Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

874843

Alle lokale doelen

Jan Linders vestiging
Lokaal doel

Jan Linders Reusel

Stichting Jong Nederland Reusel (2019)
×

Stichting Jong Nederland Reusel

Jong Nederland Reusel organiseert activiteiten voor de jeugd (leeftijd tussen de 4 en 17 jaar) van de gemeente Reusel-de Mierden. De activiteiten zijn erg divers (niet gericht op sportieve prestaties). De opbrengst komt ten goede aan de aanschaf van divers spelmateriaal.

Jan Linders Veghel

Stichting Vrienden van Aatrium (2019)
×

Stichting Vrienden van Aatrium

De stichting zet zich in voor de cliënten van het zorgcentrum door extra voorzieningen en activiteiten te financieren zoals uitstapjes, aankleding van gemeenschappelijke ruimten en attenties rondom de feestdagen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan verdere aanleg van de belevingstuin en belevingsruimte. 

Jan Linders Eindhoven (Ardèchelaan)

Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier (2019)
×

Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier

De organisatie is er voor de jeugd in de leeftijdsgroep van 4 t/m 12 jaar. In de wijk worden maandelijks activiteiten georganiseerd om de jeugd te vermaken. De belangrijkste activiteiten zijn de jaarlijkse avondvierdaagse, de kindervakantie week en de intocht van Sinterklaas. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers uit de wijk.

Het geld zal besteed worden aan de ontwikkeling van activiteiten voor de kinderen in de wijk.

ga naar Open Kinder Activiteiten Achtse Barrier

Jan Linders Erp

Muziekvereniging OBK Erp (2019)
×

Muziekvereniging OBK Erp

OBK harmonie is een muziekgezelschap dat gebeurtenissen feestelijk opluistert. Daarnaast organiseren ze concerten, onthalen ze Sinterklaas en maken ze muzikale wandelingen.

ga naar Muziekvereniging OBK Erp
Zorgboerderij Japara (2018) (2018)
×

Zorgboerderij Japara (2018)

Zorgboerderij Japara organiseert uitjes en activiteiten voor kinderen en volwassenen met een beperking. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor bepakkingsspullen voor de ezels.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.056,08

ga naar Zorgboerderij Japara (2018)
Stichting Molenpark (2017) (2017)
×

Stichting Molenpark (2017)

Stichting Molenpark stelt zich ten doel een mooi groen park te realiseren van en door Erpenaren. Daar waar het voor iedere bewoner gezellig vertoeven is. Jan Linders gaat bijdragen aan de aanschaf van gecertificeerde speeltoestellen zodat ook de kleinste en jongste bewoners hun plek vinden in het Molenpark.

Bedrag gedoneerd in 2017: €739,45

Jeugd Jongeren Centrum Erp (2016) (2016)
×

Jeugd Jongeren Centrum Erp (2016)

Jeugd Jongeren Centrum Erp organiseert activiteiten voor de jeugd in en rondom Erp. De opbrengsten van Jan Linders Erp komen ten goede aan de zondagmiddaggroep en de kindervakantieweek.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.422,85 euro

ga naar Jeugd Jongeren Centrum Erp (2016)
Thomas Huis Erp (2015) (2015)
×

Thomas Huis Erp (2015)

Thomas Huis Erp is een opvang voor verstandelijk gehandicapten. Regelmatig organiseren ze leuke uitjes en knutselmiddagen. Het Thomas Huis is sinds een jaar gevestigd in een boerderij aan de rand van het bos waar nog veel aan moet gebeuren. Met het Jan Linders Fonds wil Jan Linders Erp er voor zorgen dat de boerderij op en top in orde komt.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.205,15 euro

Jeugd Jongeren Centrum (2014)
×

Jeugd Jongeren Centrum

Jeugd Jongeren Centrum Erp organiseert op vrijwillige basis activiteiten voor kinderen zoals de kindervakantieweek, knutseldagen, dansavonden en carnaval. JJC is een begrip in Erp en omringende dorpen.

Bedrag gedoneerd 2014
661 euro

Japara zorg en welzijn (2013)
×

Japara zorg en welzijn

De Japara zorgboerderij biedt dagbestedingen voor volwassenen en activiteitenprojecten voor kinderen. Hierbij is continu begeleiding voor de mensen met diverse zorgvragen. De zorgboerderij wil graag een tandemfiets aanschaffen voor de bewoners en wij willen hier graag aan bijdragen door geld voor ze in te zamelen.

ga naar Japara zorg en welzijn

Jan Linders Ittervoort

Jong Nederland Neeritter (2019)
×

Jong Nederland Neeritter

JongNL Neeritter is dé vereniging die de jeugd van 5-18 jaar wekelijks leuke, creatieve, spannende en bovenal gezellige activiteiten laat beleven. Ze organiseren ook kampen. Zij willen dan ook de opbrengst besteden aan nieuwe tenten.

De Zonnebloem afdeling Ittervoort (2018) (2018)
×

De Zonnebloem afdeling Ittervoort (2018)

De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor de kwetsbaren in de samenleving, en zorgen ervoor dat ook deze mensen niet vergeten worden. De vrijwilligers uit Ittervoort bezoeken regelmatig mensen die door een beperking niet aan het dorpsleven kunnen deelnemen, en hier worden dan ook diverse activiteiten voor georganiseerd zoals de inrichting van een eetpunt.

Bedrag gedoneerd in 2018: €265.88

ga naar De Zonnebloem afdeling Ittervoort (2018)
’t Heemke (2017) (2017)
×

’t Heemke (2017)

’t Heemke is een dagbestedingsproject voor mensen met een mentale en/of lichamelijke beperking. De bijdrage van het Jan Linders Fonds gaat naar een waaier aan activiteiten waarbij de persoonlijke ontwikkeling van deze personen centraal staat.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.414,70

't Heemke (2016) (2016)
×

't Heemke (2016)

't Heemke is een ontmoetingsplaats voor personen tot 60 jaar met een handicap. Onder begeleiding van ervaren vrijwiliggers kunnen zij twee namiddagen per week aan vrijetijdswerking besteden. Het is een plek waar men contacten kan leggen en op deze manier hun band versterken, waar Jan Linders Ittervoort graag een steentje aan wil bijdragen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.612,40 euro

Stichting Speelruimte Hunsel (2015) (2015)
×

Stichting Speelruimte Hunsel (2015)

Deze speeltuin zorgt voor een goede leefbaarheid in de diverse kleine kernen in de buurt van Jan Linders Ittervoort. De stichting draait volledig op vrijwilligers en heeft een regionale functie. Precies de reden waarom Jan Linders Ittervoort dit goede doel heeft gekozen. Met de opbrengst via het Jan Linders Fonds willen ze graag de oude speeltoestellen vervangen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.653,50 euro

Proteion Welzijn Klik Leudal (2014)
×

Proteion Welzijn Klik Leudal

De vrijwilligers van deze stichting onderhouden onder andere het groen rond schoolgebouwen en verzorgen het vervoer van cliënten naar de zorgboerderij. Verder verzorgen zij maatschappelijke stages voor jongeren met betrekking tot vrijwilligerswerk.

Jan Linders Ittervoort kiest voor dit lokale doel, omdat vrijwilligerswerk ontzettend belangrijk is voor de samenleving en voor onze eigen gemeente. Daar dragen wij dus graag ons steentje aan bij!

Bedrag opgehaald in 2014
1752 euro

ga naar Proteion Welzijn Klik Leudal
Proteion Welzijn Klik Leudal (2013)
×

Proteion Welzijn Klik Leudal

De vrijwilligers van Stichting Klik Leudal zetten zich in voor een betere samenleving in onze gemeente. Zo onderhouden ze bijvoorbeeld de tuin rondom het schoolgebouw  en verzorgen zij het vervoer van mensen met een beperking naar de zorgboerderij. Verder verzorgen zij maatschappelijke stages voor jongeren in de vorm van vrijwilligerswerk.

Waarom dit doel?

Wij vinden het belangrijk dat er een organisatie is die zich inzet voor een betere samenleving. Het geld dat wij inzamelen met onze acties zal volledig ten goede komen aan Klik Leudal. Met dit geld kunnen ze wellicht zorgen voor beter vervoer of voor materialen die het welzijn van de samenleving bevorderen.

ga naar Proteion Welzijn Klik Leudal

Jan Linders Amstenrade

Bloemenhart (2019)
×

Bloemenhart

Stichting Bloemenhart zet zich in voor eenzame ouderen door maandelijks persoonlijk bloementjes te bezorgen en activiteit te organiseren. Elke maand is er een geheel verzorgde middag in de buurt voor zo'n 100 senioren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de boeketten en om de onkosten van de activiteiten te dekken.

ga naar Bloemenhart
Bloemenhart (2018) (2018)
×

Bloemenhart (2018)

Stichting bloemenhart zet zich in voor eenzame ouderen in de vorm van een bloementje of een leuke activiteit. 

Bedrag gedoneerd in 2018: € 887.48

ga naar Bloemenhart (2018)
Bloemenhart (2017) (2017)
×

Bloemenhart (2017)

Stichting bloemenhart zet zich in voor eenzame ouderen in de vorm van een bloemetje of een leuke activiteit.

Bedrag gedoneerd in 2017: €187,00

Jan Linders Arnhem

Kinderwerk Rijnstad Malburgen (2019)
×

Kinderwerk Rijnstad Malburgen

Het Kinderwerk van Rijnstad draagt bij aan het bevorderen van een actieve deelname van basisschool kinderen in de samenleving.
Tijdens (naschoolse) activiteiten worden kinderen ondersteund bij hun ontwikkeling en problemen. Dit door het versterken van hun kwaliteiten en door hun mogelijkheden en verantwoordelijkheden te bespreken. Samen met  mensen van 'Gezond naar de kinderclub' wordt overgewicht en ongezonde leefstijl onder kinderen in Malburgen aangepakt. Gezonde voeding en gezonde leefstijl wordt gepromoot tijdens alle activiteiten. Zo ‘snoepen’ ze vooral groenten en fruit en wordt er bij de kookclubs aandacht geschonken aan gezonde voeding. Kinderwerk Rijnstad gebruikt de bijdrage voor deze belangrijke kookclub.
 
ga naar Kinderwerk Rijnstad Malburgen
Stichting Vrienden van Malburgen (2018) (2018)
×

Stichting Vrienden van Malburgen (2018)

Malburgen is een culturele wijk met meer dan 120 verschillenden nationaliteiten in Arnhem Zuid. De stichting Vrienden van Malburgen zet zich samen met vrijwilligers uit Malburgen in, om jaarlijks meerdere markten en activiteiten voor jong en oud te realiseren.  Dit in samenwerking met Jan Linders Arnhem. Met als doel de woon en leefklimaat te verbeteren met de verschillende culturen. 

Bedrag gedoneerd in 2018: € 158.78

ga naar Stichting Vrienden van Malburgen (2018)
Stichting Vrienden van Malburgen (2017) (2017)
×

Stichting Vrienden van Malburgen (2017)

Malburgen is een culturele wijk met meer dan 120 verschillenden nationaliteiten in Arnhem Zuid. De stichting Vrienden van Malburgen zet zich samen met vrijwilligers uit Malburgen in, om jaarlijks meerdere markten en activiteiten voor jong en oud te realiseren.  Dit in samenwerking met Jan Linders Arnhem. Met als doel de woon en leefklimaat te verbeteren met de verschillende culturen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €433,90

Stichting Jeugdland Arnhem (2016) (2016)
×

Stichting Jeugdland Arnhem (2016)

Stichting Jeugdland organiseert activiteiten op wijkniveau. Op deze manier kunnen kinderen grotendeels in hun vertrouwde omgeving aan activiteiten deelnemen. Jan Linders Arnhem draagt hier aan bij door geld te doneren aan de activiteiten die gericht zijn op de jeugd van de wijk Malburgen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 425,90 euro

ga naar Stichting Jeugdland Arnhem (2016)
Voedselbank Arnhem (2015) (2015)
×

Voedselbank Arnhem (2015)

Voedselbank Arnhem is een belangrijke organisatie voor de wijk. Veel mensen hebben helaas met deze organisatie te maken. En daar wil Jan Linders Arnhem een steentje aan bijdragen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.408,30 euro

Multifunctioneel Centrum de Spil (project De Groene Rivier) (2014)
×

Multifunctioneel Centrum de Spil (project De Groene Rivier)

Een plan genaamd de Groene Rivier. Het doel hiervan is kinderen uit de buurt samen te laten spelen in de buitenlucht. Op deze manier maken zij kennis met de natuur en ontwikkelen ze begrip voor de natuur. De kinderen kunnen spelen in een rivierenlandschap,  met water uit rotsen, zandstrandjes, grasland en bomen. De Groene Rivier is een project in samenwerking met de Brede School.

Gedoneerd bedrag 2014
519 euro

Multifunctioneel centrum de Spil (project de Groene Rivier) (2013)
×

Multifunctioneel centrum de Spil (project de Groene Rivier)

Het doel van de Groene River is om kinderen uit de buurt samen buiten te laten spelen zodat zij kennis maken met de natuur en begrijpen wat de natuur is. Spelen in een rivierenlandschap, een park met watervalletjes uit rotsen, zandstrandjes, grasland en bomen. Dit project is in samenwerking met de basisscholen opgestart.

Jan Linders Beek

Scouting St. Martinus Beek (2019)
×

Scouting St. Martinus Beek

De stichting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scouting Beek stimuleert kinderen te genieten en vertoeven in de natuur. De scouting wil van de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen.

ga naar Scouting St. Martinus Beek
Kindervakantieweek Beek (2018) (2018)
×

Kindervakantieweek Beek (2018)

Stichting Kindervakantieweek Beek organiseert al 25 jaar een week met activiteiten, spellen en speurtochten in de schoolvakantie voor de jongeren van groep 2 t/m 8.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 1234.37

ga naar Kindervakantieweek Beek (2018)
KBO Beek (2017) (2017)
×

KBO Beek (2017)

Dit goede doel zorgt voor het tegengaan van vereenzaming van ouderen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals handwerken, wandeltochten. Dit goede doel heeft alleen al rondom ons filiaal 250 leden en in totaal 750 leden.

Bedrag gedoneerd in 2017: €752,55

ga naar KBO Beek (2017)
Voor Elkaar Beek (2016) (2016)
×

Voor Elkaar Beek (2016)

Voor Elkaar Beek zet zich in voor mensen die buiten hun schuld om in financiële problemen zijn gekomen. Jan Linders Beek draagt hier aan bij door geld te doneren waarmee kerstpakketten worden gemaakt.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.531,75 euro

ga naar Voor Elkaar Beek (2016)
Voor Elkaar Beek (2015) (2015)
×

Voor Elkaar Beek (2015)

Voor Elkaar Beek zet zich in voor mensen die buiten hun schuld om in financiële problemen zijn gekomen. Jan Linders Beek draagt hier aan bij door geld te doneren waarmee kerstpakketten worden gemaakt.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.026,97 euro

Kindervakantiewerk Beek (2014)
×

Kindervakantiewerk Beek

Kindervakantiewerk Beek draait geheel op vrijwilligers. Zij organiseren ieder jaar in de zomervakantie een onvergetelijke en ontspannende week voor kinderen van de groepen 2 t/m 8 van het basisonderwijs. Dit initiatief willen wij als Jan Linders graag ondersteunen.

Gedoneerd bedrag 2014
785 euro

Stichting Daelzicht (2013)
×

Stichting Daelzicht

Stichting Daelzicht is zeer bekend in Beek en omstreken en dit fantastische doel verdiend echt een steuntje in de rug. De stichting biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

ga naar Stichting Daelzicht

Jan Linders Beek en Donk

Buurtvereniging de Eendracht (2019)
×

Buurtvereniging de Eendracht

Deze zeer actieve buurtvereniging heeft als doel de leefbaarheid en betrokkenheid in de buurt te vergroten. Dit doen ze door samen leuke dingen te doen en voor elkaar klaar te staan. De buurtvereniging heeft bijvoorbeeld dingen aangekocht die vervolgens uitgeleend worden aan de leden. Denk hierbij aan een aanhanger, statafels of tuinstoelen. De opbrengst van het Jan Linders fonds wordt besteed aan het verbeteren van de accommodatie.

ga naar Buurtvereniging de Eendracht
IVN Laarbeek (2018) (2018)
×

IVN Laarbeek (2018)

IVN-afdeling Laarbeek organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud over en in natuur, milieu, landschap en leefomgeving. Momenteel zijn zij het gebouw aan het renoveren. Voor de zijwanden en de invalide toilet is momenteel te weinig geld om dit te realiseren. 

Bedrag gedoneerd in 2018: € 3365.10

ga naar IVN Laarbeek (2018)
Zorgboerderij De Liesvelden (2017) (2017)
×

Zorgboerderij De Liesvelden (2017)

Zorgboerderij De Liesvelden is gespecialiseerd in dagbesteding aan ouderen mensen, zowel aan mensen met een vorm van dementie als mensen die lichamelijk beperkingen hebben. Met als doel een zorgfiets-trein voor de cliënten van Zorgboerderij De Liesvelden. Een zorgfiets-trein is een aangepaste fiets die elektrisch is, en waar we met 3 cliënten tegelijkertijd kunnen fietsen.

Bedrag gedoneerd in 2017: €5.493,26

ga naar Zorgboerderij De Liesvelden (2017)
Zorgboerderij de Liesvelden (2016) (2016)
×

Zorgboerderij de Liesvelden (2016)

Zorgboerderij de Liesvelden biedt zinvolle dagbesteding aan kinderen, ouderen en mensen met een verstandelijke handicap. Doordat veel gasten moeilijk kunnen lopen, is een zorgfietstrein noodzakelijk. Jan Linders Beek en Donk wil dit goede doel steunen, zodat deze mensen vaker buiten kunnen komen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 5.454,17 euro

ga naar Zorgboerderij de Liesvelden (2016)
De Boemerang (2015) (2015)
×

De Boemerang (2015)

De Boemerang Tienerwerk Beek en Donk zet zich in voor alle jongeren in Beek en Donk. De Boemerang organiseert verschillende activiteiten voor jongeren van 10 t/m 15 jaar en draagt bij aan de leefbaarheid in Beek en Donk.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.101,30 euro

Stichting Dierenpark 't Regter Eind (2014)
×

Stichting Dierenpark 't Regter Eind

Dit dierenpark is centraal gelegen in Beek en Donk. Het park wordt veel bezocht door kinderen en beheerd door vrijwilligers. Opbrengsten zullen worden besteed aan de aankoop van nieuwe dieren en het onderhoud van het park.

Gedoneerd bedrag in 2014
1584 euro

ga naar Stichting Dierenpark 't Regter Eind
Dagbestedingscentrum De Lage Hees (2013)
×

Dagbestedingscentrum De Lage Hees

De Lage Hees biedt dagbesteding aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Het accent ligt op vormende en belevingsgerichte activiteiten. Zij maken leuke dingetjes en verkopen deze voor alleen de vergoeding van materialen. Met onze hulp kunnen ze dit verder doorpakken. De mensen van De Lage Hees zijn zeer bekend in Beek en Donk.

ga naar Dagbestedingscentrum De Lage Hees

Jan Linders Bergen

Dagbesteding Maasduinen Staete (2019)
×

Dagbesteding Maasduinen Staete

Bij Dagbesteding Maasduinen Staete gaat het om een combinatie van dagbesteding en ontspanning voor thuiswonende ouderen. Bij de dagbesteding brengen leeftijdgenoten uit het dorp samen de dag door, op een nuttige gestructureerde en vooral gezellige manier. Met de opbrengst willen ze een tablet aanschaffen voor diverse activiteiten, als foto's van vroege bekijken en geheugentraining . De tablet is ook goed voor de motoriek. Daarnaast willen we graag de rustruimte voor de gasten aankleden met behulp van licht en projectie op de muur en plafond en/of een aromaverstuiver. De geur en van de olie en het licht brengt de oudere in een ontspannen sfeer en brengt ze tot rust.

ga naar Dagbesteding Maasduinen Staete
Jong Nederland Bergen (2018) (2018)
×

Jong Nederland Bergen (2018)

Jong Nederland Bergen is een stichting die zich inzet voor de jeugd met zo'n 100 leden in de leeftijd 6-17 jaar. Daarnaast zetten ze zich in voor meedere kampen en activiteiten door het jaar heen. De opbrengsten komen geheel ten doel van alle activiteiten. 

Bedrag gedoneerd in 2018: € 1489.68

ga naar Jong Nederland Bergen (2018)
Oranje Comité (2017) (2017)
×

Oranje Comité (2017)

Het Oranje Comité organiseert een gezellige kindermarkt en spellendag met Koningsdag. Daarnaast organiseren ze de intocht, het pietenhuis en de huisbezoekjes van Sint en zijn Pieten. De bijdrage vanuit het Jan Linders fonds gebruiken wij om nog spectaculairdere attracties bij Koningsdag te kunnen plaatsen. En om nog meer activiteiten rondom het pietenhuis op het Mosaïqueplein te kunnen doen. Zo blijven deze culturele activiteiten voor alle kinderen, ouders, grootouders en dorpsgenoten gratis toegankelijk! 

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.178,88

ga naar Oranje Comité (2017)
Oranje Comité Bergen (2016) (2016)
×

Oranje Comité Bergen (2016)

Oranje Comité organiseert activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen aan de Maas. Jan Linders Bergen doneert het geld aan deze organisatie, zodat het laagdrempelig is om aan deze activiteiten deel te nemen en voor iedereen toegankelijk blijft.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.655,- euro

ga naar Oranje Comité Bergen (2016)
Kindervakantiewerk Bergen (2015) (2015)
×

Kindervakantiewerk Bergen (2015)

Al meer dan 30 jaar organiseert een groep vrijwilligers een week van activiteiten voor kinderen van basisscholen uit Bergen, Nieuw-Bergen en Aaijen. De stichting is afhankelijk van giften. Het geld dat ze ontvangen wordt concreet aan activiteiten en eten en drinken voor die desbetreffende week besteed.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.223,95 euro

Kinder Vakantiewerk Bergen (2014)
×

Kinder Vakantiewerk Bergen

Al meer dan 30 jaar organiseert een groep vrijwilligers een week van activiteiten voor kinderen van basisscholen uit Bergen, Nieuw-Bergen en Aaijen.  De stichting is afhankelijk van giften. Het geld dat ze ontvangen word concreet aan activiteiten en eten en drinken voor die desbetreffende week besteed.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.948,10 euro

Verzorgingstehuis Maasduinen (2013)
×

Verzorgingstehuis Maasduinen

Dit jaar zetten we ons in voor verzorgingstehuis Maasduinen. Met onze inzet willen we geld inzamelen dat besteedt kan worden aan nieuwe apparatuur om het welbevinden van de bewoners te verbeteren.

Waarom dit doel?

We kiezen voor dit goede doel omdat wij als Jan Linders een grote betrokkenheid hebben met de bewoners en begeleiders van het verzorgingstehuis.

Jan Linders Boxmeer

Stichting Hokazo (2019)
×

Stichting Hokazo

Stichting Hokazo bestaat uit een dierenopvangcentrum en een dierenambulance en zet zich in voor zwerfhonden en -katten in de regio. De opbrengst wordt gebruikt voor een nieuwe hondenren. 

ga naar Stichting Hokazo
Scouting Boxmeer (2018) (2018)
×

Scouting Boxmeer (2018)

Scouting Boxmeer biedt actieve, leerzame vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Om dit te kunnen blijven doen is er dringend behoefte aan nieuwe tenten en pionierhout.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 1119.99

ga naar Scouting Boxmeer (2018)
Recreatie en meer (2017) (2017)
×

Recreatie en meer (2017)

Stichting Recreatie en Meer is bezig met het ontwikkelen van een grote ontmoetingsplek bestaande uit een grote buitenspeeltuin, een kinderboerderij en horeca waar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dagbesteding gerealiseerd gaat worden. De opbrengsten van Jan Linders komen ten goede voor de aanschaf en het onderhoud van de speeltoestellen.

Bedrag gedoneerd in 2017: €944,65

Stichting Recreatie en Meer (2016) (2016)
×

Stichting Recreatie en Meer (2016)

Stichting Recreatie en Meer verbindt mensen van uiteenlopende doelgroepen. Jan Linders Boxmeer wil de organisatie helpen nog meer mensen met elkaar te verbinden door het geld te doneren aan het inrichten van de speeltuin en het paviljoen/wijkgebouw. Op deze manier kan de organisatie activiteiten organiseren die voor deze verbinding zorgen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.744,70 euro

Jongerencentrum The Unit (2015) (2015)
×

Jongerencentrum The Unit (2015)

The Unit is een jongerencentrum voor en door jongeren van 10 t/m 23 jaar. Bij The Unit kunnen jongeren poolen, gamen, tafelvoetballen, voetballen en nog veel meer. Ook worden er muziekworkshops gegeven. Jan Linders Boxmeer steunt The Unit graag om meer betrokkenheid te creëren met de jeugd in Boxmeer.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.979,15 euro

Jongerencentrum The Unit Boxmeer (2014)
×

Jongerencentrum The Unit Boxmeer

The Unit is een Jongerencentrum voor jongeren vanaf 10 tot en met 23 jaar. Het is een jongerencentrum voor en door jongeren met ondersteuning van volwassen vrijwilligers. Bij the Unit is er specifieke aandacht voor jongeren die ondersteuning nodig hebben. 

Jan Linders Boxmeer ondersteunt dit doel omdat we graag betrokkenheid met de jeugd belangrijk vinden.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.641,35 euro

Waarom dit doel?

Jan Linders Boxmeer ondersteunt dit doel omdat we graag betrokkenheid met de jeugd belangrijk vinden. Er is 1229 euro opgehaald voor dit goede doel.

ga naar Jongerencentrum The Unit Boxmeer
De Kids Corner in het Pantein Maasziekenhuis te Boxmeer (2013)
×

De Kids Corner in het Pantein Maasziekenhuis te Boxmeer

Jan Linders werkt momenteel al intensief samen met Pantein met betrekking tot foodservice. Wij willen onze betrokkenheid graag uitbreiden omdat het Maasziekenhuis naarstig op zoek is naar nieuwe middelen om de Kids Corner te optimaliseren voor de kinderen die daar verblijven. Gelet op de toenemende bezuinigingen in de zorg is hier vrijwel geen budget meer voor beschikbaar. De Kids Corner is daarom afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren. Zo is er de wens om de boekencollectie uit te breiden en hier willen wij ons graag voor gaan inzetten.

ga naar De Kids Corner in het Pantein Maasziekenhuis te Boxmeer

Jan Linders Brunssum

Scouting St. Franciscus (2019)
×

Scouting St. Franciscus

De stichting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongeren worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn 5 speltakken, voor kinderen van 4 jaar tot jongeren van 18 jaar. Dit jaar bestaat de scouting 85 jaar en de opbrengst wordt gebruikt voor het jubileum. Daarnaast voor het kamp waar veel materialen voor nodig zijn.

