)
×

Stichting High Hopes

De stichting helpt gezinnen die tussen wal en schip vallen en (nog) niet geholpen worden door de gebruikelijke instanties. Ze verzorgen voedselpakketten op maat en cadeau's voor de kinderen die anders niets zouden krijgen. Denk hierbij aan verjaardagen en feestdagen. Ook zetten ze zich in voor ouderen uit de gemeente die vereenzamen door middel van dagjes uit, een kopje koffie doen en het bieden van een luisterend oor.

Stichting Wijchen Gezond (2019)
×

Stichting Wijchen Gezond

Wijchen Gezond is een stichting die zich inzet voor het onder de aandacht brengen van een gezonde en sportieve leefstijl. Sinds 2013 hebben een aantal huisartsen, apothekers en de ZZG-zorggroep plannen ontwikkeld met als doel de gezondste gemeente mogelijk te worden. Met de opbrengst worden nieuwe bankjes aangeschaft om buiten te plaatsen in de gemeente. Zo kunnen ouderen gemakkelijker naar buiten. Van het overige geld worden evenementen voor ouderen georganiseerd, om ze aan te sporen een actieve en gezonde levensstijl te volgen.

ga naar Stichting Wijchen Gezond

Jan Linders Bunde

Scouting Bunde (2019)
×

Scouting Bunde

Scouting Bunde is een actieve jeugdorganisatie met meer dan 100 leden midden in de samenleving van Bunde. De scouting wil met de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen. 

Jan Linders Reusel

Stichting Jong Nederland Reusel (2019)
×

Stichting Jong Nederland Reusel

Jong Nederland Reusel organiseert activiteiten voor de jeugd (leeftijd tussen de 4 en 17 jaar) van de gemeente Reusel-de Mierden. De activiteiten zijn erg divers (niet gericht op sportieve prestaties). De opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van divers spelmateriaal.

Jan Linders Eindhoven (Ardèchelaan)

Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier (2019)
×

Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier

De organisatie is er voor de jeugd in de leeftijdsgroep van 4 t/m 12 jaar. In de wijk worden maandelijks activiteiten georganiseerd om de jeugd te vermaken. De belangrijkste activiteiten zijn de jaarlijkse avondvierdaagse, de kindervakantie week en de intocht van Sinterklaas. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers uit de wijk.

Het geld zal besteed worden aan de ontwikkeling van activiteiten voor de kinderen in de wijk.

ga naar Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier

Jan Linders Erp

Muziekvereniging OBK Erp (2019)
×

Muziekvereniging OBK Erp

OBK harmonie is een muziekgezelschap dat gebeurtenissen feestelijk opluistert. Daarnaast organiseren ze concerten, onthalen ze Sinterklaas en maken ze muzikale wandelingen.

ga naar Muziekvereniging OBK Erp

Jan Linders Ittervoort

Jong Nederland Neeritter (2019)
×

Jong Nederland Neeritter

JongNL Neeritter is dé vereniging die de jeugd van 5-18 jaar wekelijks leuke, creatieve, spannende en bovenal gezellige activiteiten laat beleven. Ze organiseren ook kampen. Zij willen dan ook de opbrengst besteden aan nieuwe tenten.

Jan Linders Amstenrade

Bloemenhart (2019)
×

Bloemenhart

Stichting Bloemenhart zet zich in voor eenzame ouderen door maandelijks persoonlijk bloementjes te bezorgen en activiteit te organiseren. Elke maand is er een geheel verzorgde middag in de buurt voor zo'n 100 senioren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de boeketten en om de onkosten van de activiteiten te dekken.

