Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

546509,00

Activiteiten

In de teller hierboven staat het ingezamelde bedrag tot nu toe. Dat kan hoger vinden wij. Daarom organiseren we dit jaar diverse activiteiten samen met onze 58 goede doelen. Houd de agenda van uw supermarkt in de gaten!

Dansen tijdens het carnavalsweekend

25-2-2017  Bij Jan Linders in Venray is carnaval op bijzondere wijze gestart. Het goede doel Roll for fun gaf dansshows achter de kassa. De klanten waardeerden dit initiatief zeer en vinden het mooi dat deze enthousiaste rolstoeldansgroep zo actief is en genieten van beweging op muziek. 

Meer foto's zijn te vinden op roll for fun onder foto's/media.

 

Wafelverkoop in Tegelen

24-2-2017 In Tegelen hebben vrijwilligers van Huis van de wijk De Haandert wafels gebakken en ze in de supermarkt verkocht. De activititeit was goed aangekondigd op Facebook. Met als resultaat dat er heel veel wafels zijn verkocht op vrijdagmiddag.

Opbrengst:
185 euro

Valentijnsactie

12-02-2017  In Deurne waren op zondag 12 februari de Bevers heel actief. Deze jongste speltak van de scouting verkocht rozen  voor Valentijdsdag. Ook verkochten ze zelfgemaakte vazen. Op de vaas kon de klant zelf nog een romatischsche boodschap schrijven. Daarnaast konden kinderen hun eigen Valentijnsdagkaart komen knutselen. .

 

Opbrengst:
235 euro

Ruim een ton aan donaties

20 januari 2017 - Ook in 2016 zijn er mooie bedragen uitgereikt aan de 59 goede doelen. In elke supermarkt is het bedrag symbolisch overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar.

Zo werd in Jan Linders Beek en Donk een cheque van 5.454 euro aan Zorgboerderij de Liesvelden overhandigd door supermarktmanager Paul Benneheij. De reactie van de stichting: “Super bedankt, zo’n hoog bedrag hadden wij niet verwacht.”

Opbrengst:
5454 euro

Sinterklaas en zijn Pieten in Jan Linders Herkenbosch

19-11-2016 - Vandaag bezochten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten de Jan Linders supermarkt in Herkenbosch. Onder begeleiding van Jong Nederland Herkenbosch werd de Sint naar zijn stoel begeleid. Tegen een vrijwillige bijdrage voor het goede doel konden kinderen op de foto met de Sint of met de Zwarte Pieten spellen zoals het Schoorsteen Spel spelen. Met de vrijwillige bijdragen kan Jong Nederland Herkenbosch nieuwe activiteiten voor kinderen organiseren.

Halloween in Jan Linders Deurne

02-11-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek heeft voor de Deurnse kinderen een Halloween activiteit georganiseerd. De kinderen gingen verkleed lege flessen inzamelen in de wijk en in de Jan Linders supermarkt. Hiermee hebben zij 65 euro opgehaald voor het goede doel, waarmee de stichting nog meer activiteiten kan organiseren.

Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen

23-10-2016 - Deze zaterdag stond het Oranje Comité van 10.00 - 14.00 uur met een Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen. De klanten van de supermarkt konden voor 1 euro draaien, waarbij het altijd prijs was! Het goede doel heeft hiermee 193 euro opgehaald. Met dit geld kan het Oranje Comité activiteiten organiseren voor zowel kinderen als volwassenen aan de Maas.

Jan Linders TOP 100

22-10-2016 - De Lokale Omroep Mill heeft de Jan Linders TOP 100 gepresenteerd. Voor 1 euro konden klanten van Jan Linders Mill hun favoriete platen aanmelden. Supermarktmanager Thijs van de Broek opende de lijst om 9.00 uur, welke tot 17.00 uur te horen was op de Lokale Omroep Mill. Tijdens de uitzending werd ook nog een boodschappenpakket verloot onder de klanten die een stem hadden uitgebracht. Met deze actie heeft de Lokale Omroep Mill 400 euro opgehaald, wat door het Jan Linders Fonds nog eens wordt verdubbeld.