Stichting Gehandicapten Limburg (2018) (2018)
×

Stichting Gehandicapten Limburg (2018)

Tijdens de dagbesteding van Stichting Gehandicapten Limburg ontwikkelen en behouden de cliënten vaardigheden. Deze dagbesteding is afgestemd op te behoeftes van de cliënten. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor de aanschaf van een MOTOMED bewegingstrainer.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 271.08 

ga naar Stichting Gehandicapten Limburg (2018)
Stichting Nienoo (2017) (2017)
×

Stichting Nienoo (2017)

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen waarvan de ouders op of onder de armoedegrens leven. Zij organiseren evenementen voor deze kinderen met als doel een glimlach op de gezichten te toveren en ieder kind te laten stralen. Het geld in 2017 gaat naar een uitstapje naar Irrland, het zomerkamp en een groot Sinterklaasfeest.

Bedrag gedoneerd in 2017: €572,00

Kinderboerderij Schutterspark (2016) (2016)
×

Kinderboerderij Schutterspark (2016)

Kinderboerderij Schutterspark draagt zorg voor de dagbesteding van 25 personen, zodat deze mensen zichzelf nuttig voelen en dit ook zijn voor de maatschappij, ondanks dat zij een beperking hebben. De kinderboerderij is een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar Jan Linders Brunssum graag een steentje aan bijdraagt.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.081,75 euro

ga naar Kinderboerderij Schutterspark (2016)
Stichting Buitencentrum De Heikop (2015) (2015)
×

Stichting Buitencentrum De Heikop (2015)

De stichting biedt al ruim 60 jaar  ruimte aan voor groepskamperen en bivakkeren met aan deze tijd aangepaste faciliteiten en is bijna het gehele jaar open. Onder andere scouting, Jong Nederland, scholen en sportclubs maken gebruik van dit prachtige centrum gelegen in een prachtig natuurgebied op de Brunssummerheide. Om alle faciliteiten goed te kunnen onderhouden, is iedere bijdrage welkom.

Gelden zullen besteed worden aan het onderhoud van de gebouwen, de verbetering van de septictank en de verbetering en instandhouding van de faciliteiten. Indien mogelijk, gaat het geld besteed worden aan het aanbrengen van energiezuinige verlichting in de gebouwen omdat de huidige verlichting niet meer voldoet.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.795,25 euro

AC de Rozengaard dagbesteding stichting Radar (2014)
×

AC de Rozengaard dagbesteding stichting Radar

AC de Rozengaard is onderdeel van stichting Radar en is een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Het persoonlijk welbevinden van deze mensen staat hierbij centraal. Daarnaast organiseren zij activiteiten voor groepen van rond de 7 personen, die dezelfde interesses, leeftijd en achtergrond hebben. De mensen in deze groep worden begeleid en kunnen altijd bij elkaar terecht voor een gezellig praatje, samen eten of samen iets ondernemen. Afhankelijk van de interesses wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd zoals een bingoavond of een uitstapje. Ook zijn er knutselmiddagen waar kunstwerkjes worden gemaakt die vervolgens verkocht kunnen worden.

Gedoneerd bedrag 2014
651 euro

ga naar AC de Rozengaard dagbesteding stichting Radar
Consuminderhuis Brunssum (2013)
×

Consuminderhuis Brunssum

Het Consuminderhuis geeft mensen advies over hoe zij hun uitgaven kunnen beperken. Zij geven consuminderkringen (budgetcursussen) en verschaffen hiermee inzicht op inkomsten en uitgaven om zo een bewuster en verantwoord leven te bevorderen. Hun ultieme doel is om mensen uit hun sociaal isolement te halen en hen leren hun beschikbare middelen bewuster te beheren.

ga naar Consuminderhuis Brunssum

Jan Linders Cuijk

Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie (2019)
×

Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie

Dagbesteding en Gasthuis Het stekkie is kleinschalig van opzet en de groepsindelingen zijn afgestemd op persoonlijke profielen van de gasten. Door de mogelijkheid te bieden om van elk moment te genieten van rust, ontspanning en gezellig samenzijn, wordt ieder uniek persoon in zijn kracht gezet waardoor ontplooiing en/of zelfredzaamheid gestimuleerd en behouden blijft. Van de opbrengst wordt een Beleef TV voor dementerende ouderen gekocht.

ga naar Dagbesteding en Gasthuis Het Stekkie
Padbroek Ontmoet (2018) (2018)
×

Padbroek Ontmoet (2018)

Padbroek Ontmoet zet zich in om veréénzaming onder de ouderen te voorkomen. Padbroek Ontmoet organiseert activiteiten voor ouderen zodat ze zich kunnen blijven mengen in het sociale leven.

Gedoneerd bedrag in 2018: € 2796.88

ga naar Padbroek Ontmoet (2018)
Samen Bijzonder (2017) (2017)
×

Samen Bijzonder (2017)

Driestroomhuis Samen Bijzonder biedt 24 uur zorg aan jongeren met een beperking. Samen met ons gezin is er straks ruimte voor 7 jongeren in ons huis. Op dit moment wordt er flink gebouwd om het huis in juli 2017 af te hebben. Bij dit huis hoort natuurlijk ook een tuin. Een zogenoemde belevingstuin, een tuin waar je kan ruiken, zien, horen , voelen en proeven. Daar is veel geld voor nodig. Heel erg trots zijn wij dat we dit jaar het goede doel mogen zijn bij Jan Linders Cuijk en zo hopelijk al een stukje van deze droom te kunnen verwezenlijken.

Bedrag gedoneerd in 2017: €7.372,95

ga naar Samen Bijzonder (2017)
Doehuis Padbroek (2016) (2016)
×

Doehuis Padbroek (2016)

Het Doehuis staat midden in de wijk Padbroek, waar ook Jan Linders Cuijk ligt. In het Doehuis worden activiteiten voor alle inwoners van de wijk Padbroek georganiseerd. Dit Doehuis is aan vernieuwing toe en daar draagt Jan Linders Cuijk graag aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.370,20 euro

ga naar Doehuis Padbroek (2016)
Doehuis Padbroek (2015) (2015)
×

Doehuis Padbroek (2015)

Het Doehuis staat midden in de wijk Padbroek, waar ook Jan Linders Cuijk ligt. In het Doehuis worden activiteiten voor alle inwoners van de wijk Padbroek georganiseerd. Dit Doehuis is aan vernieuwing toe en daar draagt Jan Linders Cuijk graag aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2015: 7.847,80 euro

Radius jeugd- en jongerenwerk Cuijk (2014)
×

Radius jeugd- en jongerenwerk Cuijk

Of het nu gaat om een goed gesprek, hulp bij het organiseren van een voetbaltoernooi of advies over school: geen vraag gaat de jongerenwerkers van Radius te ver. Zij helpen jongeren met kleine én grote dingen, zodat zij lekker in hun vel zitten.

Een goed activiteitenaanbod is daarbij cruciaal. Jongerenwerkers van Radius stimuleren jongens en meiden om initiatief te nemen en helpen hen bij het opzetten van activiteiten. Daarnaast ontwikkelen ze zelf voorzieningen voor jongeren.

Wij, team Jan Linders Cuijk, willen graag een steentje bijdrage aan de activiteiten voor jongeren in Cuijk.

Gedoneerd bedrag in 2014
2320 euro

ga naar Radius jeugd- en jongerenwerk Cuijk
Kinderboerderij 't Ganzebos (2013)
×

Kinderboerderij 't Ganzebos

De kinderboerderij heeft een duidelijk maatschappelijk karakter dat wij belangrijk vinden. Kinderen van allerlei sociale klassen en verschillende culturen komen hier namelijk samen voor de dieren. De kinderboerderij is afhankelijk van giften en heeft de wens om een verplaatsbare afrastering aan te schaffen voor de dieren. Wij willen ons graag inzetten om hierbij aan bij te dragen dus zal de gehele opbrengt die wij dit jaar verdienen aan 't Ganzebos worden gedoneerd.

Jan Linders Deurne

KBO Deurne West (2019)
×

KBO Deurne West

Een zelfstandige organisatie die de saamhorigeheid van vijftig plussers bevorderd. Aan de ene kant in dienstverlening en informatie en aan de andere kant in samenkomen en ontspanning. De opbrengst wordt besteed aan het verbeteren van de activiteiten, waarbij materiaal vernieuwing voorop staat.

ga naar KBO Deurne West
Scouting Deurne (2018) (2018)
×

Scouting Deurne (2018)

Scouting Deurne staat voor uitdaging! Zij bieden wekelijks leuke en spannende activiteiten aan voor de leeftijd vanaf 5 jaar. Ze gaan samen op ontdekkingstocht waarbij ruimte is voor samenwerking, actie, gezelligheid, ontspanning, fantasie en individualiteit. De opbrengst van Jan Linders Deurne wordt gebruikt voor een uitstapje voor alle leden tijdens het gezamenlijke kamp in de zomer 2018.

Gedoneerd bedrag in 2018: € 262.39

ga naar Scouting Deurne (2018)
Scouting Deurne (2017) (2017)
×

Scouting Deurne (2017)

Scouting Deurne staat voor uitdaging! Wij bieden wekelijks leuke en spannende activiteiten aan voor de leeftijd vanaf 5 jaar. Wij gaan samen op ontdekkingstocht waarbij ruimte is voor samenwerking, actie, gezelligheid, ontspanning, fantasie en individualiteit. De opbrengst van Jan Linders Deurne worden gebruikt voor een uitstapje voor alle leden tijdens het gezamenlijke kamp in de zomer 2017.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.253,85

ga naar Scouting Deurne (2017)
Stichting Kinderspel Houtenhoek (2016) (2016)
×

Stichting Kinderspel Houtenhoek (2016)

Stichting Kinderspel Houtenhoek organiseert activiteiten voor kinderenin de wijk van 4 t/m 12 jaar. Activiteiten zoals knutselmiddagen, lampionnenoptocht, huifkartocht en filmmiddagen. Met het Jan Linders Fonds draagt Jan Linders Deurne hier aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.213,80 euro

ga naar Stichting Kinderspel Houtenhoek (2016)
Stichting Kinderspel Houtenhoek (2015) (2015)
×

Stichting Kinderspel Houtenhoek (2015)

Stichting Kinderspel Houtenhoek organiseert activiteiten voor kinderenin de wijk van 4 t/m 12 jaar. Activiteiten zoals knutselmiddagen, lampionnenoptocht, huifkartocht en filmmiddagen. Met het Jan Linders Fonds draagt Jan Linders Deurne hier aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.675,35 euro

Stichting ORO (2014)
×

Stichting ORO

Stichting ORO werkt met gehandicapte kinderen die uit huis geplaatst zijn. Zij wonen in het verzorgingscomplex 'Rijtven'. Vorig jaar zijn ze gestart met veel nieuwbouw en ze willen hierbij graag een speeltuintje aanleggen.

Jan Linders Deurne kiest voor dit lokale doel, omdat Stichting ORO zich inzet voor een kwetsbare groep mensen. Gehandicapte kinderen die uit huis geplaatst zijn, wonen in het verzorgingscomplex 'Rijtven' in Deurne. Ze starten dit jaar met veel nieuwbouw en willen hierbij een speeltuintje aanleggen. Daar leveren wij graag een bijdrage aan!

Gedoneerd bedrag in 2014:
1319 euro

Stichting ORO (2013)
×

Stichting ORO

Stichting ORO werkt met gehandicapte kinderen die uit huis zijn geplaatst. Zij wonen nu in verzorgingscomplex 't Rijtven. 't Rijtven start dit jaar met veel nieuwbouw en de wens van de kinderen is dat er ook een leuk speeltuintje wordt aangelegd.

Waarom dit doel?

Wij voelen een grote betrokkenheid met de bewoners en verzorgers van 't Rijtven en zetten ons daarom graag in voor dit goede doel. Met het geld dat wij ophalen kan een speeltuin makkelijker worden gerealiseerd.

ga naar Stichting ORO

Jan Linders Distributiecentrum

Stichting buurtbus Bergen (2019)
×

Stichting buurtbus Bergen

Al meer dan 65 jaar brengt De Zonnebloem mensen bij elkaar en bezorgen mensen met een handicap een mooie dag door het organiseren van o.a. een carnavalsmiddag, boottocht, picknick en kerstviering. Hiervoor wordt de opbrengsten ingezet.

ga naar Stichting buurtbus Bergen
De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide (2018)
×

De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide

De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor de kwetsbaren in de samenleving, en zorgen ervoor dat ook deze mensen niet vergeten worden. Ze organiseren activiteiten buiten de deur voor mensen met een lichamelijke beperking, die normale sociale contacten dreigen te verliezen. In 2019 bestaat De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide 50 jaar, de oudste Zonnebloem in de hele regio. Ze willen hun gasten daarom extra verwennen middels uitstapjes en muziekuitvoeringen en zijn nu al bezig om hiertoe de benodigde financiën te verkrijgen.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 1479.10

ga naar De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide
KBO Siebengewald (2017) (2017)
×

KBO Siebengewald (2017)

Schuuf mar an in Siebengewald is recentelijk van start gegaan om oudere mensen uit huis te halen om gezamenlijk drie dagen in de week door te brengen en een gezamenlijke maaltijd voor een betaalbare prijs tot zich te nemen. Het Jan Linders Fonds maakt het mogelijk om meerdere mensen uit hun alleen-zijn te halen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.170,50

ga naar KBO Siebengewald (2017)
Ontmoetingscentrum Bergen (2016) (2016)
×

Ontmoetingscentrum Bergen (2016)

Het Servicekantoor en Distributiecentrum van Jan Linders steunen in 2016 Ontmoetingscentrum Bergen. Dit centrum is een vrijwilligersproject dat zich richt op het welzijn van de mens. Iedere bewoner van de gemeente Bergen die behoefte heeft aan sociaal contact en gelegenheid zoekt om andere te ontmoeten is welkom. Naast het bieden van een ruimte en het serveren van een kopje koffie, thee of soep kunnen de bezoekers ook deelnemen aan activiteiten.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.290,98 euro

ga naar Ontmoetingscentrum Bergen (2016)
Parkinsonvereniging (2015) (2015)
×

Parkinsonvereniging (2015)

De Parkinsonvereniging organiseert informatiemiddagen voor parkinsonpatienten en hun naasten, met als doel het ontmoeten en uitwisselen van ervaringen van andere betrokkenen in een informele sfeer. Tot op heden wordt het informatieve programma belangenloos ingevuld door lokale zorginstanties maar deze inzet komt door bezuinigingen in gevaar. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds komen geheel ten goede aandeze bijeenkomsten die gehouden worden in de regio Gennep, Bergen, Boxmeer, Cuijk en hun kerkdorpen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.494,66 euro

Huiskamerproject Afferdse heide (2014)
×

Huiskamerproject Afferdse heide

Medewerkers van het distributiecentrum zetten zich dit jaar in voor de Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Afferden (BLOA). Er worden activiteiten opgezet om geld in te zamelen voor het 'Huiskamerproject Afferdse Heide'. Deze huiskamer is bedoeld als ontmoetingsruimte voor alle ouderen van Afferden. Daarbij ligt de focus voornamelijk op ouderen die 65 jaar of ouder zijn.

Naast een ruimte voor een kopje koffie en thee zal er, naar verwachting, minimaal één keer per week gezamelijk worden gekookt en gegeten. Daarnaast is er volop ruimte voor spelletjes en creatieve activiteiten, naar gelang de behoefte van de bezoekers. De intentie van de huiskamer is dat het een plek is voor ontspanning en ontmoeting voor ouderen, gerund door de jongere generaties. De planning is uiterlijk in juni 2014 operationeel te zijn.

Gedoneerd bedrag in 2014
1184 euro

ga naar Huiskamerproject Afferdse heide
Samenloop voor hoop (2013)
×

Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement op 8 en 9 juni 2013 vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zetten we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Twee teams vanuit het SK en het DC zullen deelnemen aan dit wandelspektakel. Het inschrijf- en sponsorgeld zal volledig worden gedoneerd aan het KWF Kankerfonds.

ga naar Samenloop voor hoop

Jan Linders Ewijk

Stichting 't Speelcamp (2019)
×

Stichting 't Speelcamp

Stichting 't Speelcamp is een speeltuin gecreëerd in een nieuwe wijk in Ewijk. Met deze speeltuin verhogen ze de leefbaarheid, creëren ze meer saamhorigheid en een actieve wijk. Voor nu en in de toekomst. De opbrengst zal besteed worden aan picknickbankjes en speeltoestellen voor minder validen en de allerkleinste kinderen.

ga naar Stichting 't Speelcamp
Zwembad “De Tuimelaar” (2018) (2018)
×

Zwembad “De Tuimelaar” (2018)

Buitenzwembad "De Tuimelaar" heeft een maatschappelijke waarde voor Ewijk. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor onderhoud aan en om het zwembad.

Gedoneerd bedrag in 2018: € 2011.00

ga naar Zwembad “De Tuimelaar” (2018)
Scouting Ewijk (2017) (2017)
×

Scouting Ewijk (2017)

Scouting Ewijk biedt  plezierige en uitdagende vrijetijdsbeleving aan voor meisjes en jongens in een veilige en leerzame speelomgeving. Jan Linders Ewijk draagt bij dat er een uitdagend spelaanbod geboden wordt zodat de jongeren zich persoonlijk kunnen blijven ontwikkelen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.664,40

ga naar Scouting Ewijk (2017)
Jongeren Vereniging Ewijk Check Out (2016) (2016)
×

Jongeren Vereniging Ewijk Check Out (2016)

Jongeren Vereniging Ewijk Check Out bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor jongeren, zodat zij een plek hebben waar ze bij elkaar kunnen komen. Jan Linders Ewijk doneert het geld aan deze organisatie, zodat zij nieuwe spullen voor de jongeren kunnen aanschaffen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 273,50 euro

Vrijwilligers basisschool De Reuzenpas (2015) (2015)
×

Vrijwilligers basisschool De Reuzenpas (2015)

De vrijwilligers van basisschool De Reuzenpas zamelen geld in voor onder andere het schoolkamp. Daarnaast willen zij erg graag een schoolbibliotheek starten, maar daarvoor hebben zij wel het juiste materiaal en boeken nodig.

Bedrag gedoneerd in 2015: 11.043,39 euro

Zwembad de Tuimelaar (2014)
×

Zwembad de Tuimelaar

Dit zwembad wordt gerund door vrijwilligers die de gezamenlijke wens hebben dat de inwoners van Ewijk in hun eigen dorp kunnen blijven zwemmen. Dit komt de leefbaarheid zeer ten goede. Met de giften uit het Jan Linders Fonds bekommert het zwembad zich over de energiekosten en eventuele aanpassingen van energievoorzieningen.

Bedrag gedoneerd in 2014
2193 euro

ga naar Zwembad de Tuimelaar
Jeud- en Vakantiewerk Ewijk (2013)
×

Jeud- en Vakantiewerk Ewijk

Jeugd- en Vakantiewerk Ewijk organiseert ieder jaar een driedaags durend bouwfeest voor kinderen. Zij kunnen een donatie goed gebruiken omdat zij ook de benodigde bouwmaterialen moeten aanschaffen.

Waarom dit doel?

Bijna alle kinderen uit Ewijk doen mee aan dit bouwfestijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij hier ons steentje aan bijdragen.

Jan Linders Geleen

Speeltuin Miranaburg (2019)
×

Speeltuin Miranaburg

De speeltuin ligt midden in de volksbuurt Lindenheuvel dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor kinderen en hun (groot)ouders van diverse komaf. De sterke verbindende functie die men al in de wijk heeft, willen ze gebruiken om voor de kinderen ook andere activiteiten te organiseren, zoals culturele activiteiten. Met de opbrengst wil men deze activiteiten opzetten ook in de winterperiode. 

ga naar Speeltuin Miranaburg
Stichting Speelgoedbank de Grabbelton (2018) (2018)
×

Stichting Speelgoedbank de Grabbelton (2018)

Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg is een stichting met als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit zelf niet kunnen betalen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed om diversiteit te garanderen en om kinderen tijdens de feestdagen een cadeautje aan te kunnen bieden. 

Bedrag gedoneerd in 2018: € 6046.61

ga naar Stichting Speelgoedbank de Grabbelton (2018)
Streekboerderij Daniken (2017) (2017)
×

Streekboerderij Daniken (2017)

Streekboerderij Daniken is een kinder- en zorgboerderij waar mensen met een beperking dagelijks hun dagbesteding hebben. Daarnaast zijn we geopend voor bezoekers welke een bezoek kunnen brengen aan de kinderboerderij en speeltuin. De opbrengsten van Jan Linders Geleen komen ten goede aan onze uitbreiding van ons activiteitenaanbod voor onze cliënten. We gaan een product verwerking keuken realiseren, waar we kunnen inmaken, bakken en bereiden. Hierdoor kunnen we onze verkoop van consumpties en eigengemaakte producten uitbreiden.

Bedrag gedoneerd in 2017: €15.347,28

ga naar Streekboerderij Daniken (2017)
Stichting Arbeidscentrum Pergamijn (2016) (2016)
×

Stichting Arbeidscentrum Pergamijn (2016)

Stichting Arbeidscentrum Pergamijn organiseert activiteiten voor een groep van 58 lichamelijke en verstandelijke gehandicapten. Jan Linders Geleen helpt deze stichting door geld te doneren om deze activiteiten te blijven voortzetten.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.161,20 euro

ga naar Stichting Arbeidscentrum Pergamijn (2016)
Stichting Bloempje (2015) (2015)
×

Stichting Bloempje (2015)

Het doel van de Stichting Bloempje is om mensen met een sociale achterstand te ondersteunen. Er wordt bijvoorbeeld vijf keer per jaar een compleet verzorgde middag met lunch, muziek en dans georganiseerd voor verstandelijk gehandicapten.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.715,89 euro

Katholieke Ouderen Bond Sint Augustinus (2014)
×

Katholieke Ouderen Bond Sint Augustinus

Doel van de vereniging is alleenstaanden en bejaarden een leuke oude dag te bezorgen. Dit willen ze realiseren door de ouderen een plek te bieden waar ze bij elkaar kunnen komen en sociale contacten kunnen onderhouden. De bond organiseert activiteiten als sjoelen, zumba, gymnastiek, kaarten enzovoort. Drie keer per jaar wordt er een busreis georganiseerd. De vereniging heeft een ledenbestand van 750 mensen.

Opgehaald bedrag in 2014:
621 euro

ga naar Katholieke Ouderen Bond Sint Augustinus
Speeltuin Lutterade (2013)
×

Speeltuin Lutterade

Deze speeltuin heeft een maatschappelijke functie doordat zowel ouders als kinderen hier in contact komen met andere gezinnen. Het is een ontmoetingsplek van jong en oud van verschillende culturen.
 

Waarom dit doel?

De speeltoestellen in de speeltuin zijn redelijk verouderd en daarom toe aan vervanging. Wij willen ons daarom graag inzetten om geld in te zamelen en dit te doneren aan Lutterade. Met het geld kunnen zij nieuwe speeltoestellen aanschaffen en leuke activiteiten organiseren voor de kinderen.

Jan Linders Gennep

Acacia Norbertushof Gennep (2019)
×

Acacia Norbertushof Gennep

De Norbertushof is een verzorgingshuis voor ouderen vlakbij de Jan Linders supermarkt. In dit gebouw willen ze graag een huiskamer creëren voor de ouderen en hun families. Van de opbrengst worden meubels, kasten en een tv gekocht.

ga naar Acacia Norbertushof Gennep
Samenloop voor hoop Gennep (2018) (2018)
×

Samenloop voor hoop Gennep (2018)

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur evenement waarbij teams wandelen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018. Het geld gaat naar kankeronderzoek, maar de activiteiten dragen ook bij aan de samenhorigheid in Gennep. 

Gedoneerd bedrag in 2018: € 4448.88

ga naar Samenloop voor hoop Gennep (2018)
Schoolplein Basisschool De Ratel (2017) (2017)
×

Schoolplein Basisschool De Ratel (2017)

Het schoolplein van Basisschool De Ratel heeft een enorme boost nodig. De kinderen kunnen zich hier niet voldoende uitleven en genieten van het plezier wat je buiten moet hebben. Om goed geconcentreerd en vol energie weer in de klas aan de slag te kunnen gaan zoeken ze uitdagingen. Daar hebben wij een prachtig plan voor ontworpen, samen met leerlingen, de school en ouders. Wij willen dit plan graag gefaseerd uit gaan voeren met alle partijen: leerlingen, school, ouders en de buurt.

Bedrag gedoneerd in 2017: €4.333,06

ga naar Schoolplein Basisschool De Ratel (2017)
Stichting MaGe (2016) (2016)
×

Stichting MaGe (2016)

Stichting MaGe is opgericht om maatschappelijke hulp te kunnen verlenen aan mensen in de gemeente Gennep die gebruik maken van het minimabeleid van de gemeente. Met hulp van Jan Linders Gennep wil de stichting computers regelen voor families met kinderen in de basisschoolleeftijd en een multifunctionele kringloopwinkel openen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.865,15 euro

ga naar Stichting MaGe (2016)
Jeugdcarnavalsvereniging Coloradokevers (2015) (2015)
×

Jeugdcarnavalsvereniging Coloradokevers (2015)

Bij de Coloradokevers staat de jeugd helemaal centraal. Zij zijn volledig afhankelijk van giften en sponsoring. Via het Jan Linders Fonds wil Jeugdcarnavalsvereniging Coloradokevers activiteiten rondom de carnaval in Gennep organiseren en willen ze graag nieuwe kleding voor de Raad van Elf aanschaffen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.336,95 euro

Stichting Kinderboerderij Gennep (2014)
×

Stichting Kinderboerderij Gennep

Ons goede doel voor het Jan Linders Fonds in 2014 is de kinderboerderij in Gennep. De kinderboerderij bestaat nu een jaar en heeft een leuke groep actieve vrijwilligers die er echt een succes van maken. 