ga naar Bloemenhart

Jan Linders Arnhem

Kinderwerk Rijnstad Malburgen (2019)
×

Kinderwerk Rijnstad Malburgen

Het Kinderwerk van Rijnstad draagt bij aan het bevorderen van een actieve deelname van basisschool kinderen in de samenleving.
Tijdens (naschoolse) activiteiten worden kinderen ondersteund bij hun ontwikkeling en problemen. Dit door het versterken van hun kwaliteiten en door hun mogelijkheden en verantwoordelijkheden te bespreken. Samen met  mensen van 'Gezond naar de kinderclub' wordt overgewicht en ongezonde leefstijl onder kinderen in Malburgen aangepakt. Gezonde voeding en gezonde leefstijl wordt gepromoot tijdens alle activiteiten. Zo ‘snoepen’ ze vooral groenten en fruit en wordt er bij de kookclubs aandacht geschonken aan gezonde voeding. Kinderwerk Rijnstad gebruikt de bijdrage voor deze belangrijke kookclub.
 
ga naar Kinderwerk Rijnstad Malburgen

Jan Linders Beek

Scouting St. Martinus Beek (2019)
×

Scouting St. Martinus Beek

De stichting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting Beek stimuleert kinderen te genieten en vertoeven in de natuur. De scouting wil van de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen.

ga naar Scouting St. Martinus Beek

Jan Linders Beek en Donk

Buurtvereniging de Eendracht (2019)
×

Buurtvereniging de Eendracht

Deze zeer actieve buurtvereniging heeft als doel de leefbaarheid en betrokkenheid in de buurt te vergroten. Dit doen ze door samen leuke dingen te doen en voor elkaar klaar te staan. De buurtvereniging heeft bijvoorbeeld dingen aangekocht die vervolgens uitgeleend worden aan de leden. Denk hierbij aan een aanhanger, statafels of tuinstoelen. De opbrengst van het Jan Linders fonds wordt besteed aan het verbeteren van de accommodatie.

ga naar Buurtvereniging de Eendracht

Jan Linders Bergen

Dagbesteding Maasduinen Staete (2019)
×

Dagbesteding Maasduinen Staete

Bij Dagbesteding Maasduinen Staete gaat het om een combinatie van dagbesteding en ontspanning voor thuiswonende ouderen. Bij de dagbesteding brengen leeftijdgenoten uit het dorp samen de dag door, op een nuttige gestructureerde en vooral gezellige manier. Met de opbrengst willen ze een tablet aanschaffen voor diverse activiteiten, als foto's van vroege bekijken en geheugentraining . De tablet is ook goed voor de motoriek. Daarnaast willen we graag de rustruimte voor de gasten aankleden met behulp van licht en projectie op de muur en plafond en/of een aromaverstuiver. De geur en van de olie en het licht brengt de oudere in een ontspannen sfeer en brengt ze tot rust.

ga naar Dagbesteding Maasduinen Staete

Jan Linders Boxmeer

Stichting Hokazo (2019)
×

Stichting Hokazo

Stichting Hokazo bestaat uit een dierenopvangcentrum en een dierenambulance en zet zich in voor zwerfhonden en -katten in de regio. De opbrengst wordt gebruikt voor een nieuwe hondenren. 

ga naar Stichting Hokazo

Jan Linders Brunssum

Scouting St. Franciscus (2019)
×

Scouting St. Franciscus

De stichting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn 5 speltakken, voor kinderen van 4 jaar tot jongeren van 18 jaar. Dit jaar bestaat de scouting 85 jaar en de opbrengst wordt gebruikt voor het jubileum. Daarnaast voor het kamp waar veel materialen voor nodig zijn.

Jan Linders Cuijk

Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie (2019)
×

Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie

Dagbesteding en Gasthuis Het stekkie is kleinschalig van opzet en de groepsindelingen zijn afgestemd op persoonlijke profielen van de gasten. Door de mogelijkheid te bieden om van elk moment te genieten van rust, ontspanning en gezellig samenzijn, wordt ieder uniek persoon in zijn kracht gezet waardoor ontplooiing en/of zelfredzaamheid gestimuleerd en behouden blijft. Van de opbrengst wordt een Beleef TV voor dementerende ouderen gekocht.