Springen in Jan Linders Boxmeer

25-09-2016 - Stichting Recreatie en Meer heeft wederom voor een leuke activiteit gezorgd in Jan Linders Boxmeer. Voor 1 euro konden kinderen lekker springen in de supermarkt. Ook konden klanten voor 2.50 euro diverse producten proeven. Dankzij deze activiteiten heeft het goede doel tot nu toe 2.500 euro opgehaald. Dit zal bijdragen aan het verwezenlijken van hun doel, namelijk een speeltuin in Boxmeer. Een leuk lokaal initiatief, wat perfect bij Jan Linders Boxmeer past!

Wafelverkoop in Sittard

17-09-2016 - De Engele van Zitterd-Gelaen hebben in de Jan Linders Sittard supermarkt wafels gebakken. Klanten konden 2 wafels voor 2 euro kopen, waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel ging. Ook werden verschillende zelfgemaakte engeltjes aangeboden. In totaal heeft de stichting 323 euro opgehaald, welke door het Jan Linders Fonds wordt verdubbeld. Hiermee kunnen De Engele van Zitterd-Gelaen gezinnen ondersteunen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Jan Linders reikt € 67.762,18 uit aan goede doelen

18-07-2016 - Maar liefst € 67.762,18 is er in de afgelopen maanden van dit jaar opgehaald voor en door de goede doelen van het Jan Linders Fonds. Alle Jan Linders supermarkten reikten afgelopen weekend een symbolische cheque uit aan hun lokale goede doel. Door de goede samenwerking tussen medewerkers, klanten en het goede doel is de inzameling de afgelopen paar maanden een groot succes geweest. Ook in het komende half jaar kunnen de klanten van Jan Linders nog acties voor en door het lokale doel van hun supermarkt verwachten.

Polonaise door Jan Linders Liessel

10-07-2016 - Stichting BELSA heeft in de Jan Linders supermarkt te Liessel een ludieke polonaise georganiseerd. De deelnemers werden op de Jan Linders parkeerplaats verzameld, om vervolgens onder muzikale begeleiding van DJ Tim van Loon te starten. In totaal deden 50 klanten mee, die ieder minimaal een euro hadden ingelegd. Ook werden er ijsjes verkocht voor het goede doel. Doordat Jan Linders het bedrag verdubbelt, heeft Stichting BELSA met deze actie een bedrag van € 326,60 opgehaald.

Tassenactie NaoberzorgpPunt Meerlo-Tienray

06-05-2016 - Het goede doel van Jan Linders Tienray is NaoberzorgPunt Meerlo-Tienray. Zij willen de leefbaarheid in Meerlo en Tienray verbeteren door hulp en zorg te bieden aan personen die geen beroep op familie of kennissen kunnen doen. Wilt u dit goede doel steunen? Dat kan! Vanaf 6 mei kunt u aan de kassa van Jan Linders Tienray een bijzondere Naoberzorg actie tas kopen. Zo steunt u én het goede doel én heeft u een stevige en milieuvriendelijke tas. 

Moederdag lunch in Mill

08-05-2016 - De Lokale Omroep Mill en Jan Linders Mill hebben samen de Jan Linders Top 100 in het leven geroepen. Klanten van Jan Linders Mill kunnen hun favoriete Top 5 voor € 1 doorgeven. Uit alle inzendingen zal de Lokale Omroep Mill de Jan Linders Top 100 samenstellen, om het vervolgens in oktober uit te zenden. Afgelopen weekend heeft het goede doel dit wederom onder de aandacht gebracht bij de klanten van Jan Linders Mill, waardoor de teller met de verdubbeling nu al op € 2.000 staat. Onder de inzenders van afgelopen weekend zijn drie moederdag lunches verloot. Deze werden door het goede doel aan huis bezorgd en met open armen ontvangen door de winnaars.