Omdat de kinderboerderij nog in een opbouwende fase zit kunnen ze het geld dat wij doneren zeer goed gebruiken.

Bedrag gedoneerd 2014
2802 euro

ga naar Stichting Kinderboerderij Gennep
Basisschool Maria Goretti Gennep (2013)
×

Basisschool Maria Goretti Gennep

Basisschool Maria Goretti in Gennep is een begrip in het dorp. Veel kinderen van onze klanten zitten op deze school. Zij spelen tijdens pauzes op redelijk verouderde toestellen. De wens is om deze toestellen te vervangen.

Waarom dit doel?

Graag zou de basisschool nieuwe speeltoestellen willen faciliteren maar dit is niet goedkoop. Wij willen daarom graag een handje helpen om zo geld in te zamelen dat de basisschool kan besteden aan nieuwe speeltoestellen.

ga naar Basisschool Maria Goretti Gennep

Jan Linders Groesbeek

De bond van Senioren Breedeweg (2019)
×

De bond van Senioren Breedeweg

De wijkraad Breedeweg wil de leefbaarheid bevorderen in de wijk. Voor de senioren zijn er activiteiten in het gemeenschapshuis (dans, muziek, biljarten etc). De bijdrage wordt besteed voor de vervanging van de beeld- en geluidsapparatuur voor o.a. linedance en bingoavonden. Daarnaast voor nieuw keukenapparatuur, zoals een nieuwe oven, afwasmachine, magnetron en pannenset.

ga naar De bond van Senioren Breedeweg
Dorpshuis de Slenk (2018) (2018)
×

Dorpshuis de Slenk (2018)

Dorpshuis de Slenk is gelegen op de Horst. Veel Groesbeekse activiteiten vinden hier plaats. Een klein, vrijwillig en zeer actief beheerders-team ontvangt de gasten, en zorgt voor schoonmaak en onderhoud van het gebouw. Het geld zal gebruikt worden voor een nieuwe opslag ruimte. 

Gedoneerd bedrag in 2018: € 2705.33

ga naar Dorpshuis de Slenk (2018)
Vrijwilliger Stichting de Groesbeek (2017) (2017)
×

Vrijwilliger Stichting de Groesbeek (2017)

Vrijwilligers en buurtbewoners zorgen voor het onderhoud van de twee parken rond de Groes, de beek in Groesbeek. Met het Jan Linders Fonds willen we het beheer en onderhoud van de parken ondersteunen en attributen plaatsen zoals nestkastjes, banken en spelmateriaal zodat jong en oud uitgenodigd worden tot actief genieten  in de natuur.

Bedrag gedoneerd in 2017: €11.383,32

ga naar Vrijwilliger Stichting de Groesbeek (2017)
Wijkcentrum op de Heuvel (2016) (2016)
×

Wijkcentrum op de Heuvel (2016)

Wijkcentrum op de Heuvel is het voorzieningenhart van Groesbeek Noord waar inwoners terecht kunnen voor de belangrijkste voorzieningen en activiteiten voor jong en oud. Jan Linders Groesbeek doneert de opbrengsten, zodat zij activiteiten kunnen blijven organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 971,30 euro

Avonturenbos Stekkenberg (2015) (2015)
×

Avonturenbos Stekkenberg (2015)

Avonturenbos Stekkenberg wordt gerund door enkel vrijwilligers en is afhankelijk van de betrokkenheid van bewoners van de wijk Stekkenberg die zich belangeloos willen inzetten. Via het Jan Linders Fonds wil Jan Linders Groesbeek het beheer en onderhoud van het Avonturenbos steunen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.624,48 euro

Kringloop Groesbeek - Stichting Sint Michael (2014)
×

Kringloop Groesbeek - Stichting Sint Michael

De kringloop Groesbeek is een onderdeel van Stichting Sint Michael en draait geheel op vrijwilligers. De winkel is elke zaterdag en de laatste zondag van de maand geopend en neemt bijna alles aan wat verkoopbaar is. Naast oude apparatuur, zijn ook kleding, handdoeken en dekens zeer welkom. De opbrengsten van de winkel worden gedoneerd aan goede doelen binnen Groesbeek, waaronder de voedselbank.

Bedrag gedoneerd in 2014:
1181 euro

ga naar Kringloop Groesbeek - Stichting Sint Michael
Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek (2013)
×

Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek

Deze organisatie draait volledig op vrijwilligers en organiseert elk jaar in de zomer een week vol activiteiten voor ruim 500 kinderen uit Groesbeek en omstreken.

Waarom dit doel?

Het kindervakantiewerk wordt zeer gewaardeerd in het dorp. Ook wij zien de waarde in van kindervakantiewerk en daarom willen wij graag een donatie leveren aan de organisatie zodat zij met dit geld nog leukere activiteiten voor de kids kunnen organiseren.

ga naar Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek

Jan Linders Grubbenvorst

Stichting Roel (2019)
×

Stichting Roel

Roel uit Grubbenvorst is in 2012 op 6-jarige leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Hij was ondanks zijn ziekte zeer levenslustig. Mensen die hem kenden, hebben met veel bewondering naar hem gekeken, hoe hij zijn strijd heeft geleverd. Stichting Roel is opgericht in 2011 en heeft als doel: financiële ondersteuning van patiënten (en hun gezinnen) die getroffen zijn door een energiestofwisselingsziekte. Daarnaast ondersteunt de stichting het wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van deze aandoening.

ga naar Stichting Roel
Sponsor-Actie Tandem scootmobiel (2018) (2018)
×

Sponsor-Actie Tandem scootmobiel (2018)

In Grubbenvorst zijn verschillende mensen met een beperking die hiervoor afhankelijk zijn van een begeleider. Voor deze mensen zou een tandem scootmobiel een ideale oplossing zijn. Hiervoor is de sponsor-actie opgericht.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 5386.61

ga naar Sponsor-Actie Tandem scootmobiel (2018)
Jeugdclub het Groene Woud (2017) (2017)
×

Jeugdclub het Groene Woud (2017)

De jeugdclub het groene Woud is een vereniging die activiteiten organiseert voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 van de basisschool in Grubbenvorst. De activiteiten die worden georganiseerd zijn niet prestatiegericht. Het is dan ook de bedoeling dat ieder kind aan elke activiteit moet kunnen deelnemen zodat ook ieder kind plezier beleeft aan de activiteit. Samen met andere kinderen spelenderwijs sociale omgang leren. Wie je ook bent, wat je ook doet.

Bedrag gedoneerd in 2017: €555,30

ga naar Jeugdclub het Groene Woud (2017)
Jeugdclub Grubbenvorst (2016)
×

Jeugdclub Grubbenvorst

Jeugdclub Grubbenvorst is een vereniging die activiteiten organiseert voor kinderen, zodat samen met andere kinderen spelenderwijs sociale omgang wordt geleerd. Met de hulp van Jan Linders Grubbenvorst kan de club activiteiten organiseren en het clubhuis opknappen. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 968,45 euro

ga naar Jeugdclub Grubbenvorst
Stichting Gewoën Grubbenvors (2015) (2015)
×

Stichting Gewoën Grubbenvors (2015)

Stichting Gewoën Grubbenvors levert een bijdrage aan de leefbaarheid en sociaaleconomische ontwikkeling in Grubbenvorst. Het doel van de stichting is activiteiten in, met en voor Grubbenvorst organiseren die de gemeenschap versterken en Grubbenvorst een nog betere plaats in de regio bezorgen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.493,80 euro

Stichting Kom er bij Grubbenvorst (2014)
×

Stichting Kom er bij Grubbenvorst

Deze stichting organiseert dit jaar drie projecten: De inloop, de klus-en hulpdienst en de dagbesteding. De laatste twee projecten zijn inmiddels gestart. 

De dagbesteding is vooral voor ouderen die dreigen te vereenzamen of niet meer mobiel zijn. De dag bestaat dan uit gezamenlijk eten en drinken, spelletjes en andere activiteiten. Het programma is dagvullend en dit wordt minimaal één keer per week georganiseerd. De klus en hulpdienst is voor de bewoners die hulp nodig hebben bij het klussen in en rondom het huis.

Wij hebben vooral gekozen voor Kom er bij omdat het een vrijwilligersorganisatie van, voor en door bewoners van het dorp is. Het geld komt ten goede aan bovenstaande activiteiten. Daarnaast wordt het besteed aan de aanschaf van gezelschapsspellen et cetera.

Bedrag gedoneerd in 2014
1388 euro

ga naar Stichting Kom er bij Grubbenvorst
De Mart Roeffen Stichting (2013)
×

De Mart Roeffen Stichting

De vrijwilligers van deze stichting onderhouden een speeltuin midden in de natuur voor kinderen in de omgeving en daarbuiten.

Waarom dit doel?

De entree voor de speeltuin is geheel gratis, dus echte inkomsten heeft het niet. Toch is er de wens om nieuwe speeltoestellen aan te schaffen en daar wil Jan Linders graag aan bijdragen. Het idee is om een bankje te plaatsen bij een nieuw speeltoestel. Op dat bankje komt dan de tekst: Mede mogelijk gemaakt door het Jan Linders Fonds.

ga naar De Mart Roeffen Stichting

Jan Linders Haelen

Jeugdvreigeliers (2019)
×

Jeugdvreigeliers

De Vastelaovend vereniging heeft een jeugdafdeling, want de jeugd heeft de toekomst. Alle activiteiten van de vereniging staan in het teken van de jeugd. Zij organiseren ook jaarlijks een middag voor ouderen. De bijdrage zal ten goede komen aan deze bijzondere seniorenmiddag.

ga naar Jeugdvreigeliers
Groen Hart Leudal (2018) (2018)
×

Groen Hart Leudal (2018)

Groen Hart Leudal bestaat uit vrijwilligers die activiteiten organiseren in het Leudal vooral voor de jeugd met natuur en cultuur als onderwerp. Het geld zal gebruikt worden om een bijentafel aan te schaffen om lessen te geven over de honingbij en haar functie in de voedselketen.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 5374.88

ga naar Groen Hart Leudal (2018)
Zorgcentrum St. Magdalena Haelen (2017) (2017)
×

Zorgcentrum St. Magdalena Haelen (2017)

Ons doel is om voor alle bewoners van zorgcentrum “St. Magdalena Haelen” leuke activiteiten te organiseren zodat de kwaliteit van het leven verhoogd wordt door amusement en uitstapjes. Door deze actie van Jan Linders hopen wij financiële middelen bij elkaar te krijgen om deze leuke activiteiten te organiseren voor onze bewoners.

Bedrag gedoneerd in 2017: €11.713,74

Steunpunt Mantelzorg Leudal (2016) (2016)
×

Steunpunt Mantelzorg Leudal (2016)

Steunpunt Mantelzorg Leudal houdt zich vooral bezig met het verstrekken van informatie en het bij elkaar brengen van de mantelzorgers, om hun zo een extra steun in de rug te bieden en te helpen met dagelijkse problemen. Jan Linders Haelen helpt het Steunpunt door ze van extra financiële middelen te voorzien, zodat zij ontmoetingsactiviteiten en themabijeenkomsten kunnen organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.571,80 euro

ga naar Steunpunt Mantelzorg Leudal (2016)
De vrienden van Magdalena (2015) (2015)
×

De vrienden van Magdalena (2015)

De vrienden van Magdalena organiseren leuke activiteiten voor de bewoners van Zorgcentrum St. Magdalena Haelen. Zij zetten zich in voor de ouderenzorg waar flink op bezuinigd is. De opbrengst via het Fonds komt geheel ten goede aan alle bewoners van het Zorgcentrum en wordt gebruikt om evenementen te organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2015: 5.933,30 euro

Stichting Kindervakantiewerk Haelen/Nunhem (2014)
×

Stichting Kindervakantiewerk Haelen/Nunhem

Kindervakantiewerk Haelen bestaat in 2014 al 50 jaar. Samen met deze stichting willen wij er een mooi jubileumjaar van maken. De opbrengsten zullen worden besteed aan extra activiteiten en uitstapjes voor jong en oud. Daarnaast is er ook nog een reünie voor de oud-leidinggevenden.

Bedrag opgehaald in 2014
1856 euro

ga naar Stichting Kindervakantiewerk Haelen/Nunhem
Kinderdagcentrum de Heisterkes (2013)
×

Kinderdagcentrum de Heisterkes

De Heisterkes is een kinderdagcentrum voor gehandicapte kinderen. De kinderen kunnen hier de gehele dag terecht en kunnen rekenen op verzorging en begeleiding.

Waarom dit doel?

Wij willen dit doel steunen omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen veel plezier hebben. Geld dat wij ophalen kan daarom worden besteed aan leuke activiteiten, daguitjes of nieuw speelgoed.

Jan Linders Heerlen (Ganzeweide)

Stichting Nienoo (2019)
×

Stichting Nienoo

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen in Parkstad waarvan de ouders onder de armoedegrens leven. De stichting keert geen geld uit, maar bezorgen de kinderen een glimlach en laten ze stralen door activiteiten voor ze te organiseren.

ga naar Stichting Nienoo
Stichting Hupsakee (2018) (2018)
×

Stichting Hupsakee (2018)

Stichting Hupsakee is opgericht om meer kinderactiviteiten in de Gemeente Heerlen te organiseren. Ze helpen bij het invullen van de vrijetijdsbesteding van kinderen. Door het organiseren van deze activiteiten speelt de stichting ook een maatschappelijke functie. De stichting brengt op deze manier kinderen (maar ook vrijwilligers) bij elkaar.

Gedoneerd in 2018: € 1149.46

ga naar Stichting Hupsakee (2018)
Hupsakee Heerlen (2017) (2017)
×

Hupsakee Heerlen (2017)

Stichting Hupsakee Heerlen is opgericht om meer kinderactiviteiten in de Gemeente Heerlen te organiseren. Op deze manier helpt de stichting met het invullen van de vrijetijdsbesteding van kinderen. Door het organiseren van deze activiteiten speelt de stichting ook een maatschappelijke functie. De stichting brengt op deze manier kinderen (maar ook vrijwilligers) bij elkaar. De opbrengsten van Jan Linders Heerlerheide komen ten goede aan de verschillende activiteiten waaronder: Kindervakantiewerk Hupsakee Heerlen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.319,45

ga naar Hupsakee Heerlen (2017)
Stichting Nienoo (2016) (2016)
×

Stichting Nienoo (2016)

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen die een beetje extra hulp kunnen gebruiken. Ze willen de kinderen laten stralen. En daar kan Jan Linders Heerlerheide zich volledig in vinden. Daarom willen zij er voor zorgen dat de grote droom van de stichting, een zomerkamp, waargemaakt kan worden.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.416,- euro

ga naar Stichting Nienoo (2016)
Stichting Nienoo (2015) (2015)
×

Stichting Nienoo (2015)

Stichting Nienoo zet zich in voor kinderen die een beetje extra hulp kunnen gebruiken. Ze willen de kinderen laten stralen. En daar kan Jan Linders Heerlerheide zich volledig in vinden. Daarom willen zij er voor zorgen dat de grote droom van de stichting, een zomerkamp, waargemaakt kan worden.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.240,45 euro

Stichting Oase (2014)
×

Stichting Oase

Stichting Oase is een organisatie die dagbesteding, trajectbegeleiding en woonbegeleiding biedt aan mensen met een psychische en/of een lichamelijke beperking. Het doel is om hen zo te begeleiden, zodat ze weer zelfstandig kunnen participeren in de maatschappij. De opbrengsten zullen rechtstreeks ten goede komen voor de invulling van hun dagbestedingen. Daarbij moet er gedacht worden aan bloemschikken, vissen het organiseren van een kerstviering met bijbehorende tombola, het maken van puzzels, het lezen van boeken, et cetera.

Gedoneerd bedrag 2014
650 euro

ga naar Stichting Oase
Speeltuin Heksenpretje (2013)
×

Speeltuin Heksenpretje

Speeltuin Heksenpretje is een belangrijke ontmoetingsplek voor ouders en kinderen. De speeltuin wordt beheerd door de gemeente, punt welzijn en vrijwilligers en is hevig aan vernieuwing toe. Een opgeknapte speeltuin is nodig om de leefbaarheid en saamhorigheid te verhogen. Ook moet de speeltuin toegankelijk worden voor minder valide mensen. Diverse speeltoestellen zijn afgekeurd maar er is geen geld voor nieuwe toestellen. Ook is een uitbreiding gewenst alleen is hier momenteel geen geld voor.

Waarom dit doel?

Jan Linders vindt het belangrijk dat de toegankelijkheid tot de speeltuin blijft bestaan en zelfs nog groter wordt. Geldbedragen die wij ophalen met activiteiten zullen daarom volledig worden gedoneerd aan de speeltuin zodat de speeltuin hernieuwd kan worden.

ga naar Speeltuin Heksenpretje

Jan Linders Heerlen (Bautscherweg)

Stichting Wensulance (2019)
×

Stichting Wensulance

Iemand die gezond is heeft duizend wensen, iemand die ernstig ziek is heeft er maar één! Stichting 'Wensulance' laat deze laatste wens in vervulling gaan in Zuid-Limburg. De opbrengst wordt besteed aan het vervullen van deze wensen voor niet- of minder- mobiele, ernstig zieke, chronisch zieke of (pré)terminale patiënten.

ga naar Stichting Wensulance
Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan (2018) (2018)
×

Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan (2018)

Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan motiveert jongeren bij hun mogelijkheden te ontdekken en hun talenten te ontplooien. De opbrengsten komen ten goede van extra activiteiten.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 880.04

ga naar Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan (2018)
Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan (2017) (2017)
×

Jeugd en jongerenwerk stadsdeel Heerlerbaan (2017)

Het jongerenwerk motiveert jongeren om hun mogelijkheden te ontdekken en hun talenten te ontplooien. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen en een stevig gevoel van eigenwaarde kunnen zij zich ontwikkelen tot actieve en positieve burgers. De opbrengsten komen ten goed van extra activiteiten voor de jeugd en jongeren van Flash/Heerlerbaan. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €831,90

Stichting Basissport Limburg (2016) (2016)
×

Stichting Basissport Limburg (2016)

Voor de ontwikkeling van mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap zijn bewegingsactiviteiten zeer belangrijk. Met de hulp van Jan Linders Heerlen Bautsch kan Basissport Limburg wekelijks deze activiteiten blijven organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.572,80 euro

ga naar Stichting Basissport Limburg (2016)
De Zonnebloem Heerlerbaan (2015) (2015)
×

De Zonnebloem Heerlerbaan (2015)

De Zonnebloem organiseert en doet veel voor de oudere inwoners en klanten van Jan Linders Heerlen Bautsch. Ze organiseren bijvoorbeeld reizen met begeleiding. Jan Linders Heerlen Bautsch draagt deze stichting daarom een warm hart toe.

www.zonnebloem.nl/heerlen-heerlerbaan

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.635,35 euro

Leo Club Sarolea Heerlen (2014)
×

Leo Club Sarolea Heerlen

De Leo Club is de jongerenvariant van de Lions, een organisatie voor jongeren van 18 tot 35 jaar die zich inzet voor hun individuele ontwikkeling en de maatschappij. Middels verschillende activiteiten en acties zamelt deze club geld in voor maatschappelijke projecten en goede doelen. Op dit moment worden diverse lokale doelen gesteund, zoals Stichting Pension Mijnzicht, het Gaia park en Emily's soup kitchen.

Gedoneerd bedrag 2014
827 euro

ga naar Leo Club Sarolea Heerlen
Speeltuinvereniging 't Baanrakkertje Heerlerbaan (2013)
×

Speeltuinvereniging 't Baanrakkertje Heerlerbaan

Deze speeltuin is een begrip op de Heerlerbaan en is gelegen in een wijk met veelal lage inkomsten. De Speeltuinvereniging onderhoudt niet alleen de speeltuin maar organiseert ook activiteiten voor de kinderen uit de buurt.

Waarom dit doel?

Wij willen graag een bijdrage leveren aan het plezier dat de kinderen kunnen beleven in de speeltuin. Dit kan door geld te doneren waarmee nieuwe toestellen kunnen worden gekocht en leuke activiteiten mee kunnen worden georganiseerd.

ga naar Speeltuinvereniging 't Baanrakkertje Heerlerbaan

Jan Linders Heerlen (Nobelstraat)

Zonnebloem afdeling Pancratius (2019)
×

Zonnebloem afdeling Pancratius

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar en wil ze een onvergetelijke dag bezorgen. In het bijzonder mensen uit Heerlen Centrum die ziek, eenzaam of gehandicapt zijn. Eén keer per maand wordt er een uitstapje georganiseerd. De bijdrage van het Jan Linders fonds wordt besteed aan het organiseren van de uitstapjes, in de planning staat een uitstapje met een bus.

ga naar Zonnebloem afdeling Pancratius
Scouting Kapelaan Berix (2018) (2018)
×

Scouting Kapelaan Berix (2018)

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteitenwaarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Van de opbrengst van het Jan Linders Fonds wil de Scouting Kapelaan Berix nieuwe tenten kopen.

Gedoneerd bedrag in 2018: € 2683.82

ga naar Scouting Kapelaan Berix (2018)
Speeltuin ’t Olifantje (2017) (2017)
×

Speeltuin ’t Olifantje (2017)

Spelen, glijden, klauteren, poedelen, springen. Talloze kinderen beleven ieder jaar veel plezier in onze speeltuin 't Olifantje. Om de kinderen meer uitdaging te bieden willen we toestellen vernieuwen, zodat buiten spelen nog leuker wordt. Jan Linders helpt ons hierbij! U ook?

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.323,13

ga naar Speeltuin ’t Olifantje (2017)
Toon Hermans Huis Parkstad (2016) (2016)
×

Toon Hermans Huis Parkstad (2016)

Het Toon Hermans Huis Parkstad is een ontmoetingsplek waar mensen met kanker, hun familie, vrienden en nabestaanden terecht kunnen voor een luisterend oor, gesprek met een lotgenoot, informatie over niet-medische zaken of om in stilte te verblijven met een arm om zich heen. Jan Linders Heerlen Centrum vindt het een goed doel dat het waard is om gesteund te worden.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.498,26 euro

ga naar Toon Hermans Huis Parkstad (2016)
Stichting De Toverpot (2015) (2015)
×

Stichting De Toverpot (2015)

Stichting De Toverpot wil met de donatie van het Jan Linders Fonds graag een zandbak, klimrek en meer nieuwe speeltoestellen kopen voor alle kinderen die tussen de middag overblijven.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.733,40 euro

Handen voor Pootjes (2014)
×

Handen voor Pootjes

Handen voor Pootjes is een groep vrijwilligers die in Belgie en Nederland verschillende dierenopvangcentra voorziet van benodigdheden zoals voer, mandjes, dekens et cetera.

Jan Linders Heerlen kiest voor dit lokale doel, omdat wij het werk van al deze vrijwilligers een heel warm hart toedragen. Er is een dringend tekort aan financiële middelen, bijvoorbeeld voor dure medicaties. Daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Bedrag gedoneerd in 2014
1215 euro

ga naar Handen voor Pootjes
Handen voor pootjes (2013)
×

Handen voor pootjes

Handen voor pootjes bestaat uit een groep vrijwilligers uit Nederland en België die dierenstichtingen voorzien van benodigdheden zoals voer, mandjes, dekens en dergelijke. Er is een dringend tekort aan financiële middelen, vooral voor de aanschaf van medicaties.

Waarom dit doel?

Wij vinden het welzijn van dieren belangrijk en dragen daarom graag een steentje bij aan Handen voor pootjes.

ga naar Handen voor pootjes

Jan Linders Heerlen (Sittarderweg)

Speeltuin 'de Spelewei' (2019)
×

Speeltuin 'de Spelewei'

De stichting beheert de speeltuin en organiseert buiten en binnen activiteiten. Daarnaast worden gezinnen, die niet bij de voedselbank terecht kunnen, ondersteund met levensmiddelen. Het geld zal worden gebruikt voor het opzetten van knutselmiddagen en voor het vervangen van enkele speeltoestellen.

ga naar Speeltuin 'de Spelewei'
Speeltuinvereniging Zeswegen (2018) (2018)
×

Speeltuinvereniging Zeswegen (2018)

Speeltuin de Rollebollebult is een speel- en ontmoetingsplek voor jong en oud en is het startpunt van vele laagdrempelige buurtactiviteiten. Middels ondersteuning van het Jan Lindersfonds kan de speeltuin een verdere vernieuwing ondergaan en haar activiteiten verder ontpooien.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.435,28

ga naar Speeltuinvereniging Zeswegen (2018)
Speeltuin de Rollebollebult Heerlen (2017) (2017)
×

Speeltuin de Rollebollebult Heerlen (2017)

Speeltuin de Rollebollebult is een speel- en ontmoetingsplek voor jong en oud en is startpunt van vele laagdrempelige buurtactiviteiten. Mede middels sponsoring door Jan Linders kan de speeltuin een vernieuwing ondergaan en haar activiteiten verder ontplooien.

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.163,70

Stichting Radar, wooncomplex Grasbroek (2016) (2016)
×

Stichting Radar, wooncomplex Grasbroek (2016)

Iedereen heeft zo z'n eigen voorkeuren, wensen en doelen. Of je nu een beperking hebt of niet. Alleen is het voor mensen met een verstandelijke beperking vaak een stuk lastiger om hun leven in te richten zoals zij dat willen. Daar waar nodig worden zij bijgestaan door professionele zorg- en dienstverleners, zoals Radar. Met de opbrengsten van Jan Linders Heerlen Sittarderweg kan Radar uitstapjes voor deze mensen organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.133,94 euro

ga naar Stichting Radar, wooncomplex Grasbroek (2016)
Stichting Radar, wooncomplex Grasbroek (2015) (2015)
×

Stichting Radar, wooncomplex Grasbroek (2015)

Iedereen heeft zo z'n eigen voorkeuren, wensen en doelen. Of je nu een beperking hebt of niet. Alleen is het voor mensen met een verstandelijke beperking vaak een stuk lastiger om hun leven in te richten zoals zij dat willen. Daar waar nodig worden zij bijgestaan door professionele zorg- en dienstverleners, zoals Radar.

Bedrag gedoneerd in 2015: 6.313,80 euro

Stichting Kledingbank Zuid (2014)
×

Stichting Kledingbank Zuid

Deze stichting wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers. De stichting zet zich in voor de mensen aan de onderkant van de samenleving, voor de minima. De kledingbank is toegankelijk voor iedereen. De financiële ondersteuning zal worden gebruikt om nieuwe spullen in te kopen zoals bijvoorbeeld ondergoed, sokken, verzorgingsproducten. Dit zijn producten die niet tweede hands aangeboden kunnen worden.

