Tot nu toe ingezameld:

 
load ticker

787583,00

Activiteiten

In de teller hierboven staat het ingezamelde bedrag tot nu toe. Dat kan hoger vinden wij. Daarom organiseren we dit jaar diverse activiteiten samen met onze 58 goede doelen. Houd de agenda van uw supermarkt in de gaten!

Leef Linne actief bij Jan Linders

9-6-2018 Op deze zaterdagochtend heeft Truus Vaessen zelfgemaakte loempia's verkocht bij Jan Linders in Linne. Daarnaast werden er ook zelfmaakte, kleurrijke sleutelhangers verkocht door Truus van Pol. De dag leverde ruim 1000 euro op voor het goede doel en komt ten goede aan De Weerderhof. Zij gaan een grote regendouche kopen voor bij het zwembad aanschaffen. 

Sponsorloop voor het goede doel

03-05-2018  In Helmond organiseerde het goede doel samen met Jan Linders een sponsorloop voor ouderen. Eind april was het zover in de speeltuin Leonardus. Deze activiteit heeft een bedrag opgebracht van 442 euro, dat het goede komt aan het lokale goede doel, dus aan de speeltuin Leonardus.

 

Opbrengst:
442 euro

Zorginstelling Alphonsus haalt 519 euro op voor de financiering van een Buurtkamer

27-04-2018  Op Koningsdag heeft zorginstelling Alphonsus maar liefst 519 euro opgehaald door broodjes hamburger bij de ingang van Jan Linders Mierlo-Hout te verkopen. Onder begeleiding van live muziek hebben de vrijwilligers en de ouderen een geweldige dag beleefd.  

Alphonsus is een zorginstelling voor 180 mensen waar ruim 200 medewerkers werken en 120 vrijwilligers bij betrokken zijn. Om een Buurtkamer te realiseren is er geld nodig. Alphonsus wil met de opbrengsten van het Jan Linders Fonds een spellentafel realiseren voor de ouderen. 

 

Opbrengst:
519

Jan Linders Echt haalt 539 euro op voor Kinderkamp Manege Op De Berg

21-04-2018 Op zaterdag 21 april heeft Kinderkamp Manege Op De Berg maar liefst €539 opgehaald bij Jan Linders Echt. Kinderen mochten voor €2 een ritje maken op de pony's Lancelot of Binky of grabbelen in de grabbelton. Kinderkamp Manege Op De Berg organiseert jaarlijks een kinderkamp op de manage voor kinderen die normaal nooit op vakantie kunnen. In deze week kunnen de kinderen door sport, spel en omgang met de pony's onbezorgd vakantie vieren. Met dit prachtige bedrag kunnen er weer veel kinderen blij gemaakt worden! De vrijwilligers van het kinderkamp willen via deze weg de vele bezoekers bedanken voor de steun en bijdragen voor dit goede doel. 

 

Opbrengst:
539 euro

Koekjes voor Valentijnsdag

10-02-2018   Bij Jan Linders in Erp stond de zaterdag voor Valentijnsdag in het thema van Valentijn. De mensen van de zorgboerderij hebben de hele dag zelfgebakken koekjes verkocht. Dit leverde een mooi bedrag op waarvan ze straks bepakkingsmaterialen voor de ezels kunnen aanschffen.

 

Opbrengst:
181.25

Het goede doel stelt zich voor

20-01-2018   Jan Linders in Herkenbosch heeft in 2018 de Jeugdsoos Amicale omarmt als goede doel. Op een zaterdag in januari hebben ze zich voorgesteld aan de klanten in de supermarkt. Ze hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en meteen zelf gemaakte pindarotsjes verkocht. Dit leverde een mooie eerste bijdrage op.

 

 

Opbrengst:
320 euro

Bewaar uw statiegeldflessen voor het goede doel

12-12-2017 Wilt u ook graag het lokale doel steunen? Dat kan nu heel gemakkelijk door uw statiegeld flessen te bewaren en volgende week in te leveren. Van 18 tot en met 24 december kunt u uw embalagebon donerenl in uw supermarkt.