ga naar Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie

Jan Linders Deurne

KBO Deurne West (2019)
×

KBO Deurne West

Een zelfstandige organisatie die de saamhorigeheid van vijftig plussers bevorderd. Aan de ene kant in dienstverlening en informatie en aan de andere kant in samenkomen en ontspanning. De opbrengst wordt besteed aan het verbeteren van de activiteiten, waarbij materiaal vernieuwing voorop staat.

ga naar KBO Deurne West

Jan Linders Distributiecentrum

Stichting buurtbus Bergen (2019)
×

Stichting buurtbus Bergen

Het bevorderen van het welzijn, zich daarbij speciaal richtend op kwetsbare doelgroepen. De opbrengst wordt besteed aan de exploitatie van een wensbus. 

ga naar Stichting buurtbus Bergen

Jan Linders Ewijk

Stichting 't Speelcamp (2019)
×

Stichting 't Speelcamp

Stichting 't Speelcamp is een speeltuin gecreëerd in een nieuwe wijk in Ewijk. Met deze speeltuin verhogen ze de leefbaarheid, creëren ze meer saamhorigheid en een actieve wijk. Voor nu en in de toekomst. De opbrengst zal besteed worden aan picknickbankjes en speeltoestellen voor minder validen en de allerkleinste kinderen.

ga naar Stichting 't Speelcamp

Jan Linders Geleen

Speeltuin Miranaburg (2019)
×

Speeltuin Miranaburg

De speeltuin ligt midden in de volksbuurt Lindenheuvel dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor kinderen en hun (groot)ouders van diverse komaf. De sterke verbindende functie die men al in de wijk heeft, willen ze gebruiken om voor de kinderen ook andere activiteiten te organiseren, zoals culturele activiteiten. Met de opbrengst wil men deze activiteiten opzetten ook in de winterperiode. 

ga naar Speeltuin Miranaburg

Jan Linders Gennep

Acacia Norbertushof Gennep (2019)
×

Acacia Norbertushof Gennep

De Norbertushof is een verzorgingshuis voor ouderen vlakbij de Jan Linders supermarkt. In dit gebouw willen ze graag een huiskamer creëren voor de ouderen en hun families. Van de opbrengst worden meubels, kasten en een tv gekocht.

ga naar Acacia Norbertushof Gennep

Jan Linders Groesbeek

De bond van Senioren Breedeweg (2019)
×

De bond van Senioren Breedeweg

De wijkraad Breedeweg wil de leefbaarheid bevorderen in de wijk. Voor de senioren zijn er activiteiten in het gemeenschapshuis (dans, muziek, biljarten etc). De bijdrage wordt besteed voor de vervanging van de beeld- en geluidsapparatuur voor o.a. linedance en bingoavonden. Daarnaast voor nieuw keukenapparatuur, zoals een nieuwe oven, afwasmachine, magnetron en pannenset.

ga naar De bond van Senioren Breedeweg

Jan Linders Grubbenvorst

Stichting Roel (2019)
×

Stichting Roel

Roel uit Grubbenvorst is in 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Hij was ondanks zijn ziekte zeer levenslustig. Mensen die hem kenden, hebben met veel bewondering naar hem gekeken, hoe hij zijn strijd heeft geleverd. Stichting Roel is opgericht in 2011 en heeft als doel: financiële ondersteuning van patiënten (en hun gezinnen) die getroffen zijn door een energiestofwisselingsziekte. Daarnaast ondersteunt de stichting het wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van deze aandoening.

ga naar Stichting Roel

Jan Linders Haelen

Jeugdvreigeliers (2019)
×

Jeugdvreigeliers

De Vastelaovend vereniging heeft een jeugdafdeling, want de jeugd heeft de toekomst. Alle activiteiten van de vereniging staan in het teken van de jeugd. Zij organiseren ook jaarlijks een middag voor ouderen. De bijdrage zal ten goede komen aan deze bijzondere seniorenmiddag.

ga naar Jeugdvreigeliers

Jan Linders Heerlen (Ganzeweide)