Gedoneerd bedrag 2014
696 euro

Buurtorganisatie GMS Kindervakantiewerk (2013)
×

Buurtorganisatie GMS Kindervakantiewerk

Kindervakantiewerk organiseert verschillende activiteiten en klusjes om de jeugd uit de wijk tijdens de zomervakantie bezig te houden.

Waarom dit doel?

We willen de kinderen in deze wijk graag helpen omdat veel gezinnen het niet breed hebben en op vakantie gaan daarom geen vanzelfsprekendheid is. Door ons in te zetten voor dit goede doel kunnen we geld inzamelen dat Kindervakantiewerk kan besteden ten behoeve van het plezier van de kinderen.

Jan Linders Helmond

Stichting Speeltuin Leonardus (2019)
×

Stichting Speeltuin Leonardus

Speeltuin Leonardus is een uitzonderlijke speeltuin met bijbehorende gebouwen gelegen in de binnenstad van Helmond. Het ingezamelde geld van 2019 wordt gebruikt voor het vervangen van een aantal speeltoestellen. Zo kan de stichting zorgen voor een aantrekkelijke ontmoetingsplek voor jong en oud. 

ga naar Stichting Speeltuin Leonardus
Stichting Speeltuin Leonardus (2018) (2018)
×

Stichting Speeltuin Leonardus (2018)

Stichting Speeltuin Leonardus is een speeltuin en samen met de bijbehorende gebouwen is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds komen ten goede aan onderhoud, activiteiten, promotie van bewegen en gezonde voeding en het huiskamerproject. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €4.089,92

ga naar Stichting Speeltuin Leonardus (2018)
De Cirkel (2017) (2017)
×

De Cirkel (2017)

Inloophuis De Cirkel biedt mensen en hun naastbetrokkenen uit Helmond en de omliggende Peelgemeenten, die geconfronteerd worden met de ziekte kanker. De Cirkel is een plaats voor contact met lotgenoten, adviezen op een breed terrein en een scala aan activiteiten. Activiteiten die mede mogelijk gemaakt worden door donaties uit het Jan Linders Fonds.

Bedrag gedoneerd in 2017: €358,50

ga naar De Cirkel (2017)
Inloophuis de Cirkel (2016) (2016)
×

Inloophuis de Cirkel (2016)

Het Inloophuis is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten. In het Inloophuis vindt men lotgenoten, informatie, voorlichting en een luisterend oor wat van groot belang is in de lange periode van onzekerheid. Ook kan men deelnemen aan allerlei activiteiten die voor afleiding zorgen waar Jan Linders Helmond een steentje aan zal bijdragen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.367,75 euro

ga naar Inloophuis de Cirkel (2016)

Jan Linders Herkenbosch

Jeugdsoos Amicale (2019)
×

Jeugdsoos Amicale

De officiële naam is Vereniging Jeugdsociëteit Amicale, maar in Herkenbosch staat het beter bekend als: de Soos. De soos wordt gerund door vrijwilligers die vele uren spenderen om activiteiten te organiseren voor kinderen en mensen met een beperking. De opbrengsten gaan naar de activiteiten van de jeugdcarnavalsvereniging "De Doale-Eier" en het festival voor mensen met een beperking "Special for You". 

ga naar Jeugdsoos Amicale
Jeugdsoos Amicale (2018) (2018)
×

Jeugdsoos Amicale (2018)

De officiële naam is Vereniging Jeugdsociëteit Amicale, maar in Herkenbosch staat het beter bekend als: de Soos. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor activiteiten voor activiteiten voor de jeugd, jeugd carnavalsvereniging "De Doale-Eier", het festival voor mensen met een beperking "Special for You"en tal van andere zaken die nodig zijn rondom het organiseren van activiteiten voor de buurt en in de buurt.

Bedrag gedoneerd in 2018: € 3.195,10

ga naar Jeugdsoos Amicale (2018)
Jong Nederland Herkenbosch (2017) (2017)
×

Jong Nederland Herkenbosch (2017)

Jong Nederland Herkenbosch organiseert wekelijks groepsbijeenkomsten voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Bij de activiteiten staan Sport en Spel, Buitenleven en Creativiteit centraal. De activiteiten vinden plaats in “Hammerheim” en worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Met de hulp van Jan Linders Herkenbosch willen zij (nog meer) activiteiten organiseren voor de kinderen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €7.073,75

Jong Nederland Herkenbosch (2016) (2016)
×

Jong Nederland Herkenbosch (2016)

Jong Nederland Herkenbosch organiseert wekelijks groepsbijeenkomsten voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Bij de activiteiten staan Sport en Spel, Buitenleven en Creativiteit centraal. De activiteiten vinden plaats in “Hammerheim” en worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Met de hulp van Jan Linders Herkenbosch willen zij (nog meer) activiteiten organiseren voor de kinderen. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.798,70 euro

ga naar Jong Nederland Herkenbosch (2016)
Stichting Postvriend (2015) (2015)
×

Stichting Postvriend (2015)

Stichting Postvriend is een initiatief om op laagdrempelige wijze de eenzaamheid in onze samenleving te verkleinen. Dit doen zij door kaartjes en brieven te sturen naar diegenen die wel een verrassing op de deurmat kunnen gebruiken. Via het Jan Linders Fonds willen zij graag nieuwe materialen aanschaffen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.508,45 euro

Sweetheart (2014)
×

Sweetheart

Een team van dames die zich samen met pastoor van Roerdalen inzetten om mensen in nood in de regio te helpen. Met de opbrengsten worden mensen met een laagdrempelig inkomen hulp geboden in de vorm van kleding, schoenen, dekens, verzorgingsartikelen, speelgoed, schoolartikelen en dergelijke.

Gedoneerd bedrag 2014
954 euro

Woonzorgcentrum Bosscherhof (2013)
×

Woonzorgcentrum Bosscherhof

Woonzorgcentrum Bosscherhof is een centrum voor ouderen die zorg nodig hebben. De mensen in het zorgcentrum zijn grotendeels afhankelijk van de hulp van vrijwilligers.

Waarom dit doel?

Wij dragen graag een steentje bij aan het welzijn van de bewoners van de Boscherhof. Omdat de organisatie niet veel geld te besteden heeft willen wij graag geld doneren zodat de vrijwilligers uitjes en andere dagactiviteiten voor de ouderen kunnen bekostigen.

Jan Linders Herten

Stichting Buurtgezinnen (2019)
×

Stichting Buurtgezinnen

De stichting staat voor Gezinnen voor Gezinnen. Een grote groep vrijwilligers ondersteunen gezinnen met problemen op diverse vlakken. Buurtgezinnen.nl zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen. De opbrengst zal hiervoor gebruikt worden. Met de opbrengst financieren ze een busreis naar de dierentuin in Rhenen met kinderen uit de “aandachtsgezinnen”. Er is daar een speciaal hiervoor ingericht Onki Donki huis. De kinderen krijgen dan een geheel verzorgde dag inclusief rondleiding door de dierentuin.

ga naar Stichting Buurtgezinnen
Scouting St. Hubertus (2018) (2018)
×

Scouting St. Hubertus (2018)

  Scouting! Door middel van leuke en spannende activiteiten de jeugd zich persoonlijk laten ontwikkelen! De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om meer activiteiten te organiseren en extra spelmaterialen aan te schaffen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €2.981,33

ga naar Scouting St. Hubertus (2018)
Fanfare st. Cecilia Herten (2017) (2017)
×

Fanfare st. Cecilia Herten (2017)

Als de fanfare rondtrekt, gebeurt er wat. Deuren gaan open, jeugd fietst mee. De opbrengsten gaan we gebruiken voor een betere presentatie in de gemeenschap Herten. Nieuwe muziek, marcheertrainingen....

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.251,20

ga naar Fanfare st. Cecilia Herten (2017)
Woonzorgcentrum Herte (2016) (2016)
×

Woonzorgcentrum Herte (2016)

Woonzorgcentrum Herte verzorgt een sociale functie in Herten door onder andere dagbesteding voor ouderen, maaltijdservice voor alleenstaanden en andere activiteiten te organiseren. Met hulp van Jan Linders Herten wil het centrum graag een mobiele keuken aanschaffen, zodat er weer ouderwets gekookt kan worden door de bewoners. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.060,- euro

ga naar Woonzorgcentrum Herte (2016)
Woonzorgcentrum Herten (2015) (2015)
×

Woonzorgcentrum Herten (2015)

Dit centrum verzorgt een sociale functie in Herten door onder andere dagbesteding voor ouderen, maaltijdservice voor alleenstaanden en andere activiteiten te organiseren. Het Woonzorgcentrum wil graag een mobiele keuken aanschaffen zodat er weer ouderwets gekookt kan worden door de bewoners. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.270,95 euro

Kindervakantiewerk Herten (2014)
×

Kindervakantiewerk Herten

Dit doel heeft een enorme impact op Herten. Het wordt gehouden in een kinderrijke wijk waarbij ook de ouders en opa's en oma's worden betrokken. Ze bestaan dit jaar 10 jaar en willen dit vieren middels een uitstapje. Door onze steun krijgt dit project een enorme boost.

Jan Linders Herten kiest voor dit lokale doel, omdat de organisatie ontzettend veel te bieden heeft aan Herten. Niet alleen aan de kinderen, maar ook aan hun ouders, opa's en oma's. De organisatie bestaat dit jaar 10 jaar en daarom willen zij een uitstapje organiseren. Dit project willen wij graag extra stimuleren.

Gedoneerd bedrag 2014
1428 euro

Kindervakantiewerk Herten (2013)
×

Kindervakantiewerk Herten

Deze stichting is enorm betrokken bij de samenleving in Herten. Zo zorgen ze iedere zomervakantie voor een boel activiteiten die ze organiseren voor de kinderen in de wijk. Niet alleen kinderen zijn welkom maar ook ouders en grootouders, wat zorgt voor een grote saamhorigheid.

Waarom dit doel?

Dit jaar bestaat de organisatie 10 jaar en ze willen dit vieren met een groots uitstapje. Het geld dat wij hiervoor zullen doneren kunnen ze dan ook goed gebruiken.

Jan Linders Horst

Zorgboerderij Wienes (2019)
×

Zorgboerderij Wienes

De zorgboerderij organiseert activiteiten als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. De hulpboeren zorgen voor de dieren en de onderhoud van de boerderij. Daarnast is op de boerderij ook reguliere seniorenopvang mogelijk. En er wordt aan het 'Wienes huis' gebouwd, zodat er ruimte komt voor 12 bewoners. Het geld gaat naar de inrichting van de tuin bi jde seniorenopvang.

ga naar Zorgboerderij Wienes
Diaconie Nu (2018) (2018)
×

Diaconie Nu (2018)

Stichting Diaconie Nu wordt gedragen door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor onze medemens die het, om welke reden dan ook, moeilijk vindt om haar of zijn plek te vinden in onze huidige maatschappij. Diaconie Nu zet zich in om dienstbaar te zijn aan alle mensen, ongeacht hun leeftijd, huidskleur, achtergrond, geslacht, sociale status en godsdienst.

Bedrag gedoneerd in 2018: €530,33

ga naar Diaconie Nu (2018)
Alzheimer Café Horst aan de Maas (2017) (2017)
×

Alzheimer Café Horst aan de Maas (2017)

Het Alzheimer Café Horst aan de Maas verzorgt maandelijks een informatieve avond waar mensen met dementie en hun partners, kinderen en professionals elkaar ontmoeten en kennis opdoen over dementie. Jan Linders Horst draagt bij aan deze avonden.  

Bedrag gedoneerd in 2017: €863,55

KinderVakantieWerk Horst (2016) (2016)
×

KinderVakantieWerk Horst (2016)

KinderVakantieWerk Horst is een stichting die zich ten doel stelt schoolgaande kinderen op een ontspannende en zinvolle manier bezig te houden gedurende een week tijdens de zomervakantie. De opbrengsten van Jan Linders Horst zullen ten goede komen aan de viering van het 65 jarig jubileum in 2017 en om de eigen bijdrage van de deelnemers zo laag mogelijk te houden.

Bedrag gedoneerd in 2016: 798,40 euro

ga naar KinderVakantieWerk Horst (2016)
Jong Nederland Horst (2015) (2015)
×

Jong Nederland Horst (2015)

Jong Nederland zet zich in voor de jeugd van Horst. Dat is dan ook de reden waarom Jan Linders Horst Jong Nederland wil steunen. De opbrengsten zullen worden ingezet voor de verbouwing van het clubgebouw.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.592,45 euro

Jong Nederland Horst (2014)
×

Jong Nederland Horst

Jong Nederland zet zich in voor de jeugd van Horst, dat is de reden waarom wij Jong Nederland willen steunen. De opbrengsten zullen worden ingezet voor de verbouwing van het clubgebouw.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 2.283,30 euro

ga naar Jong Nederland Horst
Vogelwerkgroep 't Hökske (2013)
×

Vogelwerkgroep 't Hökske

Vogelwerkgroep 't Hökske wil middels cursussen meer betrokkenheid creëren tussen jeugd en de natuur. Ze willen de jeugd van advies voorzien over hoe zij met de natuur moeten omgaan. Om deze educatieve lessen kracht bij te zetten willen ze graag een beamer aanschaffen. Daarnaast bouwen zij samen met de schooljeugd nestkastjes en houden ze elke week controles in deze kastjes.

Waarom dit doel?

De vogelwerkgroep kan wel een extra zakcentje gebruiken. Met name voor de aan te schaffen beamer maar ook voor de aanschaf van andere materialen. Jan Linders vindt het belangrijk dat de jeugd betrokken is en blijft met de natuur en daarom zullen wij een donatie doen aan de Vogelwerkgroep.

ga naar Vogelwerkgroep 't Hökske

Jan Linders Klimmen

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal (2019)
×

Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal

Al meer dan 65 jaar brengt De Zonnebloem mensen bij elkaar en bezorgen ze een onvergetelijke dag. Ze organiseren activiteiten, zoals een carnavalsmiddag, boottocht, picknick en een kerstviering. Opbrengsten worden ingezet om de kosten voor deelname aan de activiteiten te beperken of zelfs activiteiten gratis aan te bieden. Het geld zal bestemd voor ouderen, eenzamen, zieken, gehandicapten van de afdeling in Klimmen/Ransdaal.

ga naar Zonnebloem afdeling Klimmen-Ransdaal
Stichting Sinterklaascomité Klimmen (2018) (2018)
×

Stichting Sinterklaascomité Klimmen (2018)

Stichting Sinterklaascomité Klimmen zet zich in om het sinterklaasfeest te vieren. Het geld van het Jan Linders Fonds wordt besteedt aan nieuwe kleding voor Sinterklaas en zijn pieten. Verder wordt er geld besteedt aan het verwennen van de kinderen tijdens dit feest.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.191,38

ga naar Stichting Sinterklaascomité Klimmen (2018)
Zonnebloem Klimmen/Ransdaal (2017) (2017)
×

Zonnebloem Klimmen/Ransdaal (2017)

De Zonnebloem organiseert gezellige activiteiten: o.a. een winkelochtend, een carnavalsmiddag, een kerstviering, een picknick of een ander uitje, voor mensen die door lichamelijke beperking niet of nauwelijks meer zelfstandig iets buiten de deur kunnen ondernemen. Ook bezoeken onze vrijwilligers deze mensen. Het geld wordt gebruikt om deze activiteiten te financieren. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €4.240,50

Zonnebloem Afdeling Klimmen-Ransdaal (2016) (2016)
×

Zonnebloem Afdeling Klimmen-Ransdaal (2016)

De Zonnebloem Afdeling Klimmen-Ransdaal wordt door Jan Linders Klimmen gesteund, zodat mensen met een lichamelijke beperking uit hun sociale isolement worden gehaald door activiteiten met hen te ondernemen. Naast de activiteiten, worden de opbrengsten ook gebruikt om hun 50-jarig jubileum te vieren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.049,75 euro

ga naar Zonnebloem Afdeling Klimmen-Ransdaal (2016)
Dagbesteding Nuje Caris (2015) (2015)
×

Dagbesteding Nuje Caris (2015)

Geestelijk en lichamelijk gehandicapten kunnen bij Dagbesteding Nuje Caris voor verschillende activiteiten terecht. Van het  verzorgen van dieren tot helpen in de bijbehorende slagerij tot knutselen en schilderen. Jan Linders Klimmen vindt dit een erg mooi doel en wil graag bijdragen aan het bekostigen van een bus die geschikt is voor rolstoelvervoer.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.390,75 euro

Dagactiviteiten Ouderen Centrum Klimmen (2014)
×

Dagactiviteiten Ouderen Centrum Klimmen

Vlak bij Jan Linders Klimmen ligt een ouderencentrum, waar zich meer dan 20 aanleunwoningen bevinden. Deze mensen en andere ouderen uit Klimmen gaan naar de dagopvang. In deze dagopvang vinden verschillende activiteiten plaats. De opbrengsten vanuit de samenwerking zullen worden besteed aan de aanschaf van materialen voor activiteiten voor groepen ouderen: bijvoorbeeld, slechtzienden, mensen met een bewegingsbeperking of slechthorenden. Sinds Jan Linders ook in Klimmen is gevestigd, kunnen de ouderen langer zelfstandig hun boodschappen blijven doen.

Er is 1782 euro opgehaald voor dit goede doel.

ga naar Dagactiviteiten Ouderen Centrum Klimmen

Jan Linders Lent

Wereldvrouwenhuis Lent (2019)
×

Wereldvrouwenhuis Lent

Opvang van dakloze vrouwen met gezondheidsproblemen.

ga naar Wereldvrouwenhuis Lent
Sport en Spel Lent (2018) (2018)
×

Sport en Spel Lent (2018)

Sport en Spel Lent organiseert in de laatste week van de zomervakantie voor alle kinderen uit Lent van 6 t/m 13 jaar geweldige dagen met o.a. veel sporten, spellen, een educatieve tocht, uitdagende luchtkussens, vossenjacht en een geweldige bonte avond. De opbrengst van het Jan Linders Fonds wordt besteed aan drinken, eten en het huren van materialen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €873,47

ga naar Sport en Spel Lent (2018)
Sport & Spelweek Lent (2017) (2017)
×

Sport & Spelweek Lent (2017)

Deze organisatie organiseert in de laatste week van de zomervakantie voor alle kinderen uit Lent van 6 t/m 13 jaar 3 geweldige dagen met o.a. veel sporten, spellen, een educatieve tocht, uitdagende luchtkussens, vossenjacht en een geweldige bonte avond. In deze dagen kunnen de kinderen alvast weer wennen aan elkaar en nieuwe vriendjes/vriendinnetjes maken, maar vooral veel plezier maken met elkaar net voor het nieuwe schooljaar begint. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.041,70

Jongeren Centrum Lent (2016) (2016)
×

Jongeren Centrum Lent (2016)

Jongeren Centrum Lent en Jan Linders Lent zetten zich samen in om de voorzieningen voor jongeren uit te breiden. Op deze manier moet er een betere en ruimere inrichting van het Jongeren Centrum Lent komen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.551,51 euro

Stichting Oranjecomité Lent (2015) (2015)
×

Stichting Oranjecomité Lent (2015)

Het jaarlijks terugkerend Koningsdag evenement dat het Oranjecomité organiseert, is inmiddels uitgegroeid tot een echte Lentse traditie. Jong en oud komen samen, oude en nieuwe bewoners ontmoeten elkaar. Het gehele dorp loopt uit voor deze leuke dag. Jan Linders Lent steunt het Oranjecomité en draagt graag bij aan het maatschappelijke doel van het evenement.

Bedrag gedoneerd in 2015: 5.823,90 euro

Sport en spel (2014)
×

Sport en spel

Sport en Spel organiseert regelmatig activiteiten voor de jongeren in Lent. 

We willen er voor zorgen dat er meer geld komt om nog meer kinderen mee te kunnen laten doen aan sport & spel. Nu zijn het ongeveer 210 tot 250 kinderen, maar er is veel meer vraag naar. Helaas door geldgebrek kunnen de andere kinderen niet aan Sport & Spel mee doen

Gedoneerd bedrag 2014
1363 euro

Dierenparkje De Kleine Kern (2013)
×

Dierenparkje De Kleine Kern

Dit kleine parkje met diverse dieren is een drukbezochte plek voor jong en oud.

Waarom dit doel?

Omdat het parkje een sociale functie heeft vinden wij het belangrijk dat het in stand kan worden gehouden. Wij willen daarom graag een bedrag aan het dierenpark schenken.

Jan Linders Liessel

Stichting kleine evenementen (2019)
×

Stichting kleine evenementen

Deze gemeenschapsorganisatie organiseert diverse activiteiten in Liessel om de saamhorigheid te vergroten. Onder andere Koningsdag rondom het Marktplein en Sinterklaas zijn belangrijke activiteiten in het dorp. 
 
De bijdrage van het Jan Linders fonds wordt besteed aan de ontwikkeling van koningsdagactiviteiten in het dorp en om ervoor te zorgen dat Sinterklaas en zijn pieten met nieuwe attributen aan de slag kunnen. 
ga naar Stichting kleine evenementen
Stichting Kleine Evenementen Liessel (2018) (2018)
×

Stichting Kleine Evenementen Liessel (2018)

Stichting Kleine Evenementen Liessel zet zich in om de samenhorigheid binnen het dorp te vergroten door evenmenenten te organiseren voor alle inwoners van Liessel, jong en oud. Het geld gaat besteed worden om koningsdagactiviteiten in een nieuw jasje te steken en daarnaast om ervoor te zorgen dat sinterklaas en zijn pieten weer voorzien zijn van nieuwe kleding en attributen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €2.126,08

ga naar Stichting Kleine Evenementen Liessel (2018)
Stichting Belsa (2017) (2017)
×

Stichting Belsa (2017)

Stichting Belsa beheert en exploiteert sportpark (met sporthal) de Smeltkroes in Liessel. De sporthal en kleedlokalen zijn in eigen beheer gebouwd en alle werkzaamheden gebeuren door vrijwilligers. De betrokken sportclubs werken samen onder de paraplu van Belsa en dat maakt het sportpark uniek. Alle opbrengsten komen ten goede aan het sportpark en daarmee aan alle betrokken sporters.

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.505,35

ga naar Stichting Belsa (2017)
Stichting BELSA (2016) (2016)
×

Stichting BELSA (2016)

Stichting BELSA zorgt er voor dat er volop gesport kan worden in Liessel, zowel binnen als buiten. De opbrengsten van Jan Linders Liessel worden naast de middelen om te sporten ook besteed aan de middelen om goed onderhoud te kunnen doen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.478,03 euro

ga naar Stichting BELSA (2016)
Stichting Ontmoetingsruimte De Gasterij (2015) (2015)
×

Stichting Ontmoetingsruimte De Gasterij (2015)

De Gasterij is een ontmoetings- en activiteitenruimte voor de ouderen in Liessel, zodat zij niet in een sociaal isolement komen. Activiteiten die georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld bingo, gym en gezamenlijk koken. De stichting wordt gerund door 58 vrijwilligers uit het dorp Liessel.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.221,55 euro

Stichting Ontmoetingsruimte De Gasterij Liessel, Ons Plekske (2014)
×

Stichting Ontmoetingsruimte De Gasterij Liessel, Ons Plekske

De Gasterij is een ontmoetings- en activiteitenruimte voor de ouderen in Liessel zodat zij niet in een sociaal isolement komen. Activiteiten die thans in de ontmoetingsruimte plaatsvinden zijn: Bingo, gym, gezamenlijk koken en een sjoelcompetitie.

De stichting wordt gerund door 58 vrijwilligers uit het dorp Liessel en het bevindt zicht schuin tegenover onze supermarkt in Liessel.

In de toekomst wil de stichting enkele zaken vervangen/aanschaffen, denkende aan: functionele keukeninrichting, relaxfauteuils, computerapparatuur, uitbreiding terrasmeubilair. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 3.112,20 euro

Waarom dit doel?

In de toekomst wil de stichting enkele zaken vervangen/aanschaffen, denkende aan: functionele keukeninrichting, relaxfauteuils, computerapparatuur, uitbreiding terrasmeubilair. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Stichting behoud dierenpark Liessel (2013)
×

Stichting behoud dierenpark Liessel

Dit parkje, middenin Liessel, is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Het doel is om op den duur over te gaan naar een dierenboerderij, alleen ontvangen zij geen subsidie meer.

Waarom dit doel?

Graag doneren wij een bedrag waarmee het dierenpark nieuwe dieren kan aanschaffen en het park mee kan onderhouden en uitbreiden.

ga naar Stichting behoud dierenpark Liessel

Jan Linders Linne

Gezamenlijke Putten Linne (2019)
×

Gezamenlijke Putten Linne

De Gezamenlijke Putten Linne is een buurtvereniging welke bestaat uit drie afdelingen. Het hele jaar worden vele leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Linne georganiseerd, zoals Oranje activiteiten, de Sinterklaas intocht en een Halloweentocht. Daarnaast uitstapes naar dierentuin of pretpak en voor ouderen naar een stad.  
 
Leef Linne (2018) (2018)
×

Leef Linne (2018)

Leef linne is actief voor het dorp Linne, zoals het creëren van geluksplekken in Linne, het realiseren van de beweegtuin, maar vooral inspelen op wensen en ideeën van de inwoners Linne. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €2.338,46

ga naar Leef Linne (2018)
SmikkeLin Linne (2017)
×

SmikkeLin Linne

‘Samen eten wat de pot schaft’: Voor een klein bedrag kunnen (alleenstaande)  senioren in Linne aanschuiven aan tafel en krijgen zij in een gezellige sfeer een uitstekende maaltijd geserveerd. Bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert geserveerd en opgediend door vrijwilligers. Jan Linders Linne draagt hieraan bij door met hun donatie(s) én gezamenlijke acties in 2017 om de kostprijs van de maaltijden zo laag mogelijk te houden. En uiteindelijk te kunnen besteden binnen SmikkeLin aan extra activiteiten.