Opbrengst:
2000

Goede doelen verzorgen proeverijen in Jan Linders supermarkten

26-4-2016 - De afgelopen twee weken konden Jan Linders klanten Hemelse Modder, Limburgs zuurvlees en Abrikozen Progresvlaai proeven. Van ieder verkocht product ging 1 euro naar het goede doel van het Jan Linders Fonds. De Lokale Omroep Mill verzorgde proeverijen in Jan Linders Mill waarmee zij voor bijna 500 verkochte producten hebben gezorgd. Ook in Jan Linders Ittervoort en Stein waren de proeverijen een groot succes dankzij de enthousiaste inzet van de vrijwilligers van 't Heemke en Stichting Scouting Stein. Daarnaast hebben veel klanten emballagebonnen ingeleverd voor het goede doel, waarvan het bedrag door Jan Linders werd verdubbeld.

Speurtocht Jan Linders Deurne

13-04-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek organiseerde samen met Jan Linders Deurne een speurtocht voor ruim 50 kinderen tot 6 jaar. De kinderen maakten een tocht door de wijk en hun supermarkt. Jan Brienen en Geert Blommers wisten de kinderen goed te vermaken. Op vragen als wat is gezond, hoeveel broden worden er verkocht en waar blijft een lege fles als je die inlevert heeft de jeugd van Deurne nu zeker een antwoord. Na van een sapje en koekje genoten te hebben, kregen ze nog wat lekkers voor onderweg. Met de nodige indrukken gingen ze verder met hun speurtocht en was het een groot succes. De opbrengsten zijn door Jan Linders verdubbeld tot een totaal van 305 euro.

Opbrengst:
305

Paaseieren verkoop Sevenum

01-04-2016 - In het paasweekend heeft het goede doel De Zonnebloem Sevenum prachtig versierde en geverfde eieren verkocht in Jan Linders Sevenum. In totaal hebben zij 100 eieren verkocht voor een totale waarde van 40 euro, welke het Jan Linders Fonds heeft verdubbeld. Het was een super groot succes en de eieren waren binnen een mum van tijd uitverkocht!

Opbrengst:
80

Prijsuitreiking paaseieren raden

29-03-2016 - Het goede doel Stichting MaGe en Jan Linders Gennep lieten afgelopen zaterdag klanten het aantal paaseieren raden die in de pot zaten. Het totaal aantal eitjes in de pot was... 537! Er waren een aantal winnaars, maar onze kleinste winnaar ging met de grootste prijs aan de haal. Hij won namelijk een boodschappenpakket ter waarde van 30 euro. 

Paasactie in Weert Maaspoort

21-03-2016 - Stichting Pedagogisch Sociaal Werk heeft weer hard gewerkt aan nieuwe paas- en lentespulletjes. Zij verkopen deze aankomende vrijdag 25 maart in onze supermarkt te Weert Maaspoort. Kom vrijdag dus naar onze supermarkt Weert Maaspoort om het goede doel te steunen!

De Poppendokter in Deurne

26-02-2016 - Na een lange winter was het weer tijd voor de wintercheck voor alle poppen en beren van Deurne. Stichting Kinderspel Houtenhoek had een aantal dokters en verpleegsters opgetrommeld om een check te doen op de gezondheid van alle poppen en beren van de kids in Deurne. Tegen inlevering van een flessenbon werd de pop of beer onderworpen aan een medisch onderzoek. Was de beer of pop ziek kreeg hij medicijnen van de dokter mee en werd menig onderzoek verricht. De opbrengst is door Jan Linders verdubbeld naar € 73.00, een mooi begin voor het goede doel. Het belangrijkste is natuurlijk dat alle poppen en beren weer gezond het voorjaar in kunnen.

Opbrengst:
73

Voorlees ochtend met ontbijt in Herkenbosch

20-02-2016 - Het goede doel Jong Nederland Herkenbosch heeft een voorlees ochtend met ontbijt georganiseerd voor de kinderen die kwamen winkelen in Herkenbosch. Er waren broodjes gesmeerd en er werden pannekoekjes gebakken. Aangevuld met een drankje en een stukje fruit konden de kinderen luisteren naar de verhalen die werden voorgelezen door mevrouw Veens. Na het winkelen konden de klanten voor een €1.00 aan het rad draaien, ALTIJD PRIJS! De opgebrachte 283 euro gaan volledig naar Jong Nederland Herkenbosch.