Stichting Nienoo (2019)
×

Stichting Nienoo

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen in Parkstad waarvan de ouders onder de armoedegrens leven. De stichting keert geen geld uit, maar bezorgen de kinderen een glimlach en laten ze stralen door activiteiten voor ze te organiseren.

ga naar Stichting Nienoo

Jan Linders Heerlen (Bautscherweg)

Stichting Wensulance (2019)
×

Stichting Wensulance

Iemand die gezond is heeft duizend wensen, iemand die ernstig ziek is heeft er maar één! Stichting 'Wensulance' laat deze laatste wens in vervulling gaan in Zuid-Limburg. De opbrengst wordt besteed aan het vervullen van deze wensen voor niet- of minder- mobiele, ernstig zieke, chronisch zieke of (pré)terminale patiënten.

ga naar Stichting Wensulance

Jan Linders Heerlen (Nobelstraat)

Zonnebloem afdeling Pancratius (2019)
×

Zonnebloem afdeling Pancratius

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en wil ze een onvergetelijke dag bezorgen. In het bijzonder mensen uit Heerlen Centrum die ziek, eenzaam of gehandicapt zijn. Eén keer per maand wordt er een uitstapje georganiseerd. De bijdrage van het Jan Linders fonds wordt besteed aan het organiseren van de uitstapjes, in de planning staat een uitstapje met een bus.

ga naar Zonnebloem afdeling Pancratius

Jan Linders Heerlen (Sittarderweg)

Speeltuin 'de Spelewei' (2019)
×

Speeltuin 'de Spelewei'

De stichting beheert de speeltuin en organiseert buiten en binnen activiteiten. Daarnaast worden gezinnen, die niet bij de voedselbank terecht kunnen, ondersteund met levensmiddelen. Het geld zal worden gebruikt voor het opzetten van knutselmiddagen en voor het vervangen van enkele speeltoestellen.

ga naar Speeltuin 'de Spelewei'

Jan Linders Helmond

Stichting Speeltuin Leonardus (2019)
×

Stichting Speeltuin Leonardus

Speeltuin Leonardus is een uitzonderlijke speeltuin met bijbehorende gebouwen gelegen in de binnenstad van Helmond. Het ingezamelde geld van 2019 wordt gebruikt voor het vervangen van een aantal speeltoestellen. Zo kan de stichting zorgen voor een aantrekkelijke ontmoetingsplek voor jong en oud. 

ga naar Stichting Speeltuin Leonardus

Jan Linders Herkenbosch

Jeugdsoos Amicale (2019)
×

Jeugdsoos Amicale

De officiële naam is Vereniging Jeugdsociëteit Amicale, maar in Herkenbosch staat het beter bekend als: de Soos. De soos wordt gerund door vrijwilligers die vele uren spenderen om activiteiten te organiseren voor kinderen en mensen met een beperking. De opbrengsten gaan naar de activiteiten van de jeugdcarnavalsvereniging "De Doale-Eier" en het festival voor mensen met een beperking "Special for You". 

ga naar Jeugdsoos Amicale

Jan Linders Herten

Stichting Buurtgezinnen (2019)
×

Stichting Buurtgezinnen

De stichting staat voor Gezinnen voor Gezinnen. Een grote groep vrijwilligers ondersteunen gezinnen met problemen op diverse vlakken. Buurtgezinnen.nl zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen. De opbrengst zal hiervoor gebruikt worden. Met de opbrengst financieren ze een busreis naar de dierentuin in Rhenen met kinderen uit de “aandachtsgezinnen”. Er is daar een speciaal hiervoor ingericht Onki Donki huis. De kinderen krijgen dan een geheel verzorgde dag inclusief rondleiding door de dierentuin.

ga naar Stichting Buurtgezinnen

Jan Linders Horst

Zorgboerderij Wienes (2019)
×

Zorgboerderij Wienes

De zorgboerderij organiseert activiteiten als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. De hulpboeren zorgen voor de dieren en de onderhoud van de boerderij. Daarnast is op de boerderij ook reguliere seniorenopvang mogelijk. En er wordt aan het 'Wienes huis' gebouwd, zodat er ruimte komt voor 12 bewoners. Het geld gaat naar de inrichting van de tuin bi jde seniorenopvang.