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.120,60

ga naar SmikkeLin Linne
Gezamenlijke Putten Linne (2016) (2016)
×

Gezamenlijke Putten Linne (2016)

Gezamenlijke Putten Linne staat samen met de leefbaarheid van het hele dorp. Hieronder vallen veel kleine buurtverenigingen die veel activiteiten organiseren voor jong en oud, waarbij zij gesteund worden door Jan Linders Linne.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.699,18 euro

CV De Kwekkerte (2015) (2015)
×

CV De Kwekkerte (2015)

CV De Kwekkerte organiseert voor jong en oud veel carnavalsactiviteiten, zoals een optocht, kinderzitting en bonte avonden. Jan Linders Linne vindt dit een goede zaak en wil CV De Kwekkerte graag steunen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.366,35 euro

 

Kindervakantiewerk Linne (2014)
×

Kindervakantiewerk Linne

Het kindervakantiewerk in Linne bestaat in 2014 vijftig jaar. Jan Linders Linne wil de vereniging in dit jubileumjaar ondersteunen met hun activiteiten.

Gedoneerd bedrag 2014
2064 euro

ga naar Kindervakantiewerk Linne
Stichting Zwembad - Speeltuin Weerderhof (2013)
×

Stichting Zwembad - Speeltuin Weerderhof

De Weerderhof is een zwembad/speeltuin in Linne. De Stichting Zwembad - Speeltuin Weerderhof heeft als doel om de Weerderhof in stand te houden en te beheren. De stichting draait geheel op vrijwilligers en hun inzet komt een brede groep inwoners van Linne ten goede.

Waarom dit doel?

De speeltuin/zwembad is belangrijk voor veel inwoners van Linne. Het is daarom belangrijk dat het behouden blijft voor de mensen. Wij dragen hier graag aan bij en zetten ons graag in voor het behoud van de Weerderhof.

Jan Linders Maastricht De Heeg

Kinderboerderij de Heeg (2019)
×

Kinderboerderij de Heeg

Op Kinderboerderij de Heeg is dagbesteding en men organiseert diverse activiteiten, zoals kinderfeestjes, tegen eenzaamheidsbestrijding en er zijn gezondheidsprojecten. Ze bezoeken ook zieke kinderen of demente bejaarden met de dieren. De bijdrage van het Jan Linders Fonds wordt besteed aan het onderhoud van de kinderboerderij en het voer van de dieren.

ga naar Kinderboerderij de Heeg
Dierenambulance Limburg Zuid (2018) (2018)
×

Dierenambulance Limburg Zuid (2018)

De Dalz biedt hulp aan alle dieren in nood d.m.v ambulances, opvang en revalidatie m.b.v vrijwilligers. De opbrengst van het Jan Linders Fonds wordt gebruikt voor onderhoud en eventueel aanschaf van nieuwe vervoersmiddelen en voor opleiding van kinderen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €346,55

ga naar Dierenambulance Limburg Zuid (2018)
Scouting Fons Olterdissen (2017) (2017)
×

Scouting Fons Olterdissen (2017)

Bij de scouting Fons Olterdissen staat plezier hebben voorop. De scouting gaat het geld gebruiken om oude materialen die zij gebruiken te vervangen voor nieuwe, denk aan tenten, stokken en touwen.  

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.613,45

ga naar Scouting Fons Olterdissen (2017)
't Heegeneerke (2016) (2016)
×

't Heegeneerke (2016)

't Heegeneerke is een ontmoetingscentrum waar (oude) eenzame mensen terecht kunnen voor een kop koffie, een warme maaltijd en activiteiten. De opbrengsten van Jan Linders Maastricht de Heeg zullen gespendeerd worden aan de activiteiten van dit goede doel.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.059,15 euro

ga naar 't Heegeneerke (2016)
Kinderboerderij Wieringenberg (2015) (2015)
×

Kinderboerderij Wieringenberg (2015)

De kinderboerderij leeft enorm in De Heeg. Jan Linders Maastricht De Heeg heeft deze kinderboerderij als doel gekozen omdat hier de nood hoog is. De opbrengsten gaan ten goede komen aan de uitbreiding van de veestapel, gereedschap en materialen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.830,27 euro

Jan Linders Maastricht Tongerseweg

Kinderboerderij Daalhoeve (2019)
×

Kinderboerderij Daalhoeve

Boerderij Daalhoeve is een kinder- én zorgboerderij met diverse dieren. Het wordt gerund door vrijwilligers en mensen met een beperking. De opbrengst zal gebruikt worden voor nieuwe kleding voor de vrijwilligers.

ga naar Kinderboerderij Daalhoeve
Scouting Theresia Maastricht (2018) (2018)
×

Scouting Theresia Maastricht (2018)

De scouting aan het Sint Theresiaplein  biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn nieuwe materialen nodig  voor de verschillende speltakken. Hier gaat de bijdrage van het Jan Linders Fonds naar toe.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1387,01

 

ga naar Scouting Theresia Maastricht (2018)
Maasveld koraalgroep (2017) (2017)
×

Maasveld koraalgroep (2017)

Help mee om de Droom van Daniëlle te realiseren.... Een groter zwembad, om ook in de toekomst bij Maasveld te kunnen blijven zwemmen. Dat is de droom van Daniëlle en van alle bewoners die nu wekelijks het zwembad van Maasveld gebruiken.

Bedrag gedoneerd in 2017: €4.139,20

ga naar Maasveld koraalgroep (2017)
Stichting de Vrienden van de Mosae Zorggroep (2016) (2016)
×

Stichting de Vrienden van de Mosae Zorggroep (2016)

De Vrienden van de Mosae Zorggroep is opgericht om verschillende activiteiten voor de ouderen van het verzorgingstehuis St. Gerlachus te organiseren. Jan Linders Maastricht vindt dit een mooi doel en draagt hier graag aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2016: 841,20 euro

ga naar Stichting de Vrienden van de Mosae Zorggroep (2016)
Stichting de Vrienden van de Mosae Zorggroep (2015) (2015)
×

Stichting de Vrienden van de Mosae Zorggroep (2015)

De Vrienden van de Mosae Zorggroep is pas opgericht om verschillende activiteiten voor de ouderen van het verzorgingstehuis St. Gerlachus te organiseren. Jan Linders Maastricht vindt dit een mooi doel en draagt hier graag aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.980,45 euro

Buurtbrök Mariaberg (2014)
×

Buurtbrök Mariaberg

De Buurtbrök is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor (buurt)bewoners met een dagelijkse gezellige inloop voor mensen (vooral uit de buurt). Dit betreft voornamelijk mensen die weinig te besteden hebben.

Zij kunnen hier terecht voor een gezellig gesprekje of een heerlijk kopje koffie. Ook lezen zij de krant of hebben ze de mogelijkheid om rond te snuffelen tussen onze kleding en tweede hands kleinigheidjes. Ook kan men er twee keer per week een gezonde maaltijd nuttigen tegen een kleine vergoeding.

Daarnaast is er wekelijkse aanwezigheid van Maatschappelijk werk en het Groene Kruis Domicura. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor bezoekers zoals: Bingo, de brei- club en diverse andere creatieve activiteiten. De spullen die dan gemaakt worden, worden ook weer verkocht. 

De Buurtbrök wordt door vrijwilligers (voornamelijk buurtbewoners) 5 dagen per week van 12.00 tot 16.00 uur opengehouden. Op dit moment zijn er 25 vrijwilligers actief.

Filiaal Maastricht heeft dit doel gekozen omdat deze mensen zich inzetten voor de minder bedeelden in onze samenleving. Het is voor sommige mensen nogal een drempel om hier naar toe te gaan en mede door onze inzet kunnen we deze drempel wellicht verlagen.

Bedrag gedoneerd in 2014:
1727 euro

ga naar Buurtbrök Mariaberg
Stichting de Knoevel (2013)
×

Stichting de Knoevel

De Knoevel zet zich in voor gezinnen die te maken hebben gehad met een langdurig ziek kind. Zo organiseren zij verwendagen voor het hele gezin zodat zij een dag zorgeloos kunnen genieten en verwend worden. Hun motto is: 'effe de zorgen in de ijskast zetten.'

Waarom dit doel?

Dit is een goed doel wat vele mensen echt aanspreekt, waaronder ons. We willen ons daarom graag inzetten om geld in te zamelen wat geheel ten goede aan de Knoevel komt.

ga naar Stichting de Knoevel

Jan Linders Melick

K.V. de Markoef (2019)
×

K.V. de Markoef

K.V. de Markoef is de Karnavalsverenigng in Melick. Zij organiseren diverse carnavalsactiviteiten in het dorp voor jong en oud. Naast de carnaval zelf organiseert de vereniging ook activiteiten in het dorp zoals Sint Maarten en de Melicker Dörpsjpele. De opbrengst zal besteed worden aan nieuwe prinsenpakken voor de jeugdraad en Markoevekids en het vernieuwen van de versleten buiten-spandoeken.

ga naar K.V. de Markoef
Stichting Jeugdclub Melick (Jong Nederland Melick) (2018) (2018)
×

Stichting Jeugdclub Melick (Jong Nederland Melick) (2018)

Bij Stichting Jeugdclub Melick (Jong Nederland Melick) begeleiden vrijwilligers activteiten van kinderen in hun vrije tijd. De stichting voorziet in het aanbieden van een zo breed mogelijk pallet aan activiteiten voor haar leden, op basis van de spelpijlers: creatief, sport & spel en buitenleven. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden besteed aan de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen die vorig jaar gestolen is en voor vervanging van versleten tenten en kampmateriaal. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €1762,77

ga naar Stichting Jeugdclub Melick (Jong Nederland Melick) (2018)
Stichting Jeugdclub Melick (2017)
×

Stichting Jeugdclub Melick

Bij Stichting Jeugdclub Melick (Jong Nederland Melick) begeleiden vrijwilligers activiteiten van kinderen in hun vrije tijd. Samenwerken, respect, vertrouwen en je veilig voelen vormen de basis voor samen spelen, plezier, creativiteit en natuurbeleving. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €274,00

Jan Linders Mierlo-Hout

Zonnebloem Mierlo-Hout (2019)
×

Zonnebloem Mierlo-Hout

De zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. De Zonnebloem Mierlo-Hout bestaat volgend jaar 40 jaar. Ze willen hun gasten die beperkingen hebben een volledig verzorgd vakantie bezorgen Hier wordt de opbrengst van het Jan Linders Fonds aan besteed.

ga naar Zonnebloem Mierlo-Hout
Alphonsus Buurtkamer (2018) (2018)
×

Alphonsus Buurtkamer (2018)

Alphonsus is een vooruitstrevend en toonaangevende zorginstelling voor 180 mensen waar ruim 200 medewerkers werken en 120 vrijwilligers bij betrokken zijn. Er liggen concrete plannen voor de opzet van een Buurtkamer. Er is geld nodig  voor de inrichting van de kamer in de vorm van een spellentafel. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds zijn daarvoor bestemd.

Bedrag gedoneerd in 2018: €5.116,88

ga naar Alphonsus Buurtkamer (2018)
Scouting Mierlo-Hout (2017) (2017)
×

Scouting Mierlo-Hout (2017)

Scouting Mierlo-Hout biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen worden uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. De opbrengsten van Jan Linders zullen worden gebruikt om wekelijks een leuke vrijetijdsbesteding aan te kunnen bieden aan onze jeugdleden.

Bedrag gedoneerd in 2017: €512,50

Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout (2016) (2016)
×

Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout (2016)

De Werkgroep Jeugd is onderdeel van Samenlevingsopbouw Mierlo-Hout. Zij organiseren activiteiten voor de jeugd in Mierlo-Hout en worden daarbij gesteund door Jan Linders Mierlo-Hout. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.597,40 euro

ga naar Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout (2016)

Jan Linders Mill

Stichting de Ladder (2019)
×

Stichting de Ladder

Stichting de Ladder is een kleinschalige woonvorm voor jong volwassen met een verstandelijke beperking. Het doel is een stabiel thuis te bieden in hun toekomst. Een plek die veilig en gezellig is, maar ook leerzaam en stimulerend. De opbrengsten zijn voor een waterspel voor volwassenen. 
ga naar Stichting de Ladder
Reddingsbrigade Erica (2018) (2018)
×

Reddingsbrigade Erica (2018)

De missie van Reddingsbrigade Erica is: het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor het opleiden van instructeurs zodat de kennis doorgegeven kan worden aan onze (jeugd)leden. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €1303,46

ga naar Reddingsbrigade Erica (2018)
Zorgboerderij de Horst (2017) (2017)
×

Zorgboerderij de Horst (2017)

Zorgboerderij de Horst is een unieke combinatie van landbouw en zorg. Ze bieden dagbesteding speciaal voor ouderen. Met de opbrengsten van het Jan Linders Fonds willen we spelmateriaal kopen.

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.878,80

ga naar Zorgboerderij de Horst (2017)
Lokale Omroep Mill (2016) (2016)
×

Lokale Omroep Mill (2016)

Lokale Omroep Mill levert een bijdrage aan de leefbaarheid van Mill en omstreken. Jan Linders Mill doneert de opbrengsten voor uitbreiding/vervanging van software en headsets voor TV, krant en radio.

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.482,70 euro

ga naar Lokale Omroep Mill (2016)
Stichting Domus (2015) (2015)
×

Stichting Domus (2015)

Sommige mensen kunnen moeilijk een passende woonomgeving vinden vanwege hun verstandelijke en/of andere beperkingen. Stichting Domus Mill biedt deze mensen een woonomgeving met passende zorg en begeleiding om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten zijn. Jan Linders Mill heeft voor deze stichting gekozen omdat zij hen een warm hart toedraagt en zij regelmatig contact hebben met de bewoners in de supermarkt te Mill.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.025,05 euro

Stichting Welzijn Ouderen Mill (2014)
×

Stichting Welzijn Ouderen Mill

Wij hebben gekozen voor Stichting Welzijn Ouderen Mill (en omstreken). Deze stichting zet zich in om senioren, van alle leeftijden, fit en gezond te houden en voldoende te laten bewegen. Maar de activiteiten moeten ook leuk en gezellig zijn. Daarom is het sociale contact dat mensen met elkaar hebben erg belangrijk. De stichting organiseert tal van activiteiten in Wilbertoord, Langenboom, Sint Hubert en Mill. 

Bedrag gedoneerd in 2014:
1969 euro

Stichting Kinderfeesten Mill (2013)
×

Stichting Kinderfeesten Mill

De doelstelling van Stichting Kinderfeesten Mill is: Het organiseren van activiteiten voor de basisschooljeugd van het kerkdorp Mill en de kinderen die de Millse basisscholen bezoeken. We organiseren activiteiten in de vakanties en op vrije dagen, zoals een bouwweek of een speelgoedmarkt.

Waarom dit doel?

Er doen heel veel kinderen uit Mill mee aan deze activiteiten. Het staat enorm hoog aangeschreven in het dorp en wordt gerespecteerd door onze klanten. Wij willen onze betrokkenheid ook tonen door ons dit jaar in te zetten voor deze organisatie.

ga naar Stichting Kinderfeesten Mill

Jan Linders Nederweert

Stichting HARTslag voor Nederweert (2019)
×

Stichting HARTslag voor Nederweert

De stichting is een hulpverlenersnetwerk die de hart-veiligheid in de gemeente verbeterd. Het doel is het realiseren van een dekkend netwerk van vrijwilligers en AED’s in de gemeente Nederweert. De opbrengst is voor de organisatie van (basis)cursussen en onderhoud of vervanging van de AED's.

ga naar Stichting HARTslag voor Nederweert
Reddingsbrigade Nederweert (2018) (2018)
×

Reddingsbrigade Nederweert (2018)

Het doel van Reddingsbrigade Nederweert is maatwerk in de opleiding van levensreddend handelen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor lesmaterialen en voor een vermindering vna de kosten van deelname.

Bedrag gedoneerd in 2018: €341,25

ga naar Reddingsbrigade Nederweert (2018)
PSW (2017) (2017)
×

PSW (2017)

PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. De opbrengsten van Jan Linders Nederweert worden gebruikt voor aankleding van het trefcentrum. Dit is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor cliënten. Een gezellige plek voor een praatje, een kopje koffie, spelletjes of speciale activiteiten. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.997,45

Jong Nederland Budschop (2016) (2016)
×

Jong Nederland Budschop (2016)

Jong Nederland Budschop is een jeugdorganisatie die leeft binnen Nederweert en activiteiten voor onze jeugd regelt. Met de hulp van Jan Linders Nederweert kunnen de contributie voor alle kinderen zo laag mogelijk worden gehouden, zodat iedereen aan Jong Nederland Budschop kan meedoen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.871,80 euro

 
ga naar Jong Nederland Budschop (2016)
Kindervakantiewerk Nederweert (2015) (2015)
×

Kindervakantiewerk Nederweert (2015)

Kindervakantiewerk Nederweert is een vrijwilligersorganisatie die zeer breed gedragen wordt binnen de gemeente Nederweert. Zowel de jeugd als volwassenen zijn erg betrokken bij de organisatie. Jan Linders Nederweert wil Kindervakantiewerk steunen zodat de bijdrage per kind laag kan worden gehouden, en dus toegankelijk voor iedereen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.313,40 euro

Zorgboerderij Bosserhof (2014)
×

Zorgboerderij Bosserhof

De Bosserhof is een zorgboerderij voor ouderen. "Het ontlasten van de thuissituatie" is hun kerntaak. Mensen die thuis 24 uur per dag voor hun partner moeten zorgen kunnen drie dagen in de week naar de Bosserhof voor afleiding. Zij kunnen daar van alles doen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. De Bosserhof beschikt over grote tuinen. 

De Bosserhof heeft de wens om een typisch Limburgse bakoven te bouwen. Het geld dat wij verzamelen zal worden besteed aan de bouw van deze bakoven.

Bedrag gedoneerd in 2014:
811 euro

ga naar Zorgboerderij Bosserhof
Het Sint Jans Gasthuis (2013)
×

Het Sint Jans Gasthuis

Dr. Joe-Hoe is een zelfstandige Clini-Clown die werkzaam is in het Sint Jans Gasthuis. Zij zorgt voor ontspanning en afleiding voor de zieke kinderen in het ziekenhuis.

Waarom dit doel?

Er is veel waardering voor de werkzaamheden van Dr. Joe-Hoe. We willen dit jaar graag een bedrag aan haar doneren dat zij kan gebruiken ter bevordering van het vermaak van de kinderen.

ga naar Het Sint Jans Gasthuis

Jan Linders Nuenen

Nationale Ouderendag Nuenen (2019)
×

Nationale Ouderendag Nuenen

De stichting zorgt dat de wensen van oudere Nuenenaren in vervulling gaan op Nationale Ouderendag. Van bezoek aan dierentuin tot ballonvaart of schoonheidsbehandeling. In 2018 zijn er 40 wensen in vervulling gegaan. Met de opbrengst van het Jan Linders fonds hopen ze in 2019 weer veel wensen te kunnen honoreren. 

ga naar Nationale Ouderendag Nuenen
Cultuur Overdag (2018) (2018)
×

Cultuur Overdag (2018)

Cultuur overdag organiseert culturele activiteiten met iedereen met tijd overdag. Deze activiteitne worden georganiseerd op verschillende locaties in de gemeente Nuenen. Elke maand wordt een film vertoont, de opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om dit uit te breiden met muziekvoorstellingen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.746,25

ga naar Cultuur Overdag (2018)
Stichting Meedoen Nuenen (2017) (2017)
×

Stichting Meedoen Nuenen (2017)

Stichting Meedoen Nuenen zet zich in voor kinderen en jongeren met een onzichtbare beperking (bijv. autisme of ADHD) en/of een ligt tot matige verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij organiseert voor deze doelgroep activiteiten en legt contacten met sportverenigingen binnen de gemeente Nuenen. Met als doel het sociale netwerk van de doelgroep en het zelfvertrouwen van de kinderen/jongeren te vergroten. Daarnaast organiseert zij informatiebijeenkomsten voor ouders. Het geld dat met de actie via Jan Linders wordt ingezameld wordt gebruikt om deze activiteiten te kunnen organiseren. Wij zijn als stichting namelijk volledig afhankelijk van sponsoren en vrijwilligers.

Bedrag gedoneerd in 2017: €777,95

ga naar Stichting Meedoen Nuenen (2017)
EHBO-vereniging Nuenen c.a. (2016) (2016)
×

EHBO-vereniging Nuenen c.a. (2016)

Jan Linders Nuenen heeft gekozen de EHBO-vereniging van Nuenen te sponsoren. Met de opbrengsten van Jan Linders Nuenen kan de vereniging onder andere lesmateriaal voor de jeugd en noodzakelijke AED aanschaffen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 635,15 euro

ga naar EHBO-vereniging Nuenen c.a. (2016)
Club Sam (2015) (2015)
×

Club Sam (2015)

Club Sam is een activiteitenclub voor thuiswonende kinderen met een beperking. Elke zaterdag zijn er in de supermarkt Club Sam activiteiten en daarnaast organiseert men elk jaar uitstapjes. Jan Linders Nuenen vindt dit een positief doel dat zij een warm hart toedragen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.326,90 euro

Club Sam (2014)
×

Club Sam

Club Sam is een activiteitenclub voor thuiswonende kinderen met een beperking. Elke zaterdag zijn er in de supermarkt Club Sam activiteiten en daarnaast organiseert men elk jaar uitstapjes.

Jan Linders Nuenen kiest voor dit lokale doel, omdat we Club Sam een warm hart toedragen. Ze maken het leven van kwetsbare kinderen een stukje mooier. We vinden het fantastisch om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen!

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.132,40 euro

Club Sam (2013)
×

Club Sam

Club Sam is een activiteitenclub voor thuiswonende kinderen met een beperking. Elke zaterdag zijn er bij Club Sam activiteiten en daarnaast zijn er elk jaar uitstapjes.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.132,40 euro

Waarom dit doel?

Club Sam wordt in Nuenen breed ondersteund door de bewoners. Wij willen onze maatschappelijke betrokkenheid graag tonen door ons dit jaar in te zetten voor deze organisatie.

ga naar Club Sam

Jan Linders Helden-Panningen

Stichting Leergeld Peel en Maas (2019)
×

Stichting Leergeld Peel en Maas

Stichting Leergeld Peel en Maas heeft als motto 'Meedoen is meetellen'! Als er even geen geld voor is, kan Leergeld helpen met het betalen van de contributie, de aanschaf van sportkleding, een pc of een fiets. De opbrengsten zijn hiervoor.

ga naar Stichting Leergeld Peel en Maas
Stichting Leergeld Peel en Maas (2018) (2018)
×

Stichting Leergeld Peel en Maas (2018)

Stichting Leergeld Peel en Maas heeft als motto: meedoen is meetellen! Als er even geen geld voor is, kan Leergeld helpen met het betalen van de contributie, de aanschaf van sportkleding, een pc of een fiets. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds zullen daaraan bij dragen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €346,55

 

ga naar Stichting Leergeld Peel en Maas (2018)
Kindervakantiewerk Helden (2017) (2017)
×

Kindervakantiewerk Helden (2017)

Gekozen voor dit doel omdat deze Stichting (nieuw opgericht in 2014) alle steun kan gebruiken en zich inzet voor het vermaak van kinderen. Met de opbrengsten wil men kleine uitstapjes voor kinderen organiseren naar nabij gelegen parken en attracties. Daarnaast wil men investeren in materialen zoals tenten, springkussens en spelmatten.

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.288,60

ga naar Kindervakantiewerk Helden (2017)
Kinder Vakantie Werk Helden (2016) (2016)
×

Kinder Vakantie Werk Helden (2016)

Kinder Vakantie Werk Helden is een stichting die zich inzet voor het vermaak van kinderen. Jan Linders Panningen heeft voor deze stichting gekozen, omdat zij nieuw zijn opgericht in 2014 en alle steun kunnen gebruiken. Met de opbrengsten worden uitstapjes georganiseerd en geïnvesteerd in materialen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.839,35 euro

ga naar Kinder Vakantie Werk Helden (2016)
Jong Nederland Panningen (2015) (2015)
×

Jong Nederland Panningen (2015)

Wekelijks verzorgen zo’n 60 vrijwilligers activiteiten in en rond de blokhut voor 180 kinderen en jongeren. Die activiteiten staan in het teken van sport en spel, creativiteit en buitenleven, de spelpijlers van Jong Nederland. Jan Linders Panningen ziet toekomst in de jeugd en steunt daarom Jong Nederland Panningen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.483,55 euro

Zorgcentrum de Wietel (2014)
×

Zorgcentrum de Wietel

Zorgcentrum de Wietel is een gecombineerd verpleeg- en verzorgingshuis. Het verzorgingshuis is in 1973 geopend, het verpleeghuis in 1998. De Wietel beschikt over een binnentuin waar mensen heerlijk kunnen genieten. Er wonen ongeveer 200 mensen, verdeeld in woongroepen. In de woongroepen staan alledaagse dingen zoveel mogelijk centraal.

Jan Linders Helden-Panningen kiest voor dit lokale doel, omdat er steeds minder geld is voor ouderen. Op deze manier kunnen er extra activiteiten voor de bewoners georganiseerd worden. We bereiken hiermee een grote klantenkring en het geld kan gebruikt worden voor een bingo, een speciale lunch of ontbijt of een lekker dagje uit.

Gedoneerd bedrag 2014
4051 euro

ga naar Zorgcentrum de Wietel
Stichting Daelzicht (2013)
×

Stichting Daelzicht

Stichting Daelzicht organiseert een motortour door de regio voor kinderen met een verstandelijke beperking. Het is een geweldige dag voor de kinderen en het evenement kan ook rekenen op veel toeschouwers.

Waarom dit doel?