Sinterklaas in Klimmen

2-12-2017  Sinterklaas en zijn pieten waren op zaterdag op bezoek in de supermarkt in Klimmen. Het was een gezellige middag, waarbij vele kinderen hun schoentje gevuld weer op konden halen. Dit werd georganiseerd door Stichting Sinterklaas Comité. Zij zijn het goede doel van 2018, maar waren nu al aanwezig in de winkel om het Sinterklaasfeest groot te vieren.

Dierendag in Geleen

4-10-2017 Op woensdagmidag was het dierendagfeest bij Streekboerderij Daniken in Geleen.  Op de kinder- en zorgboerderij waren er vele kinderactiviteiten en werden er vers gebakken wafels verkocht.. In totaal leverde het 545 euro op. Met de opbrengst van dit jaar willen ze een productverwerkings keuken realiseren om zo meer verse producten te verwerken en kunnen inmaken. Deze worden dan weer verkocht op de boerderij. 

Opbrengst:
545 euro

Goede doel Heerlen Centrum actief bij activiteit Nature Spotters spaaractie

12-09-2017 Met de aftrap van de nieuwe spaaractie Nature Spotters, is het goede doel van Heerlen Centrum actief geweest. Op de eerste zaterdag van de spaaractie stond er een speurtocht in de winkel gepland voor kinderen. Speeltuin 't Olifantje heeft op deze dag de kinderen voorzien van mooie schmink!

Rad van Fortuin en djembé-dans in Venlo

28-8-2017 Ongeveer een maand geleden werd er bij de Jan Linders in Venlo een optreden georganiseerd door Djembé-dans. Daarnaast maakte men kans op leuke prijzen door mee te spelen met het Rad van Fortuin. De opbrengst was voor het goede doel "gemeenschapshuis Ut Tref".

Goede doel streekboerderij Daniken actief in Geleen

21-08-2017   Het goede doel van Jan Linders in Geleen heeft afgelopen maand een actie georganiseerd om wafels te bakken in de supermarkt. Daarnaast was er een imker aanwezig om uitleg te geven over bijen en kaarsen maken van bijenwas. 

Goede doel in Haelen heel actief

5-8-2017   Het zorgcentrum St. Magdelena heeft het eerste half jaar al meer dan 3.000 euro ontvangen van het Jan Linders Fonds. En ze blijven actief in de supermarkt: Op 4 en 5 augustus hebben de ouderen wafels gebakken voor het zorgcentrum. Klant hebben goed gesmuld.

 

Opbrengst:
555 euro

Powerrun in Wijchen groot succes

3-7-2017  Jan Linders in Wijchen steunt in 2017 de nieuwe stichting Powerrun. Zij organiseert jaarlijks een trike run voor mensen met een beperking. Op zaterdag 1 juli was het zover. Een mooie tocht rondom Wijchen werd met vele trikes en zijspan motoren gereden. De gasten hebben met volop genoten.  En dat allemaal mede mogelijk gemaakt door de donaties vanuit het Jan Linders Fonds.

Volgend jaar is de powerrun op 7 juli, dus donaties zijn nog steeds welkom. Voor meer informatie zie 'alle lokale doelen'.

Stadhuis wordt versierd door Basisschool jeugd

17-6-2017 Het stadhuis in Gennep bestaat dit jaar 400 jaar.  Het goede doel omarmde dit jubileum en maakte op een groot doek een schildering.  Klanten van Jan Linders mochten daar  voor 1 euro ook op schilderen. De schooljeugd gaat er nu een mooi kunstwerk van maken en over twee weken overhandigen aan de burgemeester.

Deze activiteit leverde de basisschool De Ratel 250 euro op. Ze sparen voor nieuwe speelattributen voor het schoolplein.

Jong Nederland heel actief

mei-2017  In Herkenbosch heeft Jong Nederland een geslaagde dag gehad met de verkoop van wafels. Eerst hadden de leden het druk met bakken van de wafels en daarna met de verkoop ervan.

Daarnaast was er een mooi verwenpakket voor Moederdag. Klanten konden lootjes kopen en maakten zo kans op dit Moederdagpakket. De trekking is te zien op facebook.com/janlindersherkenbosch .

Alle activiteiten samen leverde een mooie bijdrage voor Jong Nederland Herkenbosch op.

Opbrengst:
384 euro

Promotie aardbeien

mei-2017 - In de eerste week van mei ging er van elk bakje aardbeien  0.50 euro naar de goede doelen. In Venray was het goede doel 'Roll for fun' elke dag aanwezig in de supermarkt en hebben een record bedrag opgehaald.