ga naar Zorgboerderij Wienes

Jan Linders Klimmen

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal (2019)
×

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal

Al meer dan 65 jaar brengt De Zonnebloem mensen bij elkaar en bezorgen ze een onvergetelijke dag. Ze organiseren activiteiten, zoals een carnavalsmiddag, boottocht, picknick en een kerstviering. Opbrengsten worden ingezet om de kosten voor deelname aan de activiteiten te beperken of zelfs activiteiten gratis aan te bieden. Het geld zal bestemd voor ouderen, eenzamen, zieken, gehandicapten van de afdeling in Klimmen/Ransdaal.

ga naar Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal

Jan Linders Lent

Wereldvrouwenhuis Lent (2019)
×

Wereldvrouwenhuis Lent

Opvang van dakloze vrouwen met gezondheidsproblemen.

ga naar Wereldvrouwenhuis Lent

Jan Linders Liessel

Stichting kleine evenementen (2019)
×

Stichting kleine evenementen

Deze gemeenschapsorganisatie organiseert diverse activiteiten in Liessel om de saamhorigheid te vergroten. Onder andere Koningsdag rondom het Marktplein en Sinterklaas zijn belangrijke activiteiten in het dorp. 
 
De bijdrage van het Jan Linders fonds wordt besteed aan de ontwikkeling van koningsdagactiviteiten in het dorp en om ervoor te zorgen dat Sinterklaas en zijn pieten met nieuwe attributen aan de slag kunnen. 
ga naar Stichting kleine evenementen

Jan Linders Linne

Gezamenlijke Putten Linne (2019)
×

Gezamenlijke Putten Linne

De Gezamenlijke Putten Linne is een buurtvereniging welke bestaat uit drie afdelingen. Het hele jaar worden vele leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Linne georganiseerd, zoals Oranje activiteiten, de Sinterklaas intocht en een Halloweentocht. Daarnaast uitstapes naar dierentuin of pretpak en voor ouderen naar een stad.  
 

Jan Linders Maastricht De Heeg

Kinderboerderij de Heeg (2019)
×

Kinderboerderij de Heeg

Op Kinderboerderij de Heeg is dagbesteding en men organiseert diverse activiteiten, zoals kinderfeestjes, tegen eenzaamheidsbestrijding en er zijn gezondheidsprojecten. Ze bezoeken ook zieke kinderen of demente bejaarden met de dieren. De bijdrage van het Jan Linders Fonds wordt besteed aan het onderhoud van de kinderboerderij en het voer van de dieren.

ga naar Kinderboerderij de Heeg

Jan Linders Maastricht Tongerseweg

Kinderboerderij Daalhoeve (2019)
×

Kinderboerderij Daalhoeve

Boerderij Daalhoeve is een kinder- én zorgboerderij met diverse dieren. Het wordt gerund door vrijwilligers en mensen met een beperking. De opbrengst zal gebruikt worden voor nieuwe kleding voor de vrijwilligers.

ga naar Kinderboerderij Daalhoeve

Jan Linders Melick

K.V. de Markoef (2019)
×

K.V. de Markoef

K.V. de Markoef is de Karnavalsverenigng in Melick. Zij organiseren diverse carnavalsactiviteiten in het dorp voor jong en oud. Naast de carnaval zelf organiseert de vereniging ook activiteiten in het dorp zoals Sint Maarten en de Melicker Dörpsjpele. De opbrengst zal besteed worden aan nieuwe prinsenpakken voor de jeugdraad en Markoevekids en het vernieuwen van de versleten buiten-spandoeken.

ga naar K.V. de Markoef

Jan Linders Mierlo-Hout

Zonnebloem Mierlo-Hout (2019)
×

Zonnebloem Mierlo-Hout

De zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. De Zonnebloem Mierlo-Hout bestaat volgend jaar 40 jaar. Ze willen hun gasten die beperkingen hebben een volledig verzorgd vakantie bezorgen Hier wordt de opbrengst van het Jan Linders Fonds aan besteed.