Het evenement leeft enorm in de omgeving Peel en Maas. Wij willen daarom graag een bijdrage leveren om deze dag tot een groot succes te maken.

ga naar Stichting Daelzicht

Jan Linders Pey Echt

Zorgkwekerij Atelier Heemels (2019)
×

Zorgkwekerij Atelier Heemels

Bij de Zorgkwekerij begeleiden ze dagelijks mensen met een zorgvraag, die door omstandigheden (tijdelijk) niet kunnen wat ze eerder wel konden. Met de opbrengst kunnen goede knutselmaterialen aangeschaft worden om tijdens de schilder- en houtbewerkingsactiviteiten te gebruiken. Daarnaast gaat er geld naar het onderhoud van de boerderijdieren die er zijn ter ondersteuning van de cliënten.

ga naar Zorgkwekerij Atelier Heemels
Kinderkamp Manege Op De Berg (2018) (2018)
×

Kinderkamp Manege Op De Berg (2018)

Kinderkamp Manege Op De Berg organiseert jaarlijks een kinderkamp op de manege voor kinderen die nooit op vakantie kunnen, in deze week kunnen de kinderen door sport, spel en omgang met pony's onbekommerd vakantie vieren. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds zullen daaraan bij dragen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €6.766,49

ga naar Kinderkamp Manege Op De Berg (2018)
Speeltuin Hingen (2017) (2017)
×

Speeltuin Hingen (2017)

Speeltuin Hingen is gratis toegankelijk voor kinderen uit de gemeente Echt-Susteren en omgeving. Met de bijdrage van Jan Linders Pey kunnen wij een wens van onze bezoekers vervullen, namelijk het realiseren van een overkapping in de speeltuin.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.411,38

ga naar Speeltuin Hingen (2017)
De Lokale Omroep Echt Susteren (2016) (2016)
×

De Lokale Omroep Echt Susteren (2016)

De Lokale Omroep Echt Susteren (LOES) verzorgt het nieuws op educatief en cultureel vlak uit deze regio. Met de opbrengsten van Jan Linders Echt kan de omroep nieuw apparatuur aanschaffen, wat nodig is voor hun uitzendingen. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.597,82 euro

ga naar De Lokale Omroep Echt Susteren (2016)
Dierenbescherming Limburg (2015) (2015)
×

Dierenbescherming Limburg (2015)

Jan Linders Pey-Echt heeft als goed doel Dierenbescherming Limburg gekozen, omdat zij de dieren in Limburg een hart onder de riem willen steken. De druk op de hulp aan dieren is de laatste jaren, mede dankzij de (economische) crisis flink toegenomen. Met dezelfde middelen dient Dierenbescherming Limburg de toename van de benodigde steun voor dieren het hoofd te bieden. Iedere cent is daarom voor hen meegenomen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 7.256,42 euro

Kinderboerderij 't Hertenspoor (2014)
×

Kinderboerderij 't Hertenspoor

Kinderboerderij ’t Hertenspoor zet zich in voor de buurt, en vervult een belangrijke rol in de Echter gemeenschap.  De boerderij is vrij toegankelijk voor iedereen die de dieren wil groeten, of wil spelen in de speelhoek. Behalve een ontmoetingspunt voor veel (groot)ouders en hun (klein)kinderen, is de kinderboerderij ook op maatschappelijk vlak bezig. Zo vervullen hele groepen studenten hun (maatschappelijke) stage bij ons en is ons park ook een plek waar mensen met een verstandelijke beperking of psychisch probleem onder begeleiding een nuttige dagbesteding vinden. 

Veel van de dierenverblijven in ons park zijn in niet al te beste staat,  en met de bijdrage uit het Jan Linders Fonds worden we in staat gesteld om onze dieren een beter onderkomen te bieden.

Bedrag gedoneerd in 2014:
10.466 euro

ga naar Kinderboerderij 't Hertenspoor
Kinderboerderij ut Brook (2013)
×

Kinderboerderij ut Brook

Als onderdeel van Stichting Pergamijn biedt de kinderboerderij werkgelegenheid voor mensen met een geestelijke beperking. Zij kunnen werk verrichten op de kinderboerderij en ook is er de wens om de speeltuin te verbeteren.

Waarom dit doel?

De kinderboerderij kan wel wat extra geld gebruiken bij het vernieuwen van de speeltuin. Daarnaast kan het gebruikt worden voor het onderhoud van de kinderboerderij en het verzorgen van de dieren. Wij dragen hier graag aan bij.

ga naar Kinderboerderij ut Brook

Jan Linders Reuver

Jong Nederland Reuver-Offenbeek (2019)
×

Jong Nederland Reuver-Offenbeek

Jong Nederland Reuver-Offenbeek is een vereniging die is aangesloten bij Jong Nederland Limburg, waarbij vrijwillige leid(st)ers voor de kinderen en jongeren een gevarieerd pakket aan activiteiten organiseren. Hierbij spelen de volgende vier speltakken een belangrijke rol: Sport en Spel, Creativiteit en Buitenleven. Met het opgehaalde geld kan het jaarlijkse kamp gefinancierd worden. 

ga naar Jong Nederland Reuver-Offenbeek
Zwem -en poloclub R.O.B. (2018) (2018)
×

Zwem -en poloclub R.O.B. (2018)

Zwem- en poloclub R.O.B. heeft als doel om mensen te laten recreëren in het water. Dit kan door middel van zwemles, wedstrijdzwemmen, trimzwemmen of familiezwemmen. Daarnaast organiseeert de commissie diverse activiteiten binnen en buiten het zwembad.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.290,37

ga naar Zwem -en poloclub R.O.B. (2018)
Vrienden van Tijs (2017) (2017)
×

Vrienden van Tijs (2017)

Stichting Vrienden van Tijs is een ANBI erkende stichting, die zich inzet voor de strijd tegen de progressieve (jongens)ziekte Duchenne Spierdystrofie. Persoonlijke betrokkenheid, verbinding en laagdrempeligheid zijn kwaliteiten die de basis vormen van onze stichting. Ons doel: het verbeteren van levenskwaliteit in alle facetten voor de jongens en hun gezinnen met Duchenne Spierdystrofie.

Bedrag gedoneerd in 2017: €350,85

ga naar Vrienden van Tijs (2017)
Jong Nederland Reuver - Offenbeek (2016) (2016)
×

Jong Nederland Reuver - Offenbeek (2016)

Jong Nederland Reuver - Offenbeek is een actieve vereniging die met zeer veel draagkracht en minimale financiële middelen zoveel mogelijk activiteiten organiseren voor de jeugd in Offenbeek. De opbrengsten van Jan Linders Reuver zullen worden gebruikt voor het aanschaffen van spel- en kampmateriaal.

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.182,20 euro

ga naar Jong Nederland Reuver - Offenbeek (2016)
KERNgezond Reuver (2015) (2015)
×

KERNgezond Reuver (2015)

KERNgezond zet zich in om kinderen bewust te maken van het belang van voldoende sporten en bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Het concept is uniek door het inzetten van topsporters, die als voorbeeldfunctie voor de jeugd fungeren. Via het Jan Linders Fonds wil KERNgezond 150 kinderen uit Reuver mee laten doen aan het traject KERNgezond. En dat vindt Jan Linders Reuver een zeer goede zaak.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.579,25 euro

Zorgboerderij De Huiberg (2014)
×

Zorgboerderij De Huiberg

Zorgboerderij De Huiberg biedt wekelijks plaats aan 50 ouderen en dementerende ouderen waar deze mensen een zorgeloze dag kunnen beleven. Dit doen zij samen met een aantal vrijwilligers. De inwoners van de gemeente Reuver hebben een grote affiniteit met- en er is veel waardering voor het werk wat er verricht wordt. 

Wij vinden het belangrijk dat er ook wordt omgekeken naar de ouderen in onze maatschappij. Dat is de reden waarom wij dit goede doel steunen. Waar het bedrag dat wij inzamelen exact aan besteed gaat worden wordt nog druk overlegd.

Gedoneerd bedrag in 2014:
416 euro

ga naar Zorgboerderij De Huiberg
Openluchtzwembad de Bercken (2013)
×

Openluchtzwembad de Bercken

Dit openluchtzwembad heeft een sterke plaatselijke en regionale functie. Het zwembad draait in zijn geheel op vrijwilligers.

Waarom dit doel?

Wij willen graag een geldbedrag doneren aan de Bercken zodat zij dit kunnen steken in onderhoud, renovatie en de aanschaf van nieuwe speeltoestellen.

ga naar Openluchtzwembad de Bercken

Jan Linders Roermond

Stichting Wel.kom Roermond (2019)
×

Stichting Wel.kom Roermond

Wel.kom is een brede welzijnsinstelling die met beroepskrachten en vrijwilligers, burgers en groepen versterkt in hun eigen mogelijkheden zodat de leefbaarheid van burgers en wijken wordt versterkt. De opbrengst wordt besteed aan het bekostigen van activiteiten en entreekaartjes voor musea.

ga naar Stichting Wel.kom Roermond
Stichting Speeltuin Roermond (2018) (2018)
×

Stichting Speeltuin Roermond (2018)

Stichting Speeltuin Roermond wordt geheel begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Het is een geweldige speeltuin die er is voor alle kinderen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om het speelplezier van alle kinderen te vergroten d.m.v. het verbeteren en vernieuwen van de toestellen. Daarnaast wil de speeltuin graag uitbreiden met toestellen voor mensen met een beperking. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €881,55

ga naar Stichting Speeltuin Roermond (2018)
Maximina (2017) (2017)
×

Maximina (2017)

Maximina is een ontwikkelcentrum voor vrouwen  die het maximale uit  vrouwen haalt.  Dit wordt gerealiseerd door het aanbieden van vrijwilligerswerk, educatieve en recreatieve activiteiten. De vrouwen van Maximina bakken en verkopen wafels bij Jan Linders; een mooie werkervaringsplek. De opbrengst van het Jan Linders fonds is  voor de aanschaf van materialen die noodzakelijk  zijn voor het uit voeren van de activiteiten. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.826,60

ga naar Maximina (2017)
Moedercentrum Maximina (2016) (2016)
×

Moedercentrum Maximina (2016)

Moedercentrum Maximina is de ontmoetingsplaats voor Roermondse vrouwen om van en met elkaar te leren, elkaar steun te geven en steun te krijgen. Jan Linders Roermond heeft voor dit goede doel gekozen, zodat met de opbrengsten een nieuwe naaimachine en kookspullen voor deze vrouwen kunnen worden aangeschaft.

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.609,50 euro

ga naar Moedercentrum Maximina (2016)
Stichting Wel.Kom Roermond (2015) (2015)
×

Stichting Wel.Kom Roermond (2015)

Een onderdeel van Stichting Wel.Kom is het Bouwdorp. Dit dorp zorgt ervoor dat kinderen die om diverse redenen nooit met vakantie kunnen, toch een weekend op vakantie kunnen gaan en even lekker kunnen genieten.

Ga naar Stichting Wel.Kom Roermond www.welkomroermond.nu

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.451,45 euro

Stichting Wel.kom Roermond (2014)
×

Stichting Wel.kom Roermond

Onderdeel van de stichting is het Bouwdorp. Dit dorp zorgt ervoor dat kinderen die om diverse redenen nooit met vakantie kunnen, toch een weekend op vakantie mogen. Door middel van diverse activiteiten verdienen de kinderen een zakcentje. 

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 2.218,95 euro

ga naar Stichting Wel.kom Roermond
Stichting vrienden van Kind en Dier (2013)
×

Stichting vrienden van Kind en Dier

Deze kinderboerderij, gelegen in de wijk de Donderberg in Roermond, is opgezet en wordt onderhouden door vrijwilligers. De kinderboerderij is een plek van samenkomst voor allerlei mensen uit de wijk.

Waarom dit doel?

Er is behoefte aan onderhoud en renovatie, maar de kinderboerderij ontvangt weinig subsidie van de gemeente. Omdat de kinderboerderij in dezelfde wijk is gevestigd als onze supermarkt voelen wij ons erg betrokken bij de stichting. Wij doen dan ook graag ons best om een extra zakcentje voor hen te verdienen.

Jan Linders Servicekantoor

Stichting buurthuis Bergen (2019)
×

Stichting buurthuis Bergen

Al meer dan 65 jaar brengt De Zonnebloem mensen bij elkaar en bezorgen ze mensen met een handicap een mooie dag door het organiseren van o.a. een carnavalsmiddag, boottocht, picknick en kerstviering. Hiervoor wordt de opbrengsten ingezet.

ga naar Stichting buurthuis Bergen
De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide (2018)
×

De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide

De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor de kwetsbaren in de samenleving, en zorgen ervoor dat ook deze mensen niet vergeten worden. Ze organiseren activiteiten buiten de deur voor mensen met een lichamelijke beperking, die normale sociale contacten dreigen te verliezen. In 2019 bestaat De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide 50 jaar, de oudste Zonnebloem in de hele regio. Ze willen hun gasten daarom extra verwennen middels uitstapjes en muziekuitvoeringen en zijn nu al bezig om hiertoe de benodigde financiën te verkrijgen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.479,10

ga naar De Zonnebloem afdeling Ottersum, Milsbeek en Ven-Zelderheide
KBO Siebengewald (2017) (2017)
×

KBO Siebengewald (2017)

Schuuf mar an in Siebengewald is recentelijk van start gegaan om oudere mensen uit huis te halen om gezamenlijk drie dagen in de week door te brengen en een gezamenlijke maaltijd voor een betaalbare prijs tot zich te nemen. Het Jan Linders Fonds maakt het mogelijk om meerdere mensen uit hun alleen-zijn te halen. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.170,50

ga naar KBO Siebengewald (2017)
Ontmoetingscentrum Bergen (2016) (2016)
×

Ontmoetingscentrum Bergen (2016)

Het Servicekantoor en Distributiecentrum van Jan Linders steunen in 2016 Ontmoetingscentrum Bergen. Dit centrum is een vrijwilligersproject dat zich richt op het welzijn van de mens. Iedere bewoner van de gemeente Bergen die behoefte heeft aan sociaal contact en gelegenheid zoekt om andere te ontmoeten is welkom. Naast het bieden van een ruimte en het serveren van een kopje koffie, thee of soep kunnen de bezoekers ook deelnemen aan activiteiten.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.290,98 euro

ga naar Ontmoetingscentrum Bergen (2016)
Parkinsonvereniging (2015) (2015)
×

Parkinsonvereniging (2015)

De Parkinsonvereniging organiseert informatiemiddagen voor parkinsonpatienten en hun naasten, met als doel het ontmoeten en uitwisselen van ervaringen van andere betrokkenen in een informele sfeer. Tot op heden wordt het informatieve programma belangenloos ingevuld door lokale zorginstanties maar deze inzet komt door bezuinigingen in gevaar. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds komen geheel ten goede aandeze bijeenkomsten die gehouden worden in de regio Gennep, Bergen, Boxmeer, Cuijk en hun kerkdorpen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.494,66 euro

Stichting Vrienden van Norbertus (2014)
×

Stichting Vrienden van Norbertus

Medewerkers van het servicekantoor en het distributiecentrum doen mee met een wandeltocht waarvan het inschrijfgeld in zijn geheel ten goede komt aan de rolstoelbus van zorgcentrum Norbertus in Gennep. Deze wandeltocht, door de prachtige omgeving van Gennep en het omringende Maasheggenlandschap, zal plaatsvinden op 19 april 2014. Wandelaars hebben de mogelijkheid zich in te schrijven voor verschillende loopafstanden, variërend van 5 tot 40 kilometer. De wandeltocht start in zorgcentrum Norbertushof te Gennep.

Gedoneerd bedrag 2014
865

ga naar Stichting Vrienden van Norbertus
Samenloop voor hoop (2013)
×

Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement op 8 en 9 juni 2013 vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zetten we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Twee teams vanuit het SK en het DC zullen deelnemen aan dit wandelspektakel. Het inschrijf- en sponsorgeld zal volledig worden gedoneerd aan het KWF Kankerfonds.

ga naar Samenloop voor hoop

Jan Linders Roggel

Stichting handmade by Janine (2019)
×

Stichting handmade by Janine

Handmade by Janine is tot stand gekomen nadat Janine (uit Roggel) wegens haar ziekte thuis kwam te zitten. Na Janine’s overlijden is er een webshop opgezet waarbij producten die Janine gemaakt heeft, in productie zijn genomen. De opbrengst wordt geheel aan Stichting Melanoom gedoneerd. Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met een melanoom en oogmelanoom.

ga naar Stichting handmade by Janine
Jeugd Toneel Vereniging Het Scherm Open (2018) (2018)
×

Jeugd Toneel Vereniging Het Scherm Open (2018)

Jeugd Toneel Vereniging Het Scherm Open is een vereniging die bijdraagt aan de ontwikkeling van jeugdigen in de vorm van expressie en uiting. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds zullen gebruikt worden voor kostuums, uitvoering van het toneel en aankopen van nieuwe toneelstukken.

Bedrag gedoneerd in 2018: €2.267,96

ga naar Jeugd Toneel Vereniging Het Scherm Open (2018)
Het Scherm Open (2017) (2017)
×

Het Scherm Open (2017)

Jongerentoneelgroep “Het Scherm Open” streeft ernaar om jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar kennis te laten maken met toneel en daarmee hun eigen persoonlijke mogelijkheden. Streven is om de jongeren daar een groei in te laten maken met daarbij horend verantwoordelijkheidsgevoel. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €11.241,76

ga naar Het Scherm Open (2017)
KERNgezond (2016) (2016)
×

KERNgezond (2016)

KERNgezond wil op een gezonde wijze de samenleving bij elkaar brengen. Dit doen zij voor basisschool de Zwjiek met het KERNgezond-programma, waar Jan Linders Roggel zijn steentje aan bijdraagt.

Bedrag gedoneerd in 2016: 397,- euro

ga naar KERNgezond (2016)
NaoberzorgPunt (2015) (2015)
×

NaoberzorgPunt (2015)

Stichting NaoberzorgPunt bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap van Roggel. Burgers helpen burgers waar nodig en organiseren allerlei kleine projecten met elkaar waarbij 'ontmoeting' centraal staat. Het is een particulier initiatief voor en door betrokken inwoners van Roggel. 

Het doel heeft een breed draagvlak en steunt de hele gemeenschap. Het stimuleert de leefbaarheid voor iedereen door samenwerking. Wij dragen hier graag aan bij.

Bedrag gedoneerd in 2015: 20.850,09 euro

Dorpsraad Roggel (2014)
×

Dorpsraad Roggel

De Dorpsraad Roggel behartigt  alle belangen van de inwoners van het dorp Roggel, zo streven zij ernaar de leefbaarheid in het dorp te houden.
Opbrengsten zullen worden ingezet voor activiteiten waar alle inwoners van kunnen profiteren.

Gedoneerd bedrag 2014
1329 euro

ga naar Dorpsraad Roggel
Project Naoberzorgpunt Roggel (2013)
×

Project Naoberzorgpunt Roggel

Stichting Naoberzorgpunt bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap van Roggel. Burgers helpen burgers waar nodig en organiseren allerlei kleine projecten met elkaar waarbij 'ontmoeting' centraal staat. Het is een particulier initiatief voor en door betrokken inwoners van Roggel. 

Waarom dit doel?

Het doel heeft een breed draagvlak en steunt de hele gemeenschap. Het stimuleert de leefbaarheid voor iedereen door samenwerking. Wij dragen hier graag aan bij.

ga naar Project Naoberzorgpunt Roggel

Jan Linders Sevenum

Schuttersgilde St. Sebastianus (2019)
×

Schuttersgilde St. Sebastianus

De Schuttersgilde van Sevenum toonde zich in 2018 de beste schutterij van Limburg en organiseert in 2019 het Oud-Limburgse Schuttersfeest. Als relatief kleine vereniging is dit een once-in-a-lifetime happening. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van het OLS.

ga naar Schuttersgilde St. Sebastianus
Stichting Jongerengilde Sevenum (2018) (2018)
×

Stichting Jongerengilde Sevenum (2018)

Stichting Jongerengilde Sevenum maakt onderdeel uit van Jong Nederland, een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie die mensen van 4 t/m 18 jaar de mogelijkheid biedt te spelen, ontspannen en ontplooien. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €825,55

ga naar Stichting Jongerengilde Sevenum (2018)
Zonnebloem Sevenum (2017) (2017)
×

Zonnebloem Sevenum (2017)

In april hebben we een lentefeest voor gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem. Dank zij het Jan Linders Fonds kunnen wij iedereen een uitgebreide Limburgse koffietafel aanbieden. Maar ook bij andere activiteiten kunnen we nog iets extra’s aanbieden. Dit is allemaal mogelijk dank zij het Jan Linders Fonds. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.020,50

De Zonnebloem te Sevenum (2016) (2016)
×

De Zonnebloem te Sevenum (2016)

De Zonnebloem te Sevenum is een stichting die in 2016 55 jaar bestaat. Jan Linders Sevenum helpt de stichting met de opbrengsten om een grootse activiteit voor alle gasten en vrijwilligers te organiseren. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.366,25

ga naar De Zonnebloem te Sevenum (2016)
Verzorgingshuis Sevenheym (2015) (2015)
×

Verzorgingshuis Sevenheym (2015)

Sevenheym is naast een zorgcentrum, vooral ook een plek om te wonen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en begeleid door professionals en vrijwilligers. Feestdagen laten zij niet ongemerkt voorbij gaan. Het geld wat wordt opgehaald met het Jan Linders Fonds, zal besteed worden aan terrasaankleding zodat de bewoners en bezoekers van Sevenheym gezellig buiten kunnen zitten en voor activiteiten buiten het verzorgingstehuis.

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.875,80 euro

Jongeren Gilde Sevenum (2014)
×

Jongeren Gilde Sevenum

De doelstelling van Stichting Jongerengilde Sevenum is om kinderen in hun vrije tijd gevarieerde mogelijkheden tot ontspanning en ontplooiïng te bieden. De activiteiten bestaan onder andere uit sporten, spellen, creatieve activiteiten, speurtochten, proef- en bivakkampen en de grote zomerkampen.

Ook nemen de kinderen deel aan diverse andere activiteiten zoals toernooien, outdoor-dagen en survival weekends die door het district en het Provinciaalburo Jong Nederland Limburg georganiseerd worden. Naast deze activiteiten voor de kinderen, organiseren zij ook nog activiteiten waar alle kinderen van Sevenum aan kunnen deelnemen, zoals de jaarlijkse kindermarkt met ca. 250 deelnemers en het St.Maartensfeest in het dorp met ca.1000 deelnemers, inclusief de ouders. 

Bedrag gedoneerd in 2014:
949 euro

ga naar Jongeren Gilde Sevenum
Zorgboerderij Vorsterhand (2013)
×

Zorgboerderij Vorsterhand

Vorsterhand heeft een biologische kwekerij waar witlof wordt geproduceerd dankzij aanwezige vrijwillige hulpboeren. De zorgboerderij biedt een werkplek en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouderen.

ga naar Zorgboerderij Vorsterhand

Jan Linders Sint Anthonis

Volleybalclub Activia (2019)
×

Volleybalclub Activia

Volleybalclub Somas Activia uit Sint Anthonis en Ledeacker is de oudste volleybalvereniging uit de regio (sinds 1956) met vele senior-, jeugd- en miniteams. De club wil buiten een (beach)volleybalveld en een paar speeltoestellen voor de jeugd realiseren in het dorp, zodat iedereen er in Sint Anthonis gebruik van kan maken.

ga naar Volleybalclub Activia
De Bibliotheek (2018) (2018)
×

De Bibliotheek (2018)

De groep vrijwilligers van de bibliotheek organiseert diverse activiteiten om jonge kinderen aan het lezen te krijgen, bijvoorbeeld door het organiseren van voorleesmiddagen. De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal gebruikt worden voor tasjes met boeken die samengesteld worden voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen om kinderen enthousiast te krijgen om boeken te gaan lezen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €599,20

ga naar De Bibliotheek (2018)
Jongeren Ontmoetingcentrum de Link (2017) (2017)
×

Jongeren Ontmoetingcentrum de Link (2017)

Jongeren Ontmoetingcentrum de Link kan de ondersteuning van het Jan Linders Fonds goed gebruiken omdat het is opgezet voor en door Jongeren. Het bestuur van deze stichting wil gaan sparen voor blijvende ondersteunende spel apparatuur.  

Bedrag gedoneerd in 2017: €398,05

Zorgboerderij De Witte Hoeve (2016) (2016)
×

Zorgboerderij De Witte Hoeve (2016)

Zorgboerderij De Witte Hoeve biedt 24-uurs zorg en dagbesteding voor mensen met een beperking. Mensen kunnen deelnemen aan verschillende werkzaamheden op de boerderij, zoals het verzorgen van dieren en schoonmaken van de verblijven. De liefde die deze mensen uitstralen voor hun werk was een van de redenen waarom Jan Linders Sint Anthonis dit goede doel wil steunen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 598,55

ga naar Zorgboerderij De Witte Hoeve (2016)
Zorgboerderij De Witte Hoeve (2015) (2015)
×

Zorgboerderij De Witte Hoeve (2015)

Zorgboerderij De Witte Hoeve biedt 24-uurs zorg en dagbesteding voor mensen met een beperking. Mensen kunnen deelnemen aan verschillende werkzaamheden op de boerderij, zoals het verzorgen van dieren en schoonmaken van de verblijven. De liefde die deze mensen uitstralen voor hun werk was een van de redenen waarom Jan Linders Sint Anthonis dit goed doel wil steunen.

Ga naar Zorgboerderij De Witte Hoeve www.zbdewittehoeve.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.451,55 euro

Hospicehuis de Cocon (2014)
×

Hospicehuis de Cocon

Hospicehuis de Cocon is een organisatie die mensen ondersteuning en begeleiding biedt in de laatste dagen van hun leven. De opbrengsten zullen worden besteed aan de inrichting van het huis.

Jan Linders Sint Anthonis kiest voor dit lokale doel, omdat we het hospicehuis een warm hart toedragen. We hebben erg veel bewondering voor de vrijwilligers, die de mensen ondersteunen en begeleiden in de laatste dagen van hun leven. Met onder andere onze steun kunnen ze dit mooie werk voortzetten.

Bedrag gedoneerd in 2014:
1375 euro

ga naar Hospicehuis de Cocon
Hospicehuis de Cocon (2013)
×

Hospicehuis de Cocon

Het is niet altijd mogelijk of wenselijk voor mensen om thuis te sterven, daarom biedt de Cocon een hospicehuis een gastvrij onderkomen aan mensen in de eindfase van hun leven. Het hospicehuis is een thuis waar stervenden worden omringd met persoonlijke aandacht en zorg.

Waarom dit doel?

De Cocon bestaat voornamelijk uit vrijwilligers, welke het mede mogelijk maken om het hospicehuis te laten bestaan.

ga naar Hospicehuis de Cocon

Jan Linders Sittard

We4Kids (2019)
×

We4Kids

We4Kids is een stichting die zich in de regio Sittard-Geleen inzet voor zo'n 1500 kinderen die leven onder de armoedgrens. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan iets extra's: een kleine vakantie, een cadeau.

ga naar We4Kids
Stichting Speeltuin de Roetsj (2018) (2018)
×

Stichting Speeltuin de Roetsj (2018)

Speeltuin de Roetsj in Limbrichterveld is voor Sittard en ver daarbuiten een belangrijke speelplek vanwege de toegankelijkheid voor kinderen met en zonder beperking. Het mooie zandwater toestel is aan vervanging toe vanwege leeftijd en houtrot. Voor kinderen is zand en water de manier van samenspelen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €4.822,46

ga naar Stichting Speeltuin de Roetsj (2018)
Zonnebloem Sittard-Geleen (2017) (2017)
×

Zonnebloem Sittard-Geleen (2017)

De Zonnebloem zet zich in voor het welzijn van mensen met een lichamelijke beperking. Hulpbehoevende ouderen, die weinig contact hebben en daardoor in een sociaal isolement zouden kunnen komen. Persoonlijke aandacht, bezoekwerk en activiteiten spelen hierbij een belangrijke rol.