 

 

 

 

 

 

Geslaagde activiteiten in Swalmen

Maart - 2017 -  Het goede doel in Swalmen is heel actief met twee activiteiten de afgelopen tijd. Eerst met een geslaagde wafelverkoop in de supermarkt. Maar liefst drie wafelijzers bakten continu de wafels bruin.

En op zaterdag 22 maart was er een heel geslaagde boekenverkoop bij de woon-en werkgemeenschap.

Beide opbrengsten komen ten goede aan stichting Emmaus Perspectief.

 

Opbrengst:
711 euro

Dansen tijdens het carnavalsweekend

25-2-2017  Bij Jan Linders in Venray is carnaval op bijzondere wijze gestart. Het goede doel Roll for fun gaf dansshows achter de kassa. De klanten waardeerden dit initiatief zeer en vinden het mooi dat deze enthousiaste rolstoeldansgroep zo actief is en genieten van beweging op muziek. 

Meer foto's zijn te vinden op roll for fun onder foto's/media.

 

Wafelverkoop in Tegelen

24-2-2017 In Tegelen hebben vrijwilligers van Huis van de wijk De Haandert wafels gebakken en ze in de supermarkt verkocht. De activititeit was goed aangekondigd op Facebook. Met als resultaat dat er heel veel wafels zijn verkocht op vrijdagmiddag.

Opbrengst:
185 euro

Valentijnsactie

12-02-2017  In Deurne waren op zondag 12 februari de Bevers heel actief. Deze jongste speltak van de scouting verkocht rozen  voor Valentijdsdag. Ook verkochten ze zelfgemaakte vazen. Op de vaas kon de klant zelf nog een romatischsche boodschap schrijven. Daarnaast konden kinderen hun eigen Valentijnsdagkaart komen knutselen. .

 

Opbrengst:
235 euro

Ruim een ton aan donaties

20 januari 2017 - Ook in 2016 zijn er mooie bedragen uitgereikt aan de 59 goede doelen. In elke supermarkt is het bedrag symbolisch overhandigd aan het goede doel van afgelopen jaar.

Zo werd in Jan Linders Beek en Donk een cheque van 5.454 euro aan Zorgboerderij de Liesvelden overhandigd door supermarktmanager Paul Benneheij. De reactie van de stichting: “Super bedankt, zo’n hoog bedrag hadden wij niet verwacht.”

Opbrengst:
5454 euro

Sinterklaas en zijn Pieten in Jan Linders Herkenbosch

19-11-2016 - Vandaag bezochten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten de Jan Linders supermarkt in Herkenbosch. Onder begeleiding van Jong Nederland Herkenbosch werd de Sint naar zijn stoel begeleid. Tegen een vrijwillige bijdrage voor het goede doel konden kinderen op de foto met de Sint of met de Zwarte Pieten spellen zoals het Schoorsteen Spel spelen. Met de vrijwillige bijdragen kan Jong Nederland Herkenbosch nieuwe activiteiten voor kinderen organiseren.

Halloween in Jan Linders Deurne

02-11-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek heeft voor de Deurnse kinderen een Halloween activiteit georganiseerd. De kinderen gingen verkleed lege flessen inzamelen in de wijk en in de Jan Linders supermarkt. Hiermee hebben zij 65 euro opgehaald voor het goede doel, waarmee de stichting nog meer activiteiten kan organiseren.

Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen

23-10-2016 - Deze zaterdag stond het Oranje Comité van 10.00 - 14.00 uur met een Rad van Fortuin in Jan Linders Bergen. De klanten van de supermarkt konden voor 1 euro draaien, waarbij het altijd prijs was! Het goede doel heeft hiermee 193 euro opgehaald. Met dit geld kan het Oranje Comité activiteiten organiseren voor zowel kinderen als volwassenen aan de Maas.

Jan Linders TOP 100

22-10-2016 - De Lokale Omroep Mill heeft de Jan Linders TOP 100 gepresenteerd. Voor 1 euro konden klanten van Jan Linders Mill hun favoriete platen aanmelden. Supermarktmanager Thijs van de Broek opende de lijst om 9.00 uur, welke tot 17.00 uur te horen was op de Lokale Omroep Mill. Tijdens de uitzending werd ook nog een boodschappenpakket verloot onder de klanten die een stem hadden uitgebracht. Met deze actie heeft de Lokale Omroep Mill 400 euro opgehaald, wat door het Jan Linders Fonds nog eens wordt verdubbeld.