Opbrengst:
283

Uitreiking totaal bedrag aan goede doelen

19-01-2016 - Het jaar 2015 ligt weer achter ons, wat betekent dat de cheques van het Jan Linders Fonds weer zijn uitgereikt aan de goede doelen. Zo werd in Jan Linders Cuijk een cheque van 7.847,80 euro aan het Doehuis Padbroek overhandigd door supermarktmanager Marcel Gijsbertsen. Met dit enorme bedrag heeft het Doehuis Padbroek verschillende materialen kunnen aanschaffen. In totaal is er een bedrag van 220.568 euro geschonken aan de lokale goede doelen van het Jan Linders Fonds. 

Opbrengst:
7847,80

Kerstattributen verkoop in Mill

28-12-2015 - In de hele maand december zijn in alle Jan Linders supermarkten uiteenlopende kerstactiviteiten geweest. Van kerstkoekjes bakken in de bakkerij tot het zingen van een kerstkoor in de supermarkt. Met al deze activiteiten is geld opgehaald voor het het goede doel. Zo ook bij de Jan Linders in Mill. Hier werd door Stichting Domus houten Kerstboompjes en andere kerstattributen verkocht. Jan Linders heeft het bedrag verdubbeld, waardoor Stichting Domus met deze activiteit 144 euro heeft opgehaald.

Opbrengst:
144

Weerstations en knutselen met Avonturenbos Stekkenberg

Op zaterdag 17 oktober heeft Avonturenbos Stekkenberg bij Jan Linders Groesbeek weerstations verkocht en dat was een groot succes! Met deze verkoop hebben zij een bedrag van €262,64 opgehaald, wat door Jan Linders werd verdubbeld. Ook de kinderen waren lekker bezig. Zij vermaakten zich met het knutselen van herfst spullen, zoals dennenappels, kastanjes en takken, wat mooie creaties heeft opgeleverd.

Opbrengst:
525,28

Geitjes, schaapjes en een ponyritje bij Maastricht De Heeg!

Op de parkeerplaats van Jan Linders Maastricht De Heeg wordt het zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 13.00 uur beestachtig gezellig! In het kader van het Jan Linders Fonds komt Kinderboerderij Wierdingenwerf met geitjes, schapen en een pony. De opbrengst van de ponyritjes á 1.50 komt geheel ten goede aan de kinderboerderij. Naast het spektakel met de dieren kan er ook gesmuld worden van pannenkoeken, gebakken door de vrijwilligers van de kinderboerderij.

Cupcakes bakken in Wanroij

Op 11 en 12 september hebben de vrijwilligers van de stichting cupcakes gebakken. In de kantine van Jan Linders werden maar liefst 1000 cupcakes gebakken. Klanten hadden in Wanroij graag 1 euro over voor 4 overheerlijke cupcakes. Jan Linders verdubbelt zoals altijd het bedrag en zo is de kas van de Goede Doelen Week Wanroij 500 euro rijker.

Opbrengst:
500

Lekkers voor Vaderdag!

Vaderdag was voor  Stichting Radar wooncomplex Gasbroek dé gelegenheid om lekkere dingen te gaan verkopen in Jan Linders Heerlen Sittarderweg. Klanten konden bij de enthousiaste vrijwillgers terecht voor losse cupcakes, maar ook voor een compleet pakketje met zoete lekkernij. Niemand kon ongezien langs de kraam en iedereen werd enthousiast aangesproken. Toen alles verkocht was, had Stichting Radar 130 euro opgehaald. Een geslaagde (vader)dag!

Opbrengst:
130 euro

Ouderen creatief voor moederdag

De ouderen van Stichting Ontmoetingsruimte De Gasterij in Liessel waren voor moederdag druk met het maken van cadeautjes om geld op te halen voor hun 'Plekske'. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei kregen de klanten van Jan Linders in Liessel de kans om deze leuke zelfgemaakte moederdaggeschenken zoals gebreide kussens en bloemvaasjes te kopen in onze supermarkt. De creaties vielen goed in de smaak en brachten maar liefst 565,20 euro op!