ga naar Zonnebloem Mierlo-Hout

Jan Linders Mill

Stichting de Ladder (2019)
×

Stichting de Ladder

Stichting de Ladder is een kleinschalige woonvorm voor jong volwassen met een verstandelijke beperking. Het doel is een stabiel thuis te bieden in hun toekomst. Een plek die veilig en gezellig is, maar ook leerzaam en stimulerend. De opbrengsten zijn voor een waterspel voor volwassenen. 
ga naar Stichting de Ladder

Jan Linders Nederweert

Stichting HARTslag voor Nederweert (2019)
×

Stichting HARTslag voor Nederweert

De stichting is een hulpverlenersnetwerk die de hart-veiligheid in de gemeente verbeterd. Het doel is het realiseren van een dekkend netwerk van vrijwilligers en AED’s in de gemeente Nederweert. De opbrengst is voor de organisatie van (basis)cursussen en onderhoud of vervanging van de AED's.

ga naar Stichting HARTslag voor Nederweert

Jan Linders Nuenen

Nationale Ouderendag Nuenen (2019)
×

Nationale Ouderendag Nuenen

De stichting zorgt dat de wensen van oudere Nuenenaren in vervulling gaan op Nationale Ouderendag. Van bezoek aan dierentuin tot ballonvaart of schoonheidsbehandeling. In 2018 zijn er 40 wensen in vervulling gegaan. Met de opbrengst van het Jan Linders fonds hopen ze in 2019 weer veel wensen te kunnen honoreren. 

ga naar Nationale Ouderendag Nuenen

Jan Linders Helden-Panningen

Stichting Leergeld Peel en Maas (2019)
×

Stichting Leergeld Peel en Maas

Stichting Leergeld Peel en Maas heeft als motto 'Meedoen is meetellen'! Als er even geen geld voor is, kan Leergeld helpen met het betalen van de contributie, de aanschaf van sportkleding, een pc of een fiets. De opbrengsten zijn hiervoor.

ga naar Stichting Leergeld Peel en Maas

Jan Linders Pey Echt

Zorgkwekerij Atelier Heemels (2019)
×

Zorgkwekerij Atelier Heemels

Bij de Zorgkwekerij begeleiden ze dagelijks mensen met een zorgvraag, die door omstandigheden (tijdelijk) niet kunnen wat ze eerder wel konden. Met de opbrengst kunnen goede knutselmaterialen aangeschaft worden om tijdens de schilder- en houtbewerkingsactiviteiten te gebruiken. Daarnaast gaat er geld naar het onderhoud van de boerderijdieren die er zijn ter ondersteuning van de cliënten.

ga naar Zorgkwekerij Atelier Heemels

Jan Linders Reuver

Jong Nederland Reuver-Offenbeek (2019)
×

Jong Nederland Reuver-Offenbeek

Jong Nederland Reuver-Offenbeek is een vereniging die is aangesloten bij Jong Nederland Limburg, waarbij vrijwillige leid(st)ers voor de kinderen en jongeren een gevarieerd pakket aan activiteiten organiseren. Hierbij spelen de volgende vier speltakken een belangrijke rol: Sport en Spel, Creativiteit en Buitenleven. Met het opgehaalde geld kan het jaarlijkse kamp gefinancierd worden. 

ga naar Jong Nederland Reuver-Offenbeek

Jan Linders Weert (Maaspoort)

Stichting OntspanWater (2019)
×

Stichting OntspanWater

Stichting OntspanWater exploiteert een therapiebad dat aangepast is voor minder validen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking, reuma, spierpijn, chronische pijn, hersenletsel, een mobiliteitsprobleem of revalidatie. Het geld wat opgehaald wordt, wordt besteed aan aanpassingen in de toiletruimten.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.254,98

ga naar Stichting OntspanWater