Bedrag gedoneerd in 2017: €7.157,55

ga naar Zonnebloem Sittard-Geleen (2017)
De Engele van Zitterd-Gelaen (2016) (2016)
×

De Engele van Zitterd-Gelaen (2016)

De Engele van Zitterd-Gelaen helpen mensen die op de wachtlijst staan bij de voedselbank. Zij geven deze mensen voedselpakketten en kleding, maar dit kan altijd beter. Daarom willen ze met hulp van Jan Linders Sittard drie grote nieuwe koelingen bekostigen voor het opslaan van producten.

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.475,90

ga naar De Engele van Zitterd-Gelaen (2016)
Engele van Zittard-Gelaen (2015) (2015)
×

Engele van Zittard-Gelaen (2015)

De Engele van Zittard-Gelaen helpen mensen die op de wachtlijst staan bij de voedselbank. Zij geven deze mensen voedselpakketten en kleding, maar dit kan altijd beter. Daarom willen ze via het Jan Linders Fonds drie grote nieuwe koelingen bekostigen voor het opslaan van producten.

Ga naar Engele van Zittard-Gelaen www.EngelevanZitterd-Gelaen.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 5.038,45 euro

Toon Hermans Huis Sittard (2014)
×

Toon Hermans Huis Sittard

Het Toon Hermans huis in Sittard is een inloophuis voor kankerpatienten en familie en vrienden die begeleiding nodig hebben. Graag zouden zij een eetkamertafel en stoelen aanschaffen waar de vrijwilligers met de patiënten kunnen gaan zitten.

Jan Linders Sittard kiest voor dit lokale doel omdat we het huis een warm hart toedragen. Met onder andere onze steun kunnen de vrijwilligers hun goede werk voortzetten. Wat we heel belangrijk vinden is dat er echt naar de mensen zelf wordt gekeken; aandacht voor de mens achter de kanker. Iedereen is er welkom om te leren omgaan met deze ziekte.

Gedoneerd bedrag 2014
1927 euro

ga naar Toon Hermans Huis Sittard
Toon Hermans huis Sittard (2013)
×

Toon Hermans huis Sittard

Midden in de Sittardse binnenstad staat het Toon Hermans huis, wat een ontmoetingsplek biedt voor iedereen die op welke wijze dan ook te maken heeft of krijgt met de ziekte kanker. Een team van professioneel opgeleide vrijwilligers luistert naar u en laat u kennismaken met diverse activiteiten. Zij zorgen voor nieuwe energie, zodat u weer met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

ga naar Toon Hermans huis Sittard

Jan Linders Someren

Zorgtuinderij Wijnen (2019)
×

Zorgtuinderij Wijnen

Het tuinbouwbedrijf biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Met de opbrengst wordt een A.E.D. aangeschaft. De kantine van de tuinderij is ook de ontmoetingsplaats voor de buurtvereniging Vaarsehol en ook zij kunnen gebruik maken van het A.E.D.-apparaat.

ga naar Zorgtuinderij Wijnen
Kans Plus Asten Someren (2018) (2018)
×

Kans Plus Asten Someren (2018)

Kans Plus Asten Someren organiseert tal van activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Haar verenigingsgebouw Den Dissel te Asten is dringend toe aan een inhaalslag op onderhoudsgebied en het Jan Linders Fonds maakt dit mede mogelijk. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €4.356,70

ga naar Kans Plus Asten Someren (2018)
KansPlus Asten-Someren (2017) (2017)
×

KansPlus Asten-Someren (2017)

KansPlus Asten-Someren organiseert tal van activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Haar verenigingsgebouw Den Dissel te Asten is dringend toe aan een inhaalslag op onderhoudsgebied en Jan Linders Someren maakt het middels een speciale actie mogelijk om deze renovatie te laten plaatsvinden.

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.626,23

ga naar KansPlus Asten-Someren (2017)
ORO Someren (2016) (2016)
×

ORO Someren (2016)

ORO Someren zet zich met zorg en ondersteuning in voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio de Peel. Met de opbrengsten van Jan Linders Someren wil het goede doel duofietsen aanschaffen voor deze mensen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 759,15

ga naar ORO Someren (2016)
Stichting Jeugdcomité Someren (2015) (2015)
×

Stichting Jeugdcomité Someren (2015)

Het Jeugdcomité is een vrijwilligersorganisatie met een lange historie. Al bijna 60 jaar worden er activiteiten voor de jeugd van Someren-Dorp georganiseerd. De stichting heeft ten doel het bevorderen van activiteiten op sociaal, cultureel, maatschappelijk en ontspannend gebied voor de Somerense jeugd. Belangrijk motto voor het Jeugdcomité: Iedereen doet mee! Kinderen, middelbare scholieren, vrijwilligers, andere verenigingen en instanties.

Ga naar Stichting Jeugdcomité Someren www.jeugdcomite.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.035,15 euro

Stichting Jeugdcomité Someren (2014)
×

Stichting Jeugdcomité Someren

Het jeugdcomité is een vrijwilligersorganisatie met een lange historie. Al bijna 60 jaar worden er activiteiten voor de jeugd van Someren-Dorp georganiseerd. Gedurende het jaar organiseert het Jeugdcomité vijf activiteiten voor kinderen. De stichting heeft ten doel het bevorderen van activiteiten op sociaal, cultureel, maatschappelijk en ontspannend gebied ten behoeve van de Somerense jeugd. Belangrijk motto voor het Jeugdcomité: iedereen doet mee! Kinderen, middelbare scholieren, vrijwilligers, maar ook andere verenigingen en instanties.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.756,35 euro

ga naar Stichting Jeugdcomité Someren
Stichting Jeugdcomité Someren (2013)
×

Stichting Jeugdcomité Someren

Het Jeugdcomité is een vrijwilligersorganisatie met een lange historie. De stichting bevordert activiteiten op sociaal, cultureel, maatschappelijk en ontspannen gebied ten behoeve van de Somerense jeugd. Al bijna 60 jaar worden er activiteiten voor de jeugd van Someren-dorp georganiseerd. Gedurende het jaar organiseert het Jeugdcomité vijf activiteiten voor kinderen, welke mogelijk gemaakt worden door een grote groep vrijwillgers.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.756,35 euro

ga naar Stichting Jeugdcomité Someren

Jan Linders Stein

Buurtcentrum Nieuwdorp (2019)
×

Buurtcentrum Nieuwdorp

Buurtcentrum Nieuwdorp is ontstaan uit de activiteiten van DorpsOntwikkelingsProject in de gemeente Stein. Het heeft een waardevolle functie binnen de wijk. Zo is er iedere dag een inloophuiskamer en worden er muziek-en kaartmiddagen georganiseerd. Maar ook sport- en beweegdagen, bloemschikken en een repaircafé. Regelmatig is er een buurtontbijt en zijn er kooksessies. Aan deze gezamelijke eetmomenten wordt o.a. het geld besteed.

ga naar Buurtcentrum Nieuwdorp
Société St. Martin Fanfare de Stein (2018) (2018)
×

Société St. Martin Fanfare de Stein (2018)

Société St. Martin Fanfare de Stein organiseert bijzondere en feestelijke activiteiten, voor elk wat wils. Het Jan Linders Fonds zal in 2018, het jubileumjaar van deze vereniging, een bijdrage leveren in het interactief project "Youth for Music".

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.197,56

ga naar Société St. Martin Fanfare de Stein (2018)
Scouting Stein (2017) (2017)
×

Scouting Stein (2017)

Scouting Stein heeft momenteel 200 leden die wekelijks met plezier samen met de kinderen leuke activiteiten doen. Graag willen we met de vereniging dit jaar naar een pretpark gaan in verband met  ons 85 jarig bestaan. Het Jan Linders Fonds draagt hieraan bij om dit realiseerbaar te maken.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.497,75

ga naar Scouting Stein (2017)
Stichting Scouting Stein (2016) (2016)
×

Stichting Scouting Stein (2016)

Stichting Scouting Stein organiseert activiteiten op een actieve en uitdagende manier, zowel binnen als buiten en ook voor kinderen waarvan vanuit huis het budget niet toereikend is. De opbrengsten van Jan Linders Stein worden gebruikt om nieuw materiaal aan te schaffen. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.576,65

ga naar Stichting Scouting Stein (2016)
Vivantes woonzorgcentrum de Moutheuvel (2015) (2015)
×

Vivantes woonzorgcentrum de Moutheuvel (2015)

Het woonzorgcentrum is een belangrijk onderdeel van de gemeente Stein. Dagelijks worden voor de bewoners activiteiten georganiseerd. Met een zéér laag budget moeten deze activiteiten worden gefinancierd en wordt er met regelmaat een beroep gedaan op de middenstand van Stein.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.569,20 euro

Stichting Voedselbank Limburg-Zuid (2014)
×

Stichting Voedselbank Limburg-Zuid

De Voedselbank heeft een dependance in Urmond waarvan steeds meer gebruik wordt gemaakt. Opbrengsten zullen worden gebruikt om levensmiddelen aan te kopen.

Gedoneerd bedrag 2014
1232 euro

Stichting De Minima (2013)
×

Stichting De Minima

Iedereen kan worden getroffen door grote financiële problemen welke mensen zelf niet op kunnen lossen. Mensen met schulden en/of problemen worden vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Stichting De Minima helpt deze mensen om dit plaatje weer op compleet te krijgen.

Jan Linders Swalmen

Jong Nederland Swalmen (2019)
×

Jong Nederland Swalmen

De vereniging staat voor spel, creativiteit en avontuur (natuurbeleving) voor de jeugd. De opbrengsten worden gebruikt voor het 75-jarige jubileum in 2020. 

ga naar Jong Nederland Swalmen
Stichting Emmaus-Perspectief (2018) (2018)
×

Stichting Emmaus-Perspectief (2018)

Emmaus-Perspectief is een woon- en werkgemeenschap, waar mensen worden opgevangen die in een periode van hun leven even steun in de rug nodig hebben, een veilige thuishaven, om na verloop van tijd weer op eigen benen te kunnen staan.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.110,44

ga naar Stichting Emmaus-Perspectief (2018)
Stichting Emmaus-Perspectief (2017) (2017)
×

Stichting Emmaus-Perspectief (2017)

Emmaus-Perspectief is een woon- en werkgemeenschap, waar mensen worden opgevangen die in een periode van hun leven even een steun in de rug nodig hebben, om na verloop van tijd weer op eigen benen te kunnen staan. Wij bieden hen een veilige thuishaven. Alle opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden besteed aan het onderhoud van onze woongroep. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €12.045,05

Woonzorgcentrum Amaliahof (2016) (2016)
×

Woonzorgcentrum Amaliahof (2016)

Woonzorgcentrum Amaliahof wil de dagbesteding in Swalmen weer laten bruisen door extra activiteiten te organiseren voor de bewoners waar normaal geen budget meer voor is. Jan Linders Swalmen vindt dit een mooi doel en willen hier graag een steentje aan bijdragen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 4.243,80

ga naar Woonzorgcentrum Amaliahof (2016)
Kinderkoor Ninos Cantando Swalmen (2015) (2015)
×

Kinderkoor Ninos Cantando Swalmen (2015)

Dit koortje draait volledig op vrijwilligers en verzorgt regelmatig optredens in het verzorgingstehuis St. Jan Baptist. Zij  willen op deze manier een vrolijke noot brengen bij de ouderen die deze afleiding toch al zó nodig hebben. Een goed initiatief vindt Jan Linders Swalmen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.275,00 euro

Jong Nederland Swalmen (2014)
×

Jong Nederland Swalmen

Jong Nederland Swalmen organiseert veel verschillende activiteiten voor veel kinderen. Niet alle ouders zijn in de gelegenheid om deze te betalen. Zonder de inzet van Jong Nederland zouden veel kinderen deze activiteiten dus missen. Ook bij bijzondere uitstapjes zijn de eigen bijdrages zó minimaal dat geen enkel kind deze uitstapjes hoeft te missen. 

Wij waarderen de inzet van Jong Nederland en vinden dat zij aan de beurt zijn voor een bijdrage namens het Jan Linders Fonds.

Gedoneerd bedrag in 2014:
1020 euro

ga naar Jong Nederland Swalmen
Vrijwillgers van woonzorgcentra De Zorggroep Swalmen (2013)
×

Vrijwillgers van woonzorgcentra De Zorggroep Swalmen

De vrijwilligers van De Zorggroep Swalmen zetten zich dagelijks in voor de bewoners van woonzorgcentra en begeleiden en ondersteunen hen tijdens de uitvoering van diverse activiteiten.

Waarom dit doel?

Wij vinden dat de vrijwilligers ook wel eens in het zonnetje gezet mogen worden en stropen onze mouwen dit jaar op om geld in te zamelen voor hen. Hiermee kunnen zij een leuk dagje weg of een ander uitje realiseren.

Jan Linders Tegelen

Stichting 'Uw Wijkbus' (2019)
×

Stichting 'Uw Wijkbus'

De stichting organiseert vervoer en uitstapjes voor oudere bewoners of bewoners met een sociale of fysieke beperking. De opbrengst wordt besteed om de eigen bijdrage aan uitstapjes van de deelnemers laag te  houden. Daarnaast willen ze met de opbrengst ook op zondag uitstapjes gaan organiseren, omdat dit dagen zijn dat ouderen zich vaak eenzaam voelen. 

ga naar Stichting 'Uw Wijkbus'
Roparun Team Samen Voor Palliatief (2018) (2018)
×

Roparun Team Samen Voor Palliatief (2018)

Roparun Team Samen Voor Palliatief organiseert activiteiten om de palliatieve zorg voor mensen met kanker onder de aandacht te brengen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.776,56

ga naar Roparun Team Samen Voor Palliatief (2018)
Huis van de wijk De Haandert (2017) (2017)
×

Huis van de wijk De Haandert (2017)

Huis van de wijk De Haandert is een plek waar wijkbewoners van alle leeftijden elkaar ontmoeten en iets voor elkaar kunnen betekenen. Men kan er deelnemen als bezoeker aan de open inloop activiteiten of als vrijwilliger om bij deze activiteiten te assisteren. De opbrengst van Jan Linders Tegelen wordt gebruikt voor het aanschaffen van materialen en gereedschappen voor de verschillende activiteiten die er zijn.

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.289,29

Stichting Kindervakantiewerk Tegelen (2016) (2016)
×

Stichting Kindervakantiewerk Tegelen (2016)

Kindervakantiewerk Tegelen organiseert activiteiten voor jeugd van 4 t/m 13 jaar. De activiteiten hebben tot doel om contacten onderling en de vaardigheden van de kinderen te bevorderen en om ze een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden. Jan Linders Tegelen draagt hier aan bij door de opbrengsten te doneren aan KVW Tegelen, zodat er nog vele activiteiten aangeboden kunnen worden aan de jeugd. Immers; de jeugd heeft de toekomst!

Bedrag gedoneerd in 2016: 3.131,92 euro

ga naar Stichting Kindervakantiewerk Tegelen (2016)
Kindervakantiewerk Steyl (2015) (2015)
×

Kindervakantiewerk Steyl (2015)

Kindervakantiewerk Steyl krijgt van de gemeente Venlo nauwelijks subsidie meer en dreigt daardoor te verdwijnen. Jan Linders Tegelen heeft dan ook voor dit doel gekozen omdat dit zonde is in een buurt waar de jeugd toch al niet veel heeft. Om de komende jaren toch een leuk kindervakantiewerkprogramma in Steyl te bieden, steunt Jan Linders Tegelen dit goede doel.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.018,90 euro

Kindervakantiewerk Steyl (2014)
×

Kindervakantiewerk Steyl

Kindervakantiewerk Steyl krijgt van de gemeente Venlo nauwelijks subsidie meer en dreigt daardoor te verdwijnen. We ondersteunen hen zodat kinderen in Steyl toch van een mooi kindervakantie werkprogramma kunnen genieten.

Opgehaald bedrag in eerste half jaar: 1.814,80 euro

ga naar Kindervakantiewerk Steyl
Stichting Het Victorfonds (2013)
×

Stichting Het Victorfonds

Het Victorfonds biedt rechtstreekse, kleinschalige en persoongerichte hulp aan mensen die in moeilijke omstandigheden verkeren. De stichting geeft onder meer financiële vergoeding en verstrekt goederen, beiden in de ruimste zin van het woord.

ga naar Stichting Het Victorfonds

Jan Linders Tienray

Stichting Kidsfun (2019)
×

Stichting Kidsfun

Stichting Kidsfun Tienray houdt zich vooral bezig met organiseren van jeugdactiviteiten in Tienray. Om de bijdrage van de deelnemende kinderen zo laag mogelijk te houden, wil de stichting een eigen tent aanschaffen.

ga naar Stichting Kidsfun
Stichting Kidsfun Tienray (2018) (2018)
×

Stichting Kidsfun Tienray (2018)

Stichting Kidsfun Tienray houdt zich vooral bezig met het organiseren van jeugdactiviteiten in Tienray. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om naast vaste activiteiten die zij nu doen zoals de kindervakantiewerkweek, extra activiteiten te organiseren voor jeugd. Daarnaast worden de opbrengsten gebruikt voor de aanschaf van duurzame artikelen om activiteiten mogelijk te maken.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1869,51

ga naar Stichting Kidsfun Tienray (2018)
Stichting Naoberzorgpunt Meerlo (2017) (2017)
×

Stichting Naoberzorgpunt Meerlo (2017)

NZP Meerlo wil primair een hulpvrager koppelen aan een vrijwilliger, zodat mensen zo lang mogelijk in Meerlo kunnen blijven wonen. In 2017 doen we lokaal onderzoek naar de haalbaarheid van realisatie cluster “wonen met 7x24 uur zorg” in ons dorp. Daarnaast zoeken we de verbinding met andere lokale organisaties en activiteiten met als thema “iedereen moet kunnen MEEDOEN”. De organisatie van een dorpsdagactiviteit in samenwerking met de basisschool en de Muziekfabriek is daar een voorbeeld van. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €6.762,65

ga naar Stichting Naoberzorgpunt Meerlo (2017)
Stichting Naoberzorgpunt Meerlo - Tienray (2016) (2016)
×

Stichting Naoberzorgpunt Meerlo - Tienray (2016)

Stichting Naoberzorgpunt Meerlo - Tienray wil de leefbaarheid in Meerlo en Tienray verbeteren door hulp en zorg te bieden aan personen die geen beroep op familie of kennissen kunnen doen. Met de opbrengsten van Jan Linders Tienray willen zij middagen, spreekuren en activiteiten organiseren.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.559,74

ga naar Stichting Naoberzorgpunt Meerlo - Tienray (2016)
Stichting Ons Speulplekske (2015) (2015)
×

Stichting Ons Speulplekske (2015)

Stichting Ons Speulplekske zorgt voor het opknappen en onderhouden van speeltuintjes in Meerlo. Daarnaast willen zij door middel van het Jan Linders Fonds voor nieuwe toestellen zorgen.

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.681,45 euro

Klein Lourdes (2014)
×

Klein Lourdes

Tienray was vroeger een pelgrimsoord, de Statieweg die net buiten het dorp ligt wordt voorzien van een verhard pad. Dit plan is opgezet door vrijwilligers die ons hebben gevraagd om 1 of indien mogelijk 2 artikelen te doneren. Het gaat om een beamer om bezoekers een presentatie te tonen van het dorp en de historie. Verder leek het ons een mooi idee om bij het pad een praattafel te zetten zodat de inwoners daar kunnen rusten. De tafel kan dan worden voorzien met de tekst mogelijk gemaakt door Jan Linders. 

Jan Linders Tienray kiest voor dit lokale doel, omdat we trots zijn op onze historie. Met extra materialen kan Klein Lourdes nog beter de geschiedenis van ons mooie dorp vertellen. Iedereen mag weten hoe bijzonder Tienray is!

Gedoneerd bedrag 2014
1334 euro

ga naar Klein Lourdes
Klein Lourdes (2013)
×

Klein Lourdes

Tienray was vroeger een pelgrimsoord, waardoor de kerk fungeert als een middelpunt van de gemeenschap. Met de opbrengsten zal de Statieweg, welke net buiten het dorp ligt, worden voorzien van een verhard pad. Ook zal de steun worden gebruikt voor nieuwe middelen om de historie van het dorp te tonen en promoten.

Waarom dit doel?

Klein Lourdes wordt door het hele dorp gedragen en zal bijdragen aan een goede uitstraling van Tienray.

ga naar Klein Lourdes

Jan Linders Valkenburg

JongHouthem (2019)
×

JongHouthem

De stichting Wij Houthem – St. Gerlach richt zich op het ondersteunen en stimuleren van initiatieven van inwoners, signaleren van ontwikkelingen voor de dorpsgemeenschap. Een onderdeel ervan is JongHouthem. Zij organiseren activiteiten voor de kinderen uit het dorp om zo een bijdrage te leveren aan de Houthemse gemeenschap. De opbrengst zal besteed worden de huur van attracties voor de sport- en speldag. Afgelopen jaar is de basisschool in het dorp weggevallen en nu wil de stichting toch van alles doen voor deze kinderen. 

ga naar JongHouthem
Nationale Vereniging de Zonnebloem (2018) (2018)
×

Nationale Vereniging de Zonnebloem (2018)

De Zonnebloem organiseert activiteiten buiten de deur voor mensen met een lichamelijke beperking, die normale sociale contacten dreigen te verliezen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om een grotere activiteit te organiseren in de vorm van een busreis.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.841,07

ga naar Nationale Vereniging de Zonnebloem (2018)
Scouting St. Franciscus (2017) (2017)
×

Scouting St. Franciscus (2017)

Scouting St. Franciscus staat voor uitdaging. Met behulp van vele vrijwilligers biedt het leuke en spannende activiteiten, waarmee meiden en jongens in de leeftijd van 5 tot 20 jaar worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. De opbrengsten van Jan Linders Valkenburg zullen worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw materiaal zoals pionier- hout, -touw en tenten. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.569,40

KIAVA Stichting Kinderactiviteiten Valkenburg (2016) (2016)
×

KIAVA Stichting Kinderactiviteiten Valkenburg (2016)

KIAVA Stichting Kinderactiviteiten Valkenburg organiseert activiteiten voor het feest van Sinterklaas en het Oranjefeest. Om te zorgen dat deze activiteiten voor alle kinderen van Valkenburg toegankelijk zijn, draagt Jan Linders Valkenburg zijn steentje bij aan deze stichting.

Bedrag gedoneerd in 2016: 826,55 euro

ga naar KIAVA Stichting Kinderactiviteiten Valkenburg (2016)
Stichting Jeugdjónkheid Boete de Paort Vallekeberg (2015) (2015)
×

Stichting Jeugdjónkheid Boete de Paort Vallekeberg (2015)

De stichting Jeugjónkheid houdt zich bezig met het behoud van cultuurerfgoed. Dit doen zij door middel van het planten van een mei-den van 18 meter. Bij dit evenement hoort ook een mei-koning en mei-koningin die op een praalwagen door de straten van Valkenberg trekken en de mei-den tentoonstellen aan het publiek.

Ga naar Stichting Juegdjónkheid Boete de Paort Vallekeberg www.jeugjonkheid.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 1.995,20 euro

Jeugdstichtingclub 77 (2014)
×

Jeugdstichtingclub 77

Deze vereniging organiseert het hele jaar door activiteiten voor de jeugd zoals zomerkamp, fietstochten, straattekenen enzovoort. De opbrengsten vanuit de samenwerking zullen worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe attributen voor buitenspellen ten behoeve van het zomerkamp of de spellendag tijdens Koninginnedag.

Gedoneerd bedrag 2014
1074 euro

Activiteitencentrum boerderij/kwekerij den Hoof (2013)
×

Activiteitencentrum boerderij/kwekerij den Hoof

Deze zorgboerderij bied werkgelegenheid aan mensen met een verstandelijke beperking. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor de dieren en onderhouden zij het erf. Ook worden er biologische producten gekweekt.

Waarom dit doel?

Al generaties lang komen mensen uit Valkenburg hier met hun kinderen om de dieren te voeren. Het is kleinschalig maar trekt wel veel mensen aan. Wij willen de toegankelijkheid en de naamsbekendheid van de boerderij graag vergroten en daarom organiseren wij dit jaar allerlei activiteiten in samenwerking met de boerderij.

Jan Linders Velden

Jeugdklup JFK Velden (2019)
×

Jeugdklup JFK Velden

Jeugdklup John F. Kennedy Velden, kortweg JFK, is een vereniging voor jeugd van 6 tot en met 16 jaar. Tijdens de wekelijkse groepsavonden staan sport, spel en creativiteit voorop. Daarnaast organiseert de JFK dé Kenny-dag, een ouderavond en het proefkamp. Dit is een voorproefje op het spetterende zomerkamp waarmee ieder seizoen wordt afgesloten. Het geld komt ten goede aan een bijzondere dagje uit voor alle leden in het jubileumseizoen 2018-2019.

ga naar Jeugdklup JFK Velden
KBO Velden (2018) (2018)
×

KBO Velden (2018)

Men kan vanaf 50 jaar lid worden van de KBO. Als lid ontvangt men 10 keer per jaar twee nieuwsbladen en kan men deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor het organiseren van deze activiteiten.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.339,80

ga naar KBO Velden (2018)
Vilgertshof dagbesteding (2017) (2017)
×

Vilgertshof dagbesteding (2017)

Vilgertshof dagbesteding en begeleiding zet zich in voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. De opbrengsten van Jan Linders dragen bij aan een pipowagen waar deze doelgroep rust en plezier in kan vinden.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.122,80

ga naar Vilgertshof dagbesteding (2017)
Stichting Dichterbij Velden (2016) (2016)
×

Stichting Dichterbij Velden (2016)

Jan Linders Velden heeft als goede doel Stichting Dichterbij Velden gekozen, zodat zij met de opbrengsten activiteiten kunnen organiseren voor mensen die verder weinig omhanden hebben. Ook zal de stichting materiaal aanschaffen en de gezamenlijke woonruimtes gaan opknappen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 789,90 euro

ga naar Stichting Dichterbij Velden (2016)
Jeugdclub Sirene 99 Lomm (2015) (2015)
×

Jeugdclub Sirene 99 Lomm (2015)

Sirene 99 is de jeugdclub van Lomm die zorgt voor de leefbaarheid in het dorp. Vrijwel alle kinderen vanaf groep 3 zijn lid van deze club. Ieder jaar worden er naast de wekelijkse clubavonden gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals Carnavalsbal, Sinterklaasavond, Rollebol en pyamaparty. Het hoogtepunt van het clubjaar is het zomerkamp. Met alle kinderen vanaf groep 5 gaan ze dan op kamp. In een bos in de regio wordt dan een heus tentenkamp opgebouwd. Al deze activiteiten kunnen ze niet organiseren zonder de hulp van onze vele vrijwilligers en financiële ondersteuning in een tijd van subsidievermindering.