Opbrengst:
565,20 euro

Engele van Zittard-Gelaen haalt 1259 euro op in eerste actieperiode

De eerste actieperiode was voor De Engele van Zittard-Gelaen een feestje! Ze haalden maar liefst 1259 euro op door Het rad van Fortuin in de supermarkt een dag te begeleiden en twee dagen actief onze vlaaien, waarvan 1 euro naar het goede doel ging, te verkopen. Hun enthousiaste aanwezigheid en vlotte babbel werden duidelijk gewaardeerd door onze klanten!

Oranjecomité geeft feestje in Lent

Oranjecomité Lent pakte groots uit bij hun eerste activiteit om geld in te zamelen. Een groot feest bij onze supermarkt in Lent! De verkoop van suikerspinnen en donuts liep als een trein en de kinderen waren niet weg te slaan bij het sprinkussen, photoboot en de kiddy ride.

Knutselen, gewoon omdat het leuk is!

Niet met elke activiteit wordt geld ingezameld. Soms vindt een goed doel het ook belangrijk om gewoon een leuke dag te hebben met de mensen uit de buurt. Stichting De Boemerang organiseerde daarom een knutseldag in onze supermarkt. Alle kinderen konden op de drukke paaszaterdag gratis een paashaas-deurstopper knutselen terwijl de ouders op hun gemak de lekkere boodschappen deden. Wat een gezelligheid en wat een leuke resultaten!

Paashazen verkopen paaseieren

Met Pasen voor de deur trokken de vrijwilligers van Stichting ons Speulplekske hun paashaaspakken aan om de verkoop van gekleurde paaseieren een boost te geven. Jong en oud werden vermaakt in onze supermarkt in Tienray en de eieren werden goed verkocht. Het bedrag van 249,10 euro dat deze actie opbracht, werd door Jan Linders verdubbeld.

Opbrengst:
498,20

1000 zelfgebakken flappen verkocht in Wanroij

De vrijwilligers van De week van de Goede Doelen uit Wanroij zijn afgelopen week samen de keuken ingedoken om iets te doen in het kader van het Jan Linders Fonds. Ze bakten flappen om te verkopen in onze supermarkt. De klanten die op 27 februari boodschappen deden, hadden blijkbaar wel zin in iets lekkers voor het weekend. Er werden zo'n 1000 flappen afgerekend! Een mooie opbrengst voor De Week van de Goede Doelen.

Opbrengst:
593,30 euro

Kinderkoor Swalmen zingt geld bij elkaar

Op carnavalszaterdag zetten de zangertjes en zangeresjes van Kinderkoor Ninos Cantando hun stemmen in om geld op te halen voor hun stichting. Ze gaven een optreden in onze supermarkt in Swalmen en verkochten kaarsjes aan de enthousiaste klanten. Een leuke activiteit die voor een vrolijke sfeer zorgde op deze toch al feestelijke dag!

Opbrengst:
116,50 euro

Gewoën Grubbenvors promoot spooktocht

Gewoën Grubbevors, het lokale goede doel van Jan Linders Grubbenvorst, pakte tijdens een feestje van onze supermarkt de kans om hun spooktocht te promoten. Op Super Zaterdag, 21 februari, organiseerden wij diverse festiviteiten omdat Jan Linders al 40 jaar in Grubbenvorst zit en 1 jaar in het nieuwe pand. Een mooi moment voor het goede doel om met banners, flyers en spoken de aandacht van alle klanten te trekken. Als er net zo veel aanmeldingen als enthousiaste reacties komen, dan wordt het een drukke en zeer gezellige spooktocht!

De Zonnebloem deelt 1000 vasteloavesposters uit

Carnaval is een feest van een zuiden en natuurlijk ook een feest van Jan Linders! In al onze 37 Limburgse supermarkten delen we daarom gratis de vrolijke Vasteloavesposter uit. De Zonnebloem, in 2015 het goede doel van Jan Linders Heerlen (Bautscherweg), greep dit meteen aan om zichzelf te promoten. Op 28 en 29 januari deelden vrijwiliggers 1000 vasteloavesposters uit in de supermarkt en op deze manier maakten ze kennis met veel klanten. De Zonnebloem hoopt het komende jaar geld op te halen voor het organiseren van activiteiten voor hun gasten.