Springen in Jan Linders Boxmeer

25-09-2016 - Stichting Recreatie en Meer heeft wederom voor een leuke activiteit gezorgd in Jan Linders Boxmeer. Voor 1 euro konden kinderen lekker springen in de supermarkt. Ook konden klanten voor 2.50 euro diverse producten proeven. Dankzij deze activiteiten heeft het goede doel tot nu toe 2.500 euro opgehaald. Dit zal bijdragen aan het verwezenlijken van hun doel, namelijk een speeltuin in Boxmeer. Een leuk lokaal initiatief, wat perfect bij Jan Linders Boxmeer past!

Wafelverkoop in Sittard

17-09-2016 - De Engele van Zitterd-Gelaen hebben in de Jan Linders Sittard supermarkt wafels gebakken. Klanten konden 2 wafels voor 2 euro kopen, waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel ging. Ook werden verschillende zelfgemaakte engeltjes aangeboden. In totaal heeft de stichting 323 euro opgehaald, welke door het Jan Linders Fonds wordt verdubbeld. Hiermee kunnen De Engele van Zitterd-Gelaen gezinnen ondersteunen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

Jan Linders reikt € 67.762,18 uit aan goede doelen

18-07-2016 - Maar liefst € 67.762,18 is er in de afgelopen maanden van dit jaar opgehaald voor en door de goede doelen van het Jan Linders Fonds. Alle Jan Linders supermarkten reikten afgelopen weekend een symbolische cheque uit aan hun lokale goede doel. Door de goede samenwerking tussen medewerkers, klanten en het goede doel is de inzameling de afgelopen paar maanden een groot succes geweest. Ook in het komende half jaar kunnen de klanten van Jan Linders nog acties voor en door het lokale doel van hun supermarkt verwachten.

Polonaise door Jan Linders Liessel

10-07-2016 - Stichting BELSA heeft in de Jan Linders supermarkt te Liessel een ludieke polonaise georganiseerd. De deelnemers werden op de Jan Linders parkeerplaats verzameld, om vervolgens onder muzikale begeleiding van DJ Tim van Loon te starten. In totaal deden 50 klanten mee, die ieder minimaal een euro hadden ingelegd. Ook werden er ijsjes verkocht voor het goede doel. Doordat Jan Linders het bedrag verdubbelt, heeft Stichting BELSA met deze actie een bedrag van € 326,60 opgehaald.

Tassenactie NaoberzorgpPunt Meerlo-Tienray

06-05-2016 - Het goede doel van Jan Linders Tienray is NaoberzorgPunt Meerlo-Tienray. Zij willen de leefbaarheid in Meerlo en Tienray verbeteren door hulp en zorg te bieden aan personen die geen beroep op familie of kennissen kunnen doen. Wilt u dit goede doel steunen? Dat kan! Vanaf 6 mei kunt u aan de kassa van Jan Linders Tienray een bijzondere Naoberzorg actie tas kopen. Zo steunt u én het goede doel én heeft u een stevige en milieuvriendelijke tas. 

Moederdag lunch in Mill

08-05-2016 - De Lokale Omroep Mill en Jan Linders Mill hebben samen de Jan Linders Top 100 in het leven geroepen. Klanten van Jan Linders Mill kunnen hun favoriete Top 5 voor € 1 doorgeven. Uit alle inzendingen zal de Lokale Omroep Mill de Jan Linders Top 100 samenstellen, om het vervolgens in oktober uit te zenden. Afgelopen weekend heeft het goede doel dit wederom onder de aandacht gebracht bij de klanten van Jan Linders Mill, waardoor de teller met de verdubbeling nu al op € 2.000 staat. Onder de inzenders van afgelopen weekend zijn drie moederdag lunches verloot. Deze werden door het goede doel aan huis bezorgd en met open armen ontvangen door de winnaars.