Ga naar Jeugdclub Sirene 99 www.sirene99.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.698,65 euro

Bewonerscommissie De Rozenhof (2014)
×

Bewonerscommissie De Rozenhof

De bewonerscommissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de bewoners van De Rozenhof in Velden. Deze activiteiten variëren van fietstochten, kienavonden, spelenmiddagen, kaartmiddagen, de Mosselavond en verder. Dit jaar bestaat De Rozenhof 10 jaar en men heeft een aantal activiteiten op de rol staan waarvoor zij wel een extra zakcentje kunnen gebruiken. 

Jan Linders Velden kiest voor dit lokale doel omdat we de verzorgers van de dagverzorging een warm hart toedragen. Deze groep mensen zet zich dagelijks in om de bewoners te vermaken, zodat ze zich niet alleen voelen. Denk dan aan gezellig samen koken of dagactiviteiten. Dat helpen wij graag mee mogelijk maken!

Gedoneerd bedrag in 2014
1321 euro

Waarom dit doel?

Jan Linders Velden kiest voor dit lokale doel omdat we de verzorgers van de dagverzorging een warm hart toedragen. Deze groep mensen zet zich dagelijks in om de bewoners te vermaken, zodat ze zich niet alleen voelen. Denk dan aan gezellig samen koken of dagactiviteiten. Dat helpen wij graag mee mogelijk maken! Er is 1321 euro opgehaald voor dit goede doel.

Woonzorgcomplex De Rozenhof (2013)
×

Woonzorgcomplex De Rozenhof

Deze instelling zorgt voor het dagelijks vermaak van ouderen in het zorgcentrum, waardoor ze niet de hele dag alleen zitten. Ook wordt er iedere dag heerlijk voor de ouderen gekookt.

Waarom dit doel?

Jan Linders Velden kiest voor dit lokale doel omdat we de verzorgers van de dagverzorging een warm hart toedragen. Deze groep mensen zet zich dagelijks in om de bewoners te vermaken, zodat ze zich niet alleen voelen. Denk dan aan gezellig samen koken of dagactiviteiten. Dat helpen wij graag mee mogelijk maken!

Jan Linders Venlo

Stichting Steun gezin Venlo (2019)
×

Stichting Steun gezin Venlo

Op Steungezin.nl staan financiële hulpvragen van stadsgenoten die in armoede leven. Ook in Venlo leven gezinnen onder de armoede grens en Stichting Steun Gezin zet zich in voor hen, met behulp van een online buurtplatform. Zo kunnen de stadsgenoten elkaar (anoniem) een steuntje in de rug geven. De website van Steungezin Venlo is hét nieuwe, innovatieve online buurtplatform. Steungezin verbindt stadgenoten met elkaar én overbrugt de kloof tussen arm en rijk. Met de opbrengst kunnen rekeningen betaald en wensen vervuld worden voor mensen die in armoede leven.

ga naar Stichting Steun gezin Venlo
Burenhulp Venlo-Zuid (2018) (2018)
×

Burenhulp Venlo-Zuid (2018)

Burenhulp Venlo-Zuid zet zich in om binnen de wijk elkaar te ondersteunen met incidentele diensten. Dit doen zij zonder subsidies, maar met vrijwilligers en zijn afhankelijk van sponsoren. Bij incidentele diensten kun je denken aan het brengen en halen van buurtbewoners naar bijvoorbeeld artsbezoeken; kleine klusjes in huis; administratieve hulp. Doelstelling van de Burenhulp:  Elke buurtbewoner van Venlo-Zuid kan hulp krijgen van onze vrijwilligers, als hij/zij deze hulp niet zelf kan regelen.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.653,83

ga naar Burenhulp Venlo-Zuid (2018)
Gemeenschapshuis Ut Tref (2017) (2017)
×

Gemeenschapshuis Ut Tref (2017)

De doelstelling van gemeenschapshuis Ut Tref is het beheer en de exploitatie van Ut Tref, dat voorziet in de behoefte aan geschikte lokaalruimte voor de activiteiten van de plaatselijke Bonafide verenigingen en stichtingen op maatschappelijk, levensbeschouwelijk, recreatief en cultureel gebied. De opbrengsten zullen besteed worden aan het opknappen en renoveren van het pand.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.667,20

 

ga naar Gemeenschapshuis Ut Tref (2017)
Madson Club Venlo (2016) (2016)
×

Madson Club Venlo (2016)

Madson Club Venlo is een dansschool welke geregeld liefdadigheidsoptredens geeft. Jan Linders Venlo heeft voor deze dansschool gekozen, omdat zij geen recht hebben op gemeentelijke subsidies. Met de opbrengsten van Jan Linders Venlo kan alles voor deze optredens gefinancieerd worden. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 1.627,32 uur

ga naar Madson Club Venlo (2016)
Kinderboerderij Hagerhof (2015) (2015)
×

Kinderboerderij Hagerhof (2015)

Een kinderboerderij voor kinderen en hun dieren in de gemeente Venlo. Het is een officieel Fairtrade gecertificeerd bedrijf, dat zeer actief is in duurzaamheid, milieu en de educatie van kinderen hierin.

Ga naar Kinderboerderij Hagerhof www.kinderboerderijhagerhof.nl

Bedrag gedoneerd in 2015: 2.144,30 euro

Speeltuin Hagerweike (2014)
×

Speeltuin Hagerweike

Speeltuin Hagerweike is een openbare speeltuin die het hele jaar door geopend is. De beheerder en andere vrijwilligers zorgen ervoor dat het winkeltje, het terras en het zaaltje elke dag (bij droog weer) open zijn van 12:00 tot 18:00. Bij goed weer blijven het winkeltje en de toiletten langer open. Het Hagerweike is ook de ideale plek voor een schoolreisje of verjaardagsfeestje. Ook voor familiedagen, spellenmiddagen of vergaderingen is de locatie uitermate geschikt. In het zaaltje is plek voor ongeveer 40 personen. In het winkeltje zijn, tegen erg lage kosten snoep, chips, frisdrank, koffie, thee, broodjes en ijs te verkrijgen.

Gedoneerd bedrag 2014
2832 euro

 

Waarom dit doel?

De speeltuin heeft een grote maatschappelijke functie in Venlo. Niet alleen voor de honderden kinderen die hier jaarlijks spelen, maar ook voor de tien enthousiaste medewerkers die via de werkvoorziening van de gemeente in de speeltuin aan het werk kunnen. Alle opbrengsten zullen gebruikt worden om extra activiteiten op te zetten voor de jeugd en eventuele spellen en/of een spelcomputer te kopen om de jeugd ook in de wintermaanden bij elkaar te krijgen.

ga naar Speeltuin Hagerweike
Onze Beestenboel (2013)
×

Onze Beestenboel

Een kleinschalig dierenpark met een leuke speeltuin en pipodorp waar jong en oud samenkomen. Voor kinderen is er ook een circusdorp en kunnen de dieren naar hartelust geknuffeld en geaaid worden. Onze Beestenboel biedt ontspanning, aandacht en liefde waar vrijwiliggers zich met hart en ziel inzetten voor het beheer en onderhoud van dit park.

ga naar Onze Beestenboel

Jan Linders Venray

Lourdesgroep Maas en Peel (2019)
×

Lourdesgroep Maas en Peel

De stichting organiseert twee keer per jaar een reis naar Lourdes om mensen een mooie bedevaart en vakantie te bezorgen. Ze willen in 2020 een gezinsbedevaart naar Lourdes organiseren. Daarmee richten ze zich vooral op de kinderen. Hieraan zal de opbrengst van het Jan Linders Fonds besteed worden.

ga naar Lourdesgroep Maas en Peel
Reuma Patiënten Vereniging Venray (2018) (2018)
×

Reuma Patiënten Vereniging Venray (2018)

Reuma Patienten Vereniging Venray en omstreken organiseert belangenbehartiging van de eigen leden en van personen met een reumatische aandoening in het algemeen. Van de opbrengsten van het Jan Linders Fonds willen zij een nieuw tenue aanschaffen zodat ze bij activiteiten beter herkenbaar zijn, daarnaast willen zij activiteiten blijven aanbieden.

Bedrag gedoneerd in 2018: €1.539,58

ga naar Reuma Patiënten Vereniging Venray (2018)
Roll for Fun (2017) (2017)
×

Roll for Fun (2017)

Roll for Fun staat voor wekelijkse beleving van dans, muziek en beweging voor zowel rolstoelgebruikers als staande dansers, met mede een sociaal/maatschappelijk doel. De opbrengsten zullen ten goede komen aan scholingsdagen, nieuwe vesten, en kleding/materialen voor wedstrijden. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.515,20

ga naar Roll for Fun (2017)
Joutou (2016) (2016)
×

Joutou (2016)

Joutou is een sportzorgcentrum voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Met de opbrengsten van Jan Linders Venray kunnen zij de geitenstal in de dierenweide van het Sint Anna park weer in ere herstellen.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.017,95 euro

ga naar Joutou (2016)
Rode Kruis afdeling Horst aan de Maas - Venray (2015) (2015)
×

Rode Kruis afdeling Horst aan de Maas - Venray (2015)

Al 50 jaar is het een doelstelling van het Rode Kruis afdeling Horst aan de Maas - Venray om jeugd te betrekken bij sociale- en evenementenhulpverlening. 2015 is het jubileumjaar waarin het Rode Kruis verschillende activiteiten organiseert om de betrokkenheid van de jeugd te vergroten, zoals een uitwisselingsweekend en EHBO-wedstrijden.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.684,75 euro

Jong Markant, onderdeel van het Rooyse Gidsen Gilde (2014)
×

Jong Markant, onderdeel van het Rooyse Gidsen Gilde

Jong Markant is een interactieve ontdekkingstocht voor de jeugd in Venray betreffende de historie en cultuur van Venray. Doelstelling: kinderen enthousiasmeren voor het kennisnemen van historie en cultuur in Venray. De opbrengsten zullen gebruikt worden om een bijdrage te leveren aan het tot stand komen van een interactieve ontdekkingstocht voor de jeugd in Venray.

Gedoneerd bedrag 2014
1599 euro

Wauw Speciaal Voor Jou (2013)
×

Wauw Speciaal Voor Jou

Deze stichting biedt kinderen met een beperking zorg, activiteiten en geeft een leuke invulling aan vrijetijdsbesteding. De mogelijkheden van het kind, in plaats van de beperkingen, staan centraal.

Waarom dit doel?

Wij vinden de activiteiten die de stichting organiseert een erg mooi gebaar waar wij graag aan bijdragen.

ga naar Wauw Speciaal Voor Jou

Jan Linders Wanroij

Stichting Jongeren Onder Elkaar (2019)
×

Stichting Jongeren Onder Elkaar

Stichting Jongeren Onder Elkaar heeft als doel om kinderen die de basisschool verlaten, op een veilige en toegankelijke manier kennis te laten maken met het uitgaansleven. Wekelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De opbrengst wordt besteed aan het vervangen van verouderde licht- en geluidsapparatuur.

ga naar Stichting Jongeren Onder Elkaar
De Koffiepot (2018) (2018)
×

De Koffiepot (2018)

"De Koffiepot" is een dagbesteding voor kwetsbare ouderen. Een fijne plek waar mensen zich thuis voelen, maar helaas nog niet buiten kunnen zitten. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt voor een mooie beschutte en veilige plek waar de gasten buiten kunnen genieten.

Bedrag gedoneerd in 2018: €5.129,10

ga naar De Koffiepot (2018)
Jeugdkamp Wanroij (2017) (2017)
×

Jeugdkamp Wanroij (2017)

Jeugdkamp Wanroij wordt al meer dan 50 jaar georganiseerd voor voetballend jeugd (8-12 jaar) uit Wanroij en Landhorst. De organisatie is geheel zelfstandig en dus niet afhankelijk van de financiën van een voetbalclub. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds dragen bij aan een grote tent als eetzaal/ontmoetingsplek voor het kamp.

Bedrag gedoneerd in 2017: €2.267,65

Zorg Collectief Wanroij (2016) (2016)
×

Zorg Collectief Wanroij (2016)

Zorg Collectief Wanroij beheert 't Atrium, nadat deze door Pantein is afgestoten. In deze ruimte worden activiteiten georganiseerd voor ouderen, waar Jan Linders Wanroij een steentje aan bijdraagt.

Bedrag gedoneerd in 2016: 2.562,80 euro

ga naar Zorg Collectief Wanroij (2016)
Week van de Goede Doelen Wanroij (2015) (2015)
×

Week van de Goede Doelen Wanroij (2015)

De Week van de Goede Doelen is een groep vrijwilligers die via collectes en andere acties geld inzamelt voor 10 goede doelen die Wanroij een warm hart toedraagt. Sommige vrijwilligers zijn al 40 jaar betrokken bij deze stichting. De 10 goede doelen krijgen via deze stichting meer kenbaarheid en draagkracht in Wanroij en omgeving.

Bedrag gedoneerd in 2015: 4.868,74 euro

Jeugdhonk Wanroij (2014)
×

Jeugdhonk Wanroij

De medewerkers van Jan Linders Wanroij willen dit jaar de jeugd in Wanroij ondersteunen (vorig jaar de ouderen). Opbrengsten zullen worden besteed aan de aanschaf van GPS apparatuur die gebruikt wordt bij spooktochten en droppingen zodat deze op een veilige manier kunnen verlopen.

Gedoneerd bedrag 2014
1705 euro

ga naar Jeugdhonk Wanroij
Zorgcentrum De Lookant (2013)
×

Zorgcentrum De Lookant

De Lookant is een klein en huiselijk zorgcentrum met 26 bewoners, welke echt deel uit maakt van het dorpse leven in Wanroij. Het feit dat iedereen elkaar kent, zorgt voor een gemoedelijke en persoonlijke sfeer waar de ouderen zeer van genieten.

 

Waarom dit doel?

Afgelopen jaar is er een overkapping gemaakt zodat de bewoners buiten kunnen zitten. Jan Linders Wanroij wil graag een bijdrage leveren aan het aanleggen van een bijbehorende tuin.

Jan Linders Weert (Maaspoort)

Stichting OntspanWater (2019)
×

Stichting OntspanWater

Stichting OntspanWater exploiteert een therapiebad dat aangepast is voor minder validen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking, reuma, spierpijn, chronische pijn, hersenletsel, een mobiliteitsprobleem of revalidatie. Het geld wat opgehaald wordt, wordt besteed aan aanpassingen in de toiletruimten.

Bedrag gedoneerd in 2018: €3.254,98

ga naar Stichting OntspanWater
Stichting OntspanWater (2018) (2018)
×

Stichting OntspanWater (2018)

Stichting Ontspan/Water is een therapie bad voor iedereen aangepast voor mindervaliden, met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, voor mensen met MS, reuma, spierpijn, chronische pijn, dementie, hersenletsel,een mobiliteitsprobleem (rolstoel of ligorthese afhankelijkheid) of revalidatie.  De opbrengsten van het Jan Linders Fonds worden gebruikt om de toiletten, doucheruimtes en kleedruimtes te voorzien van wandbeugels.

ga naar Stichting OntspanWater (2018)
PSW Graafschap Hornelaan Weert (2017) (2017)
×

PSW Graafschap Hornelaan Weert (2017)

Binnen WBC Graafschap Hornelaan in Weert wonen  30 cliënten met een verstandelijke beperking. Jan Linders Weert draagt bij aan de aanschaf van een side-by-side fiets voor onze cliënten zodat ze zich samen met begeleiding kunnen verplaatsen in de omgeving van Weert.

Bedrag gedoneerd in 2017: €3.950,94

 

ga naar PSW Graafschap Hornelaan Weert (2017)
Stichting Pedagogisch Sociaal Werk (2016) (2016)
×

Stichting Pedagogisch Sociaal Werk (2016)

Stichting Pedagogisch Sociaal Werk biedt zorg en ondersteuning van goede kwaliteit aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke handicap bij wonen, dagbesteding/werken/onderwijs en vrije tijd. De opbrengsten van Jan Linders Weert Maaspoort zullen bijdragen aan de bouw van een nieuw Woon Begeleidings Centrum voor mensen met een ernstige meervoudige handicap. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 5.281,70 euro

ga naar Stichting Pedagogisch Sociaal Werk (2016)
Zorgboerderij Ingelshof (2015) (2015)
×

Zorgboerderij Ingelshof (2015)

Zorgboerderij Ingelshof verzorgt dagbesteding voor de oudere bewoners in de gemeente Weert. Jan Linders Weert vindt dat zij goed werk verrichten en wil hen dan ook steunen in het uitbreiden van de zorgboerderij.

Bedrag gedoneerd in 2015: 7.071,71 euro

Toon Hermans Huis Weert (2014)
×

Toon Hermans Huis Weert

Het Toon Hermans Huis in Weert is bedoeld voor mensen met kanker en hun partner en gezinsleden. Ook staan zij klaar voor mensen die de ziekte achter de rug hebben en voor de nabestaanden van kankerpatiënten. Zij zijn volledig afhankelijk van donaties. Het Toon Hermans Huis in Weert is een begrip in de stad en is lokaal betrokken.

Jan Linders Weert kiest voor dit lokale doel, omdat wij het Toon Hermans Huis een warm hart toedragen. Het is een begrip in onze stad, dat al veel mensen in zware tijden heeft kunnen steunen. Wij willen ze graag onze steun bieden, omdat ze volledig afhankelijk zijn van donaties.

Gedoneerd bedrag 2014
1987 euro

ga naar Toon Hermans Huis Weert
Toon Hermans huis Weert (2013)
×

Toon Hermans huis Weert

Het Toon Hermans huis in Weert is bedoeld als opvang voor mensen met kanker en familieleden van hen. Daarnaast staan de deuren altijd open voor nabestaanden en voor mensen die de ziekte hebben overwonnen. Het Toon Hermans huis is een begrip in de stad en is zeer lokaal betrokken.

Waarom dit doel?

Het Toon Hermans huis is volledig afhankelijk van donaties. Wij zetten ons dan ook graag in voor dit mooie goede doel.

ga naar Toon Hermans huis Weert

Jan Linders Weert (Molenakkerplein)

Stichting Scouting St. Maarten (2019)
×

Stichting Scouting St. Maarten

Scouting St. Maarten staat voor uitdaging! Ze bieden leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. 
De op brengst van Jan Linders Molenakker wordt gebruikt voor het gezamenlijke kamp en een asbestvrije blokhut.

ga naar Stichting Scouting St. Maarten
Franciscus Hospice (2018) (2018)
×

Franciscus Hospice (2018)

Het Franciscus Hospice is een gastvrij huis waar aandacht, zorg, warmte en nabijheid heel vanzelfsprekend zijn. De bewoners kunnen in een huiselijke omgeving door goede zorg omringd hier hun laatste levensfase doorbrengen. De opbrengsten van het Jan Linders Fonds wordt gebruikt voor enkele activiteiten voor de vrijwilligers of voor nieuwbouwplannen aan de inrichting. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €629,80

ga naar Franciscus Hospice (2018)
Franciscus Hospice (2017) (2017)
×

Franciscus Hospice (2017)

Het Franciscus Hospice is een gastvrij huis waar mensen in een huiselijke omgeving door goede zorg omringd hun laatste levensfase door kunnen brengen. Hun wensen en die van hun naasten staan centraal bij de zorgverlening. De zorg en begeleiding in het hospice krijgen de bewoners van vrijwilligers, verpleegkundigen, de coördinator en de huisarts. De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal worden besteed aan de inrichting van de huiskamer.

Bedrag gedoneerd in 2017: €1.855,00

ga naar Franciscus Hospice (2017)
Wijkraad Molenakker (2016) (2016)
×

Wijkraad Molenakker (2016)

De Wijkraad zet zich in voor de leefbaarheid en sociale controle in de wijk Molenakker. De Wijkraad heeft het voornemen om de Jeu de Boulesbaan te renoveren en wil ook andere activiteiten verder gaan uitbreiden met de hulp van Jan Linders Weert Molenakker.

Bedrag gedoneerd in 2016: 759,35 euro

ga naar Wijkraad Molenakker (2016)
Wijkraad Molenakker (2015) (2015)
×

Wijkraad Molenakker (2015)

De Wijkraad zet zich in voor de leefbaarheid en sociale controle in de wijk Molenakker. De Wijkraad heeft het voornemen om de jeux de boulesbaan te renoveren en wil ook andere activiteiten verder gaan uitbreiden.

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.055,25 euro

Op stap met de vakantiepas (2014)
×

Op stap met de vakantiepas

Deze stichting heeft diverse richtingen van hulpverlening in de maatschappij waarvoor geen subsidie wordt ontvangen. Eén van deze projecten is de Vakantiepas. Een project van Punt Welzijn met als doel alle lagere schoolkinderen in de vakanties (4x per jaar) de mogelijkheid te bieden hun vrije tijd deels op een leerzame en nuttige manier te besteden. 

Bedrag gedoneerd in 2014:
933 euro

ga naar Op stap met de vakantiepas
Stichting Franciscus Hospice Weert (2013)
×

Stichting Franciscus Hospice Weert

Deze stichting begeleidt mensen in de laatste fase van hun leven. In een thuisvervangende omgeving wordt liefdevolle en deskundige hulp gegeven aan de mensen en diens naasten. Franciscus Hospice is een initiatief van stichting Eerbied voor het leven.

Waarom dit doel?

De stichting draait op vrijwilligers en is geheel afhankelijk van giften. Wij willen graag een bedrag aan de stichting schenken wat besteed kan worden aan onderhoud van de tuin en het huis en voor nieuwe materialen in huis.

ga naar Stichting Franciscus Hospice Weert

Jan Linders Wijchen

Stichting Wijchen Gezond (2019)
×

Stichting Wijchen Gezond

Wijchen Gezond is een stichting die zich inzet voor het onder de aandacht brengen van een gezonde en sportieve leefstijl. Sinds 2013 hebben een aantal huisartsen, apothekers en de ZZG-zorggroep plannen ontwikkeld met als doel de gezondste gemeente mogelijk te worden. Met de opbrengst worden nieuwe bankjes aangeschaft om buiten te plaatsen in de gemeente. Zo kunnen ouderen gemakkelijker naar buiten. Van het overige geld worden evenementen voor ouderen georganiseerd, om ze aan te sporen een actieve en gezonde levensstijl te volgen.

ga naar Stichting Wijchen Gezond
Jongeren koken voor ouderen (2018) (2018)
×

Jongeren koken voor ouderen (2018)

Jongeren koken voor ouderen is een project van MeerVoormekaar waarbij de schooljeugd kookt voor de oudere wijkbewoners van de Homberg. Jong ontmoet oud. De opbrengst van het Jan Linders Fonds zal gebruikt worden om de eigen bijdrage van de ouderen op €0,- te houden. 

Bedrag gedoneerd in 2018: €2.576,59

ga naar Jongeren koken voor ouderen (2018)
The Power Run (2017) (2017)
×

The Power Run (2017)

The Power Run Wijchen is een nieuwe stichting. We organiseren een mooie trike  run door omliggende dorpen van Wijchen met als doelgroep mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dankzij de steun van Jan Linders kunnen wij nog meer deelnemers een extraatje bieden, met als verrassing een attractie aangaan en ze verwennen met een heerlijke hap. 

Bedrag gedoneerd in 2017: €4.509,83

ga naar The Power Run (2017)
Stichting Kindervakantiewerk Pietemientje: Okie Dokie Dorp (2016) (2016)
×

Stichting Kindervakantiewerk Pietemientje: Okie Dokie Dorp (2016)

Okie Dokie Dorp is een kindervakantieweek die door Stichting Kindervakantiewerk "Pietemientje" wordt georganiseerd voor kinderen uit Wijchen. Met de opbrengsten van Jan Linders Wijchen Homberg wordt de verhuizing van de stichting gefinancierd. 

Bedrag gedoneerd in 2016: 930,50 euro

ga naar Stichting Kindervakantiewerk Pietemientje: Okie Dokie Dorp (2016)
Basisschool Sam Sam (2015) (2015)
×

Basisschool Sam Sam (2015)

Basisschool Samsam verzorgt een spilfunctie in de wijk Homberg. De basisschool heeft combinatie klassen. Om naar de behoefte van ieder kind lesmateriaal aan te kunnen bieden, wil de school via het Jan Linders Fonds tablets aanschaffen. Ook wil de school hiermee gezonde voeding onder de leerlingen stimuleren. 

Bedrag gedoneerd in 2015: 3.315,60

Wijkvereniging 't Achterom (2014)
×

Wijkvereniging 't Achterom

Deze vereniging houdt zich bezig met alle lagen van de bevolking in onze wijk. Van jong tot oud, iedereen kan hier vooruit. Er worden bingo avonden geregeld, biljart avonden gehouden maar ook wordt er aan de jeugd gedacht in de vorm van dans en drama. 't Achterom bevindt zich pal tegenover onze winkel in Wijchen dus de betrokkenheid zal wederzijds zijn. Volgend jaar viert 't Achterom haar jubileum. Ze willen dan groots uitpakken en kunnen onze bijdrage daar erg goed bij gebruiken. 

Gedoneerd bedrag 2014
1818 euro

ga naar Wijkvereniging 't Achterom
Stichting Kindervakantiewerk Pietemientje (2013)
×

Stichting Kindervakantiewerk Pietemientje

Dit doel geeft enorme steun aan het Okiedokie dorp, wat een zeer groot evenement is in Wijchen. Okiedokie is een vakantiedorp waar jaarlijks 750 Wijchense kinderen de vijf leukste dagen van hun leven hebben. Hieraan werken zo'n 250 vrijwilligers hard aan mee.