Opbrengst:
2000

Goede doelen verzorgen proeverijen in Jan Linders supermarkten

26-4-2016 - De afgelopen twee weken konden Jan Linders klanten Hemelse Modder, Limburgs zuurvlees en Abrikozen Progresvlaai proeven. Van ieder verkocht product ging 1 euro naar het goede doel van het Jan Linders Fonds. De Lokale Omroep Mill verzorgde proeverijen in Jan Linders Mill waarmee zij voor bijna 500 verkochte producten hebben gezorgd. Ook in Jan Linders Ittervoort en Stein waren de proeverijen een groot succes dankzij de enthousiaste inzet van de vrijwilligers van 't Heemke en Stichting Scouting Stein. Daarnaast hebben veel klanten emballagebonnen ingeleverd voor het goede doel, waarvan het bedrag door Jan Linders werd verdubbeld.

Speurtocht Jan Linders Deurne

13-04-2016 - Stichting Kinderspel Houtenhoek organiseerde samen met Jan Linders Deurne een speurtocht voor ruim 50 kinderen tot 6 jaar. De kinderen maakten een tocht door de wijk en hun supermarkt. Jan Brienen en Geert Blommers wisten de kinderen goed te vermaken. Op vragen als wat is gezond, hoeveel broden worden er verkocht en waar blijft een lege fles als je die inlevert heeft de jeugd van Deurne nu zeker een antwoord. Na van een sapje en koekje genoten te hebben, kregen ze nog wat lekkers voor onderweg. Met de nodige indrukken gingen ze verder met hun speurtocht en was het een groot succes. De opbrengsten zijn door Jan Linders verdubbeld tot een totaal van 305 euro.

Opbrengst:
305

Paaseieren verkoop Sevenum

01-04-2016 - In het paasweekend heeft het goede doel De Zonnebloem Sevenum prachtig versierde en geverfde eieren verkocht in Jan Linders Sevenum. In totaal hebben zij 100 eieren verkocht voor een totale waarde van 40 euro, welke het Jan Linders Fonds heeft verdubbeld. Het was een super groot succes en de eieren waren binnen een mum van tijd uitverkocht!

Opbrengst:
80

Prijsuitreiking paaseieren raden

29-03-2016 - Het goede doel Stichting MaGe en Jan Linders Gennep lieten afgelopen zaterdag klanten het aantal paaseieren raden die in de pot zaten. Het totaal aantal eitjes in de pot was... 537! Er waren een aantal winnaars, maar onze kleinste winnaar ging met de grootste prijs aan de haal. Hij won namelijk een boodschappenpakket ter waarde van 30 euro. 

Paasactie in Weert Maaspoort

21-03-2016 - Stichting Pedagogisch Sociaal Werk heeft weer hard gewerkt aan nieuwe paas- en lentespulletjes. Zij verkopen deze aankomende vrijdag 25 maart in onze supermarkt te Weert Maaspoort. Kom vrijdag dus naar onze supermarkt Weert Maaspoort om het goede doel te steunen!

De Poppendokter in Deurne

26-02-2016 - Na een lange winter was het weer tijd voor de wintercheck voor alle poppen en beren van Deurne. Stichting Kinderspel Houtenhoek had een aantal dokters en verpleegsters opgetrommeld om een check te doen op de gezondheid van alle poppen en beren van de kids in Deurne. Tegen inlevering van een flessenbon werd de pop of beer onderworpen aan een medisch onderzoek. Was de beer of pop ziek kreeg hij medicijnen van de dokter mee en werd menig onderzoek verricht. De opbrengst is door Jan Linders verdubbeld naar € 73.00, een mooi begin voor het goede doel. Het belangrijkste is natuurlijk dat alle poppen en beren weer gezond het voorjaar in kunnen.

Opbrengst:
73

Voorlees ochtend met ontbijt in Herkenbosch

20-02-2016 - Het goede doel Jong Nederland Herkenbosch heeft een voorlees ochtend met ontbijt georganiseerd voor de kinderen die kwamen winkelen in Herkenbosch. Er waren broodjes gesmeerd en er werden pannekoekjes gebakken. Aangevuld met een drankje en een stukje fruit konden de kinderen luisteren naar de verhalen die werden voorgelezen door mevrouw Veens. Na het winkelen konden de klanten voor een €1.00 aan het rad draaien, ALTIJD PRIJS! De opgebrachte 283 euro gaan volledig naar Jong Nederland Herkenbosch.

Opbrengst:
283

Uitreiking totaal bedrag aan goede doelen

19-01-2016 - Het jaar 2015 ligt weer achter ons, wat betekent dat de cheques van het Jan Linders Fonds weer zijn uitgereikt aan de goede doelen. Zo werd in Jan Linders Cuijk een cheque van 7.847,80 euro aan het Doehuis Padbroek overhandigd door supermarktmanager Marcel Gijsbertsen. Met dit enorme bedrag heeft het Doehuis Padbroek verschillende materialen kunnen aanschaffen. In totaal is er een bedrag van 220.568 euro geschonken aan de lokale goede doelen van het Jan Linders Fonds. 

Opbrengst:
7847,80

Kerstattributen verkoop in Mill

28-12-2015 - In de hele maand december zijn in alle Jan Linders supermarkten uiteenlopende kerstactiviteiten geweest. Van kerstkoekjes bakken in de bakkerij tot het zingen van een kerstkoor in de supermarkt. Met al deze activiteiten is geld opgehaald voor het het goede doel. Zo ook bij de Jan Linders in Mill. Hier werd door Stichting Domus houten Kerstboompjes en andere kerstattributen verkocht. Jan Linders heeft het bedrag verdubbeld, waardoor Stichting Domus met deze activiteit 144 euro heeft opgehaald.

Opbrengst:
144

Weerstations en knutselen met Avonturenbos Stekkenberg

Op zaterdag 17 oktober heeft Avonturenbos Stekkenberg bij Jan Linders Groesbeek weerstations verkocht en dat was een groot succes! Met deze verkoop hebben zij een bedrag van €262,64 opgehaald, wat door Jan Linders werd verdubbeld. Ook de kinderen waren lekker bezig. Zij vermaakten zich met het knutselen van herfst spullen, zoals dennenappels, kastanjes en takken, wat mooie creaties heeft opgeleverd.

Opbrengst:
525,28

Lekkers voor Vaderdag!

Vaderdag was voor  Stichting Radar wooncomplex Gasbroek dé gelegenheid om lekkere dingen te gaan verkopen in Jan Linders Heerlen Sittarderweg. Klanten konden bij de enthousiaste vrijwillgers terecht voor losse cupcakes, maar ook voor een compleet pakketje met zoete lekkernij. Niemand kon ongezien langs de kraam en iedereen werd enthousiast aangesproken. Toen alles verkocht was, had Stichting Radar 130 euro opgehaald. Een geslaagde (vader)dag!

Opbrengst:
130 euro

Engele van Zittard-Gelaen haalt 1259 euro op in eerste actieperiode

De eerste actieperiode was voor De Engele van Zittard-Gelaen een feestje! Ze haalden maar liefst 1259 euro op door Het rad van Fortuin in de supermarkt een dag te begeleiden en twee dagen actief onze vlaaien, waarvan 1 euro naar het goede doel ging, te verkopen. Hun enthousiaste aanwezigheid en vlotte babbel werden duidelijk gewaardeerd door onze klanten!

Oranjecomité geeft feestje in Lent

Oranjecomité Lent pakte groots uit bij hun eerste activiteit om geld in te zamelen. Een groot feest bij onze supermarkt in Lent! De verkoop van suikerspinnen en donuts liep als een trein en de kinderen waren niet weg te slaan bij het sprinkussen, photoboot en de kiddy ride.

Knutselen, gewoon omdat het leuk is!

Niet met elke activiteit wordt geld ingezameld. Soms vindt een goed doel het ook belangrijk om gewoon een leuke dag te hebben met de mensen uit de buurt. Stichting De Boemerang organiseerde daarom een knutseldag in onze supermarkt. Alle kinderen konden op de drukke paaszaterdag gratis een paashaas-deurstopper knutselen terwijl de ouders op hun gemak de lekkere boodschappen deden. Wat een gezelligheid en wat een leuke resultaten!

Paashazen verkopen paaseieren

Met Pasen voor de deur trokken de vrijwilligers van Stichting ons Speulplekske hun paashaaspakken aan om de verkoop van gekleurde paaseieren een boost te geven. Jong en oud werden vermaakt in onze supermarkt in Tienray en de eieren werden goed verkocht. Het bedrag van 249,10 euro dat deze actie opbracht, werd door Jan Linders verdubbeld.

Opbrengst:
